17 +5 haftalık hamileyim 5 yaşında kızım karnıma vurdu akşamına belimde şiddetli ağrılar oluştu.

e2625

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
5
2
1
29
17+5 haftalık hamileyim Kızım karnıma vurdu akşamına belimde şiddetli ağrılar oluştu 3 gündür deli gibi ağrıyo doktorumu aradım progestanı 200 lük al dedi. Normalde 100lük alıyordum. Başka sıkıntım yok sadece belim ağrıyo sizde vurmanın etkisi olabilir mi. Kanamam falan yok doktor olursa gel dedi

17+5 haftalık hamileyim Kızım karnıma vurdu akşamına belimde şiddetli ağrılar oluştu 3 gündür deli gibi ağrıyo doktorumu aradım progestanı 200 lük al dedi. Normalde 100lük alıyordum. Başka sıkıntım yok sadece belim ağrıyo sizde vurmanın etkisi olabilir mi. Kanamam falan yok doktor olursa gel dedi
Bişey olmaz inşallah aklınıza kötüyü getirmeyin pamuk ipliğini bağlı değil. Siz boş bulunmuşsunuzdur bel ağrunızda ondan olmuştur. Mümkün olduğu kadar uzanmaya çalışın

Eğer içiniz rahat etmiyorsa gidin bir doktora rahatlarsınız iyi olduğunu öğrenince. Bir şey yoktur bana kalırsa onlar suyun içindeler orda ve karnımız korur onları ❤

Back
X