- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Saol teyzesii :)
ben o kadar yaşlımıyım ayol ablası ablası dee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol teyzesii :)
Ahaha estagfrllah tamma ablasi derimm : )ben o kadar yaşlımıyım ayol ablası ablası dee
Ömer asafay dünden beri uykumu kaçırdı bu isim meselersi bi türlü bulamıyorum var aslında ama ailede o isimde olanlar var özenti gibi farklı bişeler koymak istiyorum ama bulamıyorum ömer i eşim koydu babasının adı normalde koydurmazdım ama babası öldü onun adını soyadını yaşatmak istiyo bende saygı duydum ama 2. isim de bana ait ah bi bulabilsem
Bizimde ilk canım:)ilk bebiş mi pamela? Bizim ilk
Evet bazı isimlerin anlamları hiç hoş değil buğra düşünmüştük bi ara baktık anlamı erkek deve damekmiş vazgeçtik...kızım olsa eylül nisa olacaktı oğlum olacak ömer aras koyacaktık ama nette aras ın anlamı buluntu mal at kılı diyo vazgeçtik ama yine de hoşuma gidiyo söylemesi
Neeeee ayyy sen daha kendin bebeksinnnn19 :))
Ece erken de koyacakmış. Bende de aynı hisleri uyandırıyo nedenseeymen popüler son zamanlarda bizim ailede var çocuktan mıdır nedir itici geliyo bu isim pek kanım kaynamıyo
Eymen çok güzel bir isim Adıyla yaşasın sağlıklı mutlu ömrü olsun..allah izin verirse benim bebişin ismi EYMEN olucak :)
Birlikte buyuruz işte :))Neeeee ayyy sen daha kendin bebeksinnnn
Merhabalar canm bende 18. Haftamdayim. Bebeğinizin hareketlerini ne sıklıkta hissediyorsunuz peki?Teşekkür ederim temmuza geliyo temmuz annelerine bakıyorum arada
Ben tam olarak hissedemiyorum aslında bazen sanki iç organlarım oynuyor gibi bir his oluyor ama gaz ile karışır diyorlar ondan bebek mi gaz mı tam bilemiyorum. Hareket olayına bence çok takılmayın şimdi çünkü küçükler. Bazı gün hiç hissedilmeyedebilir bu kez panik yaparsınız. Mesela siz yürürken, otobüste, arabada giderken hareket etse bu boyutta ki bebeğin hareketini hissedemezsiniz. Benim tavsiyem şimdi bunu çok takmayın. Ben pek önemsemiyorum.Merhabalar canm bende 18. Haftamdayim. Bebeğinizin hareketlerini ne sıklıkta hissediyorsunuz peki?
bende surekli hissediyorum hickiriklar tekmelerkızlar ben biraz daha tecrübeliyim sanırım ben 24 hafta 4 günlük hamileyim gece hissediyorum bazen hareketlerini toplam 6 kilo aldım decavit ve ferrum fort hapı kullanıyorum
bende surekli hissediyorum hickiriklar tekmeler
Haklisin aslında. Aynen dediğin gibi oluyor zaten. Hissedemeyince panik oluyor insan.Ben tam olarak hissedemiyorum aslında bazen sanki iç organlarım oynuyor gibi bir his oluyor ama gaz ile karışır diyorlar ondan bebek mi gaz mı tam bilemiyorum. Hareket olayına bence çok takılmayın şimdi çünkü küçükler. Bazı gün hiç hissedilmeyedebilir bu kez panik yaparsınız. Mesela siz yürürken, otobüste, arabada giderken hareket etse bu boyutta ki bebeğin hareketini hissedemezsiniz. Benim tavsiyem şimdi bunu çok takmayın. Ben pek önemsemiyorum.
Ben yeni yeni hıçkırıklarini hisstneye basladim cok komikO kadar telaş yaptın hissetmiuorum diye bak normalmis dimi bi oynar bi hissettirmez bi kaç hafta sonra düzene girer bende dün gece ilk tekmemi yedim 2 kere bugünde bi iki oldu ama sonra kesildi bekliyorum elim karnımda ne zaman yapıcak diye