- 23 Mayıs 2009
- 14.108
- 15.210
Allah razı olsun o bebekten bi tanede bana nasip etsin inşallah1000 tane alıyorum...
Arkadaşlar bugün kardeşimin bebeğinin mevlütü vardı.Hepiniz için dua ettim. Rabbim kabul etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun o bebekten bi tanede bana nasip etsin inşallah1000 tane alıyorum...
Arkadaşlar bugün kardeşimin bebeğinin mevlütü vardı.Hepiniz için dua ettim. Rabbim kabul etsin.
Listeye ben de gırebılır mıyım
ekledim ve de istersen senin okuman için de alabilirimBen de katılmak isterim.
Şuan kendim için okuyorum. 12,200 okudum.
Onu tamamlayınca inşallah ben de listeye girmek isterim.
ekledim canım
ekledim ve de istersen senin okuman için de alabilirim
tamam canım Allah kabul etsinTeşekkürler canım. Hayır çok az kaldı benim 15.300 oldu Allah kabul ederse.
Sıradaki arkadaş için okuyalım. Ben bitiririm onu inşallah bugün.
tamam canım Allah kabul etsin
Bende bebek istiyorum Rabbim kısa zamanda hepimize hayırlı evlat versin inşallah... farmasicim 5000 okudmAllah razı olsun o bebekten bi tanede bana nasip etsin inşallah
aminn inşallahhBende bebek istiyorum Rabbim kısa zamanda hepimize hayırlı evlat versin inşallah... farmasicim 5000 okudm
ALLAH razı olsun cnm,ALLAH kabul etsin1000 tane alıyorum...
1000 tane alıyorum...
Kalanida sen alsana canım bitsin sıra bna gelsin :))Allah razı olsun o bebekten bi tanede bana nasip etsin inşallah
benim için başkaları okusun diye almıyorumKalanida sen alsana canım bitsin sıra bna gelsin :))