Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba yetişemedim çok yakın arkadaşımın oğlu çok hastalandı bi anda çift görmeye burnu kanamaya baslamış çok üzüldükdua edin ne olur.
Varyemez sana yetişemedim canm alıp okumak isterdim senn için
selamlar kizlar,
kacgündür giremedim yatili misafirlerim var cok özür dilerim, hizla ilerlemissiniz maşallah @honey ball, D Debusi , Varyemez hakkinizi helal edin size yetisemedim insallah Rabbim hayırlısıyla gönlünüzün muradını verir.
Ozgem icin 500 alayim.
D daydrea Rabbim acil sifalar versin insallah tez zamanda sagligina kavusur.
daha 6 yaşında öksürük krizinden sonra olmuş evlatlarımıza dikkat edelim öksürük diye geçmeyelim.
kızlar merhaba yetişemedim çok yakın arkadaşımın oğlu çok hastalandı bi anda çift görmeye burnu kanamaya baslamış çok üzüldükdua edin ne olur.
Allah razı olsun canım :)Hepimizin dualarını kabul etsin işallah...okudu canım..Allahım kabul etsin
sağolun kızlar çok üzgünüz gözü kaymış altıncı sinir felci diyorlarmış kesin tanı beyin omurilik sıvısı alıncakmış anneside beni aradı hastayım ayetel kürsü okuyamıyorum diye yakın arkadaşlarımla 16641 ya latif okuduk. 422 ya şafi okuduk kuran okuduk. farmasim başka ne önerirsiniz sizden de ayetel kürsü ve hangi dua makbulse istiyorum.
canım yaa çok üzüldüm..geçmiş olsun..inşallah bir an önce iyileşirsağolun kızlar çok üzgünüz gözü kaymış altıncı sinir felci diyorlarmış kesin tanı beyin omurilik sıvısı alıncakmış anneside beni aradı hastayım ayetel kürsü okuyamıyorum diye yakın arkadaşlarımla 16641 ya latif okuduk. 422 ya şafi okuduk kuran okuduk. farmasim başka ne önerirsiniz sizden de ayetel kürsü ve hangi dua makbulse istiyorum.
Çok üzüldüm anlatamam Rabbim acil şifalar versin ailesine bol sabır dayanma gücü Rabbim evlatlarımızın acısıyla sınamasınsağolun kızlar çok üzgünüz gözü kaymış altıncı sinir felci diyorlarmış kesin tanı beyin omurilik sıvısı alıncakmış anneside beni aradı hastayım ayetel kürsü okuyamıyorum diye yakın arkadaşlarımla 16641 ya latif okuduk. 422 ya şafi okuduk kuran okuduk. farmasim başka ne önerirsiniz sizden de ayetel kürsü ve hangi dua makbulse istiyorum.
sağolun kızlar çok üzgünüz gözü kaymış altıncı sinir felci diyorlarmış kesin tanı beyin omurilik sıvısı alıncakmış anneside beni aradı hastayım ayetel kürsü okuyamıyorum diye yakın arkadaşlarımla 16641 ya latif okuduk. 422 ya şafi okuduk kuran okuduk. farmasim başka ne önerirsiniz sizden de ayetel kürsü ve hangi dua makbulse istiyorum.