Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farmasicim sana sormadan söylemek doğru olmaz diye düşündüm o zaman sorayım aralık 31 e kadar salavat almak isteyen arkadaşlar olur mu diye sormam doğru olur mu?
kızlar 1 milyon salavat aldık arkadaşlarla dağıtarak çekiyoruz almak isterseniz çok sevinirim
canım sağolasın yazdım senide10.000 aliyorum Allah kabul etsin bitince yine alirim
canım arkadaşlar arasında çekelim ve herkes sevdiklerine arkadaşlarına dağıtarak çekiyor bende eşimde 31 aralık a kadar aldık ondan canım sizede soruyorum canım okuduğum gibi yazıyorum inşallah yanlış değildir.Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed diye çekiyorum isteyen uzatabilir.
frmasicim yeni gördümkızlar listeyi yeniden sıralamayı bozmadan güncellemek istiyorum listede kalmak isteyenler yarın akşam saat 18:00 e kadar lütfen yazsınlar doğuma giden arkadaşımız gökçe haricinde gelmeyen yanıtları devam etmek istemiyorum olarak kabul edip sileceğim canlar haberiniz olsun