• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17-20. Hafta içinde olan gebeler :)

ay dünden beri uykumu kaçırdı bu isim meselersi bi türlü bulamıyorum var aslında ama ailede o isimde olanlar var özenti gibi farklı bişeler koymak istiyorum ama bulamıyorum ömer i eşim koydu babasının adı normalde koydurmazdım ama babası öldü onun adını soyadını yaşatmak istiyo bende saygı duydum ama 2. isim de bana ait ah bi bulabilsem
Ömer asaf

kızım olsa eylül nisa olacaktı oğlum olacak ömer aras koyacaktık ama nette aras ın anlamı buluntu mal at kılı diyo vazgeçtik ama yine de hoşuma gidiyo söylemesi
Evet bazı isimlerin anlamları hiç hoş değil buğra düşünmüştük bi ara baktık anlamı erkek deve damekmiş vazgeçtik...

Merhabalar canm bende 18. Haftamdayim. Bebeğinizin hareketlerini ne sıklıkta hissediyorsunuz peki?
Ben tam olarak hissedemiyorum aslında bazen sanki iç organlarım oynuyor gibi bir his oluyor ama gaz ile karışır diyorlar ondan bebek mi gaz mı tam bilemiyorum. Hareket olayına bence çok takılmayın şimdi çünkü küçükler. Bazı gün hiç hissedilmeyedebilir bu kez panik yaparsınız. Mesela siz yürürken, otobüste, arabada giderken hareket etse bu boyutta ki bebeğin hareketini hissedemezsiniz. Benim tavsiyem şimdi bunu çok takmayın. Ben pek önemsemiyorum.

kızlar ben biraz daha tecrübeliyim sanırım ben 24 hafta 4 günlük hamileyim gece hissediyorum bazen hareketlerini toplam 6 kilo aldım decavit ve ferrum fort hapı kullanıyorum

bende surekli hissediyorum hickiriklar tekmeler

O kadar telaş yaptın hissetmiuorum diye bak normalmis dimi bi oynar bi hissettirmez bi kaç hafta sonra düzene girer bende dün gece ilk tekmemi yedim 2 kere bugünde bi iki oldu ama sonra kesildi bekliyorum elim karnımda ne zaman yapıcak diye

Ben tam olarak hissedemiyorum aslında bazen sanki iç organlarım oynuyor gibi bir his oluyor ama gaz ile karışır diyorlar ondan bebek mi gaz mı tam bilemiyorum. Hareket olayına bence çok takılmayın şimdi çünkü küçükler. Bazı gün hiç hissedilmeyedebilir bu kez panik yaparsınız. Mesela siz yürürken, otobüste, arabada giderken hareket etse bu boyutta ki bebeğin hareketini hissedemezsiniz. Benim tavsiyem şimdi bunu çok takmayın. Ben pek önemsemiyorum.
Haklisin aslında. Aynen dediğin gibi oluyor zaten. Hissedemeyince panik oluyor insan.

O kadar telaş yaptın hissetmiuorum diye bak normalmis dimi bi oynar bi hissettirmez bi kaç hafta sonra düzene girer bende dün gece ilk tekmemi yedim 2 kere bugünde bi iki oldu ama sonra kesildi bekliyorum elim karnımda ne zaman yapıcak diye
Ben yeni yeni hıçkırıklarini hisstneye basladim cok komik :D

Bugün 18+6 yız yani yarın 19 a giriyoruz :KK46::nazar:
Sanki baya alıştım hamileliğe son aylara kadar böyle rölantide gider sanırım. Göbüş büyüdü biraz tabi :) zaman bazen çok hızlı geçiyo bazen hiç geçmiyo bu hafta zaman akmadı mesela

Kızlar hamile platesine giden var mı? Ben haftaya başlamayı düşünüyorum.

Back
X