- 6 Ağustos 2010
- 38.788
- 68.073
almak istersen 500 tane verebilirim haber etmen yeterli canımAy yetişemedim internete giremiyorum bi iki gündür okumayan varsa alabilirim kızlar bnmde katkım olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
almak istersen 500 tane verebilirim haber etmen yeterli canımAy yetişemedim internete giremiyorum bi iki gündür okumayan varsa alabilirim kızlar bnmde katkım olsun
şeyyy farmasi burdaki gökçe kim acaba başka bir mi??? yoksammmKızlar GÖKÇE arkadaşımızın dileği için 16641 ya latif paylaşımını başlatıyoruz
öncelikle 2 rekat hacet namazı kılıp niyetlenmen gerekiyor canım
bizler paylaşırız
öncesinde GÖKÇE arkadaşımızın gönlünden geçen dilek için diyebilirsiniz
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez la ilahe illallah
10 kez salavat
okuyarak aldığımız ya latif ismi celilini okuyabiliriz
DİLEK İÇİN 16641 YA LATİF LİSTESİ
1- debusi
2. farmasi 2000
3.özgem
4. ağustos
5. trksng
6. poeticry
7. berirem
8.hytdnze
9.eyey
10.asmunikal
11. gupse
12. dertligelin
13. donukpudra
14. miskamber
15. gsx
16.tuce tuce
17. kalemero
18. snowyy
19. daydrea
20. papatya
21. gökçe
22.byza
23. Turkuaz
24. mutluluk
-------------------
kalan 14641
GÜNCEL
herkese hayırlı cumalar bende dilek için 1000 alayımm... bu arada öncekileri çoktan okudumm ama buraya okudum diye bildirim de bulunmayı unutmuşum kusura bakmayın
Aldm canım hemen okuyorumalmak istersen 500 tane verebilirim haber etmen yeterli canım
500 okudummmm 1000 de alayımm bacımmm... şey burdaki namaz kılacak gökçe ben miyim onu da soram sanaaCanım sen de okuyacaksan mesajda yaz kaç tane oldugunu ve kalan rakamı.
evet canm evet sensin :) :) ayy gökçe çok güldüm valla sana500 okudummmm 1000 de alayımm bacımmm... şey burdaki namaz kılacak gökçe ben miyim onu da soram sanaa
işteee azcık saflık var bendeee... o halde kalkemmm bir abdest alamm öğlenle beraberrr kılammm ama cumadan çıksınlar öyle.... zaten 10 dkk ya ancakk abdest alabiliyomm elim ayağım lavaboya yetişmiyorr.. banyo kabininde zar zor alıyommm... ah ah birde hamilelikten dolayı zırt pırt wc olayııı olunca 1 abdest 1 namaz oluyor :)evet canm evet sensin :) :) ayy gökçe çok güldüm valla sana
tamam canım Allah kabul etsin :)Aldm canım hemen okuyorum
ALLAH RAZI OLSUN BACIMMM... AMİNNN ... ALLAHIM HEPİMİZİN HAYIRLI DUALARINI KABUL EYLESİN...kgökçe 1000 okudum allah kabul etsin.