- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farmasi ve whitepearl için okundu yapabilirsiniz
canım önerin nedirKızlar selamlar,
Esmaları mı çekiyorsunuz?
Çok güzel Allah kabul etsin ama affınıza sığınarak bir şey söylemek istiyorum.
Allah’a sığınıp ihlasla dua etmek de bir şey dilemektir bundan hem fikiriz zaten.
Esmalar için de bir kerede 10.000 bilmem kaç okuyup dilek dilemek mutlaka faydalıdır. Ancak esmalar uzun vadede çekilmesi lazım ki beyinde bazı açılımlar yapsın. Bir de her esmanın her kişi tarafından çekilmesi tam doğru değil diye biliyorum. Çekmeyin demiyorum ama bazı insanlar bitirdikten sonra “duam kabul olmadı” gibi bir ruh haline bürünebiliyor. Biraz bunu anlatmak istedim aslında.
Elbette önerim yok bunlar güzel şeyler ama bir kaç bin okumak bu konuda.. Bilemeyeceğim. Allahla kul arasındaki samimiyete inanıyorum.canım önerin nedir
biraz bilgin varsa ki olduğu kanatindeyim,bazı esmaların uzun vadede çekilmesi lazım beyinde bazı açılımlar yapsın nasıl açılım mesela, bir esmanın her kişi tarafından çekilmesi doğru değil ,bunları merak ettim inşallah açıkların,rabbim seninde hepimizinde duasını kabul etsin,ellerimizi açıp temiz yürekle birbirimize dua ediyoruz elbette bunun mükafatı vardır,rabbim ellerimizi boş çevirmesinKızlar selamlar,
Esmaları mı çekiyorsunuz?
Çok güzel Allah kabul etsin ama affınıza sığınarak bir şey söylemek istiyorum.
Allah’a sığınıp ihlasla dua etmek de bir şey dilemektir bundan hem fikiriz zaten.
Esmalar için de bir kerede 10.000 bilmem kaç okuyup dilek dilemek mutlaka faydalıdır. Ancak esmalar uzun vadede çekilmesi lazım ki beyinde bazı açılımlar yapsın. Bir de her esmanın her kişi tarafından çekilmesi tam doğru değil diye biliyorum. Çekmeyin demiyorum ama bazı insanlar bitirdikten sonra “duam kabul olmadı” gibi bir ruh haline bürünebiliyor. Biraz bunu anlatmak istedim aslında.
biraz bilgin varsa ki olduğu kanatindeyim,bazı esmaların uzun vadede çekilmesi lazım beyinde bazı açılımlar yapsın nasıl açılım mesela, bir esmanın her kişi tarafından çekilmesi doğru değil ,bunları merak ettim inşallah açıkların,rabbim seninde hepimizinde duasını kabul etsin,ellerimizi açıp temiz yürekle birbirimize dua ediyoruz elbette bunun mükafatı vardır,rabbim ellerimizi boş çevirmesin
canım bir öncekinde ben biraz takip edebilmiştim bunda konu sahibi geldi diye pek bakmadım yarın bir sorayım farmasiye ona göre hızlandırırız inşallahkızlar bundan önceki liste masallah bir çırpıda bitmişti bu sefer neden yavaşladık feyzi kaçıyor