- 6 Ağustos 2010
- 38.783
- 68.031
ya latif ya latif şeklinde de çekebilirsinCanım "ya latif celle celaluhu" seklinde okuyoruz degil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya latif ya latif şeklinde de çekebilirsinCanım "ya latif celle celaluhu" seklinde okuyoruz degil mi?
canım listedeki sıralamaya göre gidiyoruz kalemero ve snowyy var sonra da sen varsın :)
ya latif ya latif şeklinde de çekebilirsin
Sıramı alabilir arkadasımız, acil bir istegim yok. Asıl katılma amacım ihtiyacı olanlara dua etmekti.
Celle celaluhu eklenmesi daha efdal diye biliyorum ve öyle okuyorum. Rabbim kabul etsin hepimizin dualarını...
canım akıılı telefonun varsa indirebilirsin. ben telefondan sayıyorum.benim zikirmatiğim yok. alamadımda. kusura bakmayın katılamıyorum
canım akıılı telefonun varsa indirebilirsin. ben telefondan sayıyorum.
500 alıyorum
Canimm allah razi olsun bu dilek benim icin cok onemliydiKalanı bn alıyorum Allah kabul etsin inşallah
canım arkadaşlar sayıyı bitirmişler500 alıyorum
geçmiş olsun canım :)kızlar rahatsızdım alamadım kusura bakmayın 2 güne iyileşirim inşallah :))
kızlar rahatsızdım alamadım kusura bakmayın 2 güne iyileşirim inşallah :))
alayım ben senin 500Ü farmasi..çünkü dün birazını okudum..devam edeyim sende istersencanım arkadaşlar sayıyı bitirmişler
ama 500 tane okuduysan ya da okumaya katılmak istersen sana kendimden 500 tane verebilirim
bildirmen yeterli canım
tamam canım Allah kabul etsin sana 500 yazıyorum :)alayım ben senin 500Ü farmasi..çünkü dün birazını okudum..devam edeyim sende istersen