- 6 Ağustos 2010
- 38.788
- 68.073
ekledimben ne zaman katılabilirim peki arkadaşlar
tamam yeni liste başlamadan bir iki gün evvel mesaj atarsanız takip ederim ve çok memnun olurum
paylaşım başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledimben ne zaman katılabilirim peki arkadaşlar
tamam yeni liste başlamadan bir iki gün evvel mesaj atarsanız takip ederim ve çok memnun olurum
beni de ekler misiniz
Cnm sen kalan 500 de bana yaz sıradakı arkadasa gecelım
1000 tane aldım cnm
1000 tane alıyorum
Canim ben de 1000 alayim Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah.
1000 de ben alayım
1000 de ben aldim..
641 i de bn alıyım cnm
Sırayla herkes için mi okuyorsunuz? Nasıl bir uygulama ile gidiyorsunuz? Birazcık bilgi verebilir misiniz?
1000 tanede ben alıyorum...
Cnm bn 2000 alıyımKIZLAR YENİ LİSTE İÇİN PAYLAŞIM BAŞLADI ....
amin Allah razı olsun canım yüreğine sağlıkozgem ve agustos icin aldiklarimi okudum. trksng icinde 1000 adet okuyacagim. bu arada kizlar okumalarim cok fazla, agir geliyor artik. listeden cikmayi dusunuyorum. bir sakincasi yoktur umarim. rabbim hepimizin duasini kabul etsin. kim ne icin okuduysa dilegi en guzel sekilde gerceklessin.
amin Allah razı olsun canım yüreğine sağlık
çıkıp çıkmama konusunda karar senindir sen nasıl uygun görüyorsan öyle olsun
şahsi görüşüm okumaların fazla ise 1000- 2000 alacağına 100 -500 al ama sonuçta destek ol kimin duasının kabul göreceği belli olmaz ne kadar çok nefes katılırsa dualarımıza o kadar iyidir
normalde günde 5000-10000 arası da okuyabilirim ama dediğin gibi kendi okuduklarım var dualarına destek olmaya çalıştıklarım var ama gücümün yettiğince her çorbada tuzum olsun istiyorum