- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 592
- 198
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
merak edip baktım da şöyle bir resim buldum. : )Yildizlarin cok olmasi esrarengiz bir olay değil. Dogal bir seydir.
Diğerlerine de inanmiyorim. Madem adam kalp krizi geçirip ölmüş nerden ogrenmisler kabirlerinin acik olup da konustuklarini?
Ayrıca deprem vakti hicbir polis hirsizlik var diye de mezarlığa gitmez.
Kadin da dogum sancisiyla halusulasyon görmüş olabilir. Ve Ne hikmetse sadece o görüyor.
Digerlerini de beyin oynuyor. Nedense depremden sonra cikiyor bu olaylar.
Tek bildiğim korkunç bir gece olmasiydi. Tam depremin ortasindaydik. Misafirler vardi. Kuzenlerimle uyumuyorduk korkunç seylerden bahsediyorduk. Biz hepimiz assagi inerken rahmetli babam namaza oturmuş dua ediyordu. Ben annem diye bagiriyordum. Cok şükür bi sey olmadı. Diğer 7.2lik depreme de evde yakalanmistik. Aksamdi. Koridordaydim babam da odadaydi deprem olunca hemen geldi beni altina alip cadir şekline girdi. Beni koruyordu. Bi sey olsa bana olsun diyordu. Kurban olduğum.
Cok şükür o gunleri biz kazasiz belasiz atlattik ama çoğu insanin yuregi yandi. Allah ölenlere rahmet etsin insallah.
Hakan Şükür'un bosandigi dunyalar guzeli karisi da ölmüştü o depremde. Ama Eczacilik okuyan ve peşinde dolanan zorla ailesinden Tansu cillerle gidip isteyen ve nikahlarini da Fethullah Gulenin kiydigi Hakan Şükür cenazelerine bile katilmamisti.. aci olaylardan biri de budur...
merak edip baktım da şöyle bir resim buldum. : )
ne güzel bir kadınmış.
ılk kez duydum bunları..Eki Görüntüle 1219852
Evet. Cok guzeldi. Yazik oldu o kadincagiza. Ne kadar da pesinden kosmus Hakan Şükür. Ama sonu hüsran.. evet yanlis hatirlamisim nikahini Tayyip kiymisti nikah sahidi Gulendi...
Insan bi cenazesine de gitmez miydi? Ablalarim öyle anlatiyorlar ki şok oluyorum. O bizim gozumuzde harikaydi, cok güzeldi, her yerde aşkları yankilaniyordu ama Hakan ihanet etti Esra'ya diyorlardi..
Allah rahmet eylesin ...
ıhanet derken,cenazeye katılmadı anlamında mı..ılk kez duydum bunları..
esradan çocuğu fln yok dımı,kaç yıl evli kalmışlar..baska bıldıgın şeyler varmı..
çok ılgımı çekti bu olay..
ılk kez duydum bunları..
esradan çocuğu fln yok dımı,kaç yıl evli kalmışlar..baska bıldıgın şeyler varmı..
çok ılgımı çekti bu olay..
ıhanet derken,cenazeye katılmadı anlamında mı..
yoksa başka kadın mı?
edıt: bu soruyu kendime sormayı uygun gormusım,nıyeyse..
ıhanet derken,cenazeye katılmadı anlamında mı..
yoksa başka kadın mı?
edıt: bu soruyu kendime sormayı uygun gormusım,nıyeyse..
el insaf yaaa!! Aksam kocamdan bılgı alcam bu konuda,ne dıcek bakim o..Ha 4 ay evli kalmislar ve 3 kardesmis Esralar. Bi de öldüğünde Hakan Şükür sadece su aciklamayi yapmis.
"ülkemiz kan ağlıyor. darbe üstüne darbe geliyor. hepimiz insanız, hangisine üzüleceğine insan şaşırıyor. birçok yakın arkadaşımı kaybettim. esra'da bir insan bir beraberlik oldu. tabii insan olan üzülür. binlerce kişiye dua ederken ona da allah rahmet eylesinden başka ne diyebilirim."
Yok baska kadin degil, cenazesine katilmamadi ve bi daha esrayi sormamasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?