ah canım ne güzel sağlıkla kullanması nasip olsun...-yok artık :) benimki de fanatik Beşiktaşlı ama Allahtan uyuku setimiz kartal yuvası, tulumumuz kartal yuvası, patiklerimiz kartal yuvası seçildi isim konusunda ısrarcı olunmadı :)
Bunyeden bunyeye degisiyor bence bende hamile kaldigimdan beri ne bulantim oldu ne kusmam nede kokulardan tiksinmemBulantılar bu aya kalmaz ama bazı kadınlarda biraz daha uzun sürebiliyormuş. Kaynamış suya zencefil, limon ve nane yaprağı koyun. İnanamayacaksın çok iyi geliyor. Zencefil mide mulantısına birebir hem de hasta olmazsın
Eymen çok güzel bir isim kulağa çok hoş geliyor..adıyla yaşasın Eymen'ninoff allahtan bizimki kanarya die tutturmadiben eymen koyucam cinar cok istiyordum ama yegenimin ismi die vazgectik eymen olucak allah iizin verirse :)
hii tuylendirdiginden haberim yoktu bak :/Badem yağı tüylendirir. Bence kakao yağı al canım kako yağı çatlaklar için kullanılıyo zaten.
Benim ilk 3 ay çok bulantım oldu kokular hele bitirdi beni ama geçti çok şükürBunyeden bunyeye degisiyor bence bende hamile kaldigimdan beri ne bulantim oldu ne kusmam nede kokulardan tiksinmem
Teşekkür ederizz teyzesiiiEymen çok güzel bir isim kulağa çok hoş geliyor..adıyla yaşasın Eymen'nin
Hatta kaşlara sürülür gürleştirsin diye. Saç maskelerine koyulur. İnternetten kakao yağına baksana bi çatlak için diye yazıyor bir çok yerde.hii tuylendirdiginden haberim yoktu bak :/
ah canım ne güzel sağlıkla kullanması nasip olsun...biz de şu isim konusunu bi aşsak her şey süper olacak
Ne kadar zor işmiş isim bulmak-aslında isim konusunda biz de çok kararsız kaldık daha bulamadık bir türlü karar veremiyoruz bu gidişle nüfus müdürü koyacak adını
Simdi baktimda bide kakao yagini deniycem bakalimHatta kaşlara sürülür gürleştirsin diye. Saç maskelerine koyulur. İnternetten kakao yağına baksana bi çatlak için diye yazıyor bir çok yerde.
Kıza isim bulmak çok kolay ama erkege zorr ben cok dusundum arastirdimNe kadar zor işmiş isim bulmak
-aynen kız olsaydı adı hazırdı duru olacaktı ama erkek olunca bir türlü karar veremiyoruz niye böyle oluyor bende anlamış değilim eşim cihangir olsun diyor ben asrın diyorum bir sonuca varamıyoruz ben istiyorum ki öyle bir isme karar verelim ki işte bu diyelim hemen kabullenelim...Kıza isim bulmak çok kolay ama erkege zorr ben cok dusundum arastirdim
benim bebiş kız olsaydı BUĞLEM RÜYA Olucaktı ... Cihangir hoşuma gitti :))-aynen kız olsaydı adı hazırdı duru olacaktı ama erkek olunca bir türlü karar veremiyoruz niye böyle oluyor bende anlamış değilim eşim cihangir olsun diyor ben asrın diyorum bir sonuca varamıyoruz ben istiyorum ki öyle bir isme karar verelim ki işte bu diyelim hemen kabullenelim...
31 canımannişlerrr yaşlar kaç bu arada ?
merhaba canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalh bende 4 haftalığım daha :) kese ne zaman görünüyorMerhaba bende 20. haftamdayım. düşük tehlikesi benimde vardı. keseyi göremedi sonra gördü bebek geriden geliyor 2 hafta dedi. daha önce bir düşük yaptım şimdi dr um sağlama alıyor işi Dekort, coraspirin ve vinalacimmunitum diye bir vitamin kullanıyorum. doğuma kadar kullanacakmışım bunları. ilaçlar dışında bir sıkıntım yok çok şükür. 10 şubatta detaylıya gidicem. özledim bebişimi. Allah cümlemize sağlıkla doğumlar nasip etsin.
En kucuk anne benim heralde :)31 canım
Acele etme 7 8 haftalikke git hem keseyi gor hem kalp atisini dinle cok sık ultrasona girmekle pek saglikli degl bnce bebis icin :) bnim fikrim;merhaba canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalh bende 4 haftalığım daha :) kese ne zaman görünüyor
Kaç yaşındasın? :)En kucuk anne benim heralde :)
Benim 5. Haftada göründü hem de karnımdan ultrasonla.merhaba canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalh bende 4 haftalığım daha :) kese ne zaman görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?