- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BACIM önceki 1000 i okudumm dün giremediğimden yazamadım.. eğer çok kişinin nefesi duası olsun diye bir algı yoksa ben yine aynı bacımız için okuyabilirim 1000 tane dahaa... ama yok farklı farklı kişilerin duasını alalım derseniz bilemedim...kızlar şukadar şukadar aldım demek yerine listeyi kopyalayıp kendiniz yazsanız toplamdan düşseniz farmasi ablanında işi kolaylaşır.
kızlar DAYDREA arkadaşımızın dileği için 16641 ya latif paylaşımını başlatıyoruz
öncelikle 2 rekat hacet namazı kılıp niyetlenmen gerekiyor canım
bizler paylaşırız
öncesinde DAYDREA arkadaşımızın gönlünden geçen dilek için diyebilirsiniz
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez la ilahe illallah
10 kez salavat
okuyarak aldığımız ya latif ismi celilini okuyabiliriz
DİLEK İÇİN 16641 YA LATİF LİSTESİ
1- debusi 2000
2. farmasi 2000
3.özgem 1000
4. ağustos 500
5. trksng 2000
6. poeticry 641
7. berirem
8.hytdnze
9.eyey
10.asmunikal 500
11. gupse
12. dertligelin
13. donukpudra
14. miskamber
15. gsx
16.tuce tuce
17. kalemero
18. snowyy 3000
19. daydrea
20. papatya 500
21. gökçe 1000
22.byza 300
23. Turkuaz 700
-------------------
kalan 2500
GÜNCEL
canım 1000 tane daha yazdım sana Allah kabul etsin Allah razı olsun ...BACIM önceki 1000 i okudumm dün giremediğimden yazamadım.. eğer çok kişinin nefesi duası olsun diye bir algı yoksa ben yine aynı bacımız için okuyabilirim 1000 tane dahaa... ama yok farklı farklı kişilerin duasını alalım derseniz bilemedim...
ben okurum 1000 tane daha olur mu???
selam, listedekilere sırayla mi okuyorsunuz? bende katilmak isterim eger yarida aliyorsaniz buarada bi kuraliniz varmi?
cümlemizden.. sebep olanalrdan fazlasıyla razı olsun rabbim... bu arada dua kardeşliği aktif mi bacımm???canım 1000 tane daha yazdım sana Allah kabul etsin Allah razı olsun ...
canım orası aktif değilcümlemizden.. sebep olanalrdan fazlasıyla razı olsun rabbim... bu arada dua kardeşliği aktif mi bacımm???
bugün evdeyim
kuzucuklara karnabahar yemeği yaptım ,yedirdim okula gönderdim
öğleden sonra nasipse annemle çarşıdaki işlerine bakmak için dışarıya çıkacağım
akşam menüm
kuru fasulye
pirinç pilavı
yoğurt
turşu
soğan közlemesi
salata
komposto
kakaolu puding
evetttttttttttt hem de çok yanlış olmuş canımAfıyet olsun Yanlış topik mi oldu ki
dua alıyım derken yalanan ağız şapırdatan ılk ınsan olacam sanırım
cnm ben belkı yetısemem yenı duada 1000 aldım
afiyet şeker bal olsun bu arada :)
okumak istiyorsan 500 tane verebilirim canımayyy geç kaldım daydrea hakkını helal et cnm