Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozgecan şuan tabletten gidiyorum Allah nasip ederse öğleden sonra listeyi yeniden duzenleyecegim .ve 16641 adeti kişi basina paylaştırarak okumayi teklif ediyorum. 29 kişi var şuan listede kişi basina 570 adet düşer.listeden cikarimda bulununca bu sayi belki 600 olur ki çok değil olsa olsa 7-8 dk sürer..artik kalan sahibi yaben okuyayim ki seve seve okurum ya da dua sahibi okurun .nasil isterseniz.her turlu onerilerinizi bekliyorum,sevgiler...
Mdjimi dikkate aldigin icin tesekkurederim arkadasim. Ben kac derseniz okadar okurum fazla sayiyida okurum yeterki duzenli bi sekilde ilerlesin birde herkes duaya katilsin. kimin duasi kabul olur belli olmazOzgecan şuan tabletten gidiyorum Allah nasip ederse öğleden sonra listeyi yeniden duzenleyecegim .ve 16641 adeti kişi basina paylaştırarak okumayi teklif ediyorum. 29 kişi var şuan listede kişi basina 570 adet düşer.listeden cikarimda bulununca bu sayi belki 600 olur ki çok değil olsa olsa 7-8 dk sürer..artik kalan sahibi yaben okuyayim ki seve seve okurum ya da dua sahibi okurun .nasil isterseniz.her turlu onerilerinizi bekliyorum,sevgiler...
kisi basi 830 adet okuyalim canim kalan 41 ide dua sahibi okusun. Iyi dusunmussunuz bence, hepimizin duaya ihtiyaci varki burdayiz. Daha hizli ilerlerse cok guzel olur. Listeden silinenler olmus katilmak isteyen olursa alinir tekrar.kızlar tam 20 kişiyiz.
sizlere 3 adet önerim olacak ; ----- kişi başına 832 adet düşüyor ben 833 adet okurum
----ya da kişi başı 800 adet okuruz dua sahibi 1441 adet okur
---diğer bir şık ise kişi başı 830 adet okunur arta kalan 41 adeti ya ben okuyayım ya da dua sahibi
nasıl isterseniz
canım yeniden listeye katılmak istersen bildirmerhaba kızlar listeden çıkarmışsınız haklı olarak giremedim 20 gün kadar haberde veremedim kusura bakmayın
canım 16641 ya latif ismi celilini aramızda paylaşıp okuyoruzben de katılmak isterim ama bana biraz anatırmısınz ne yapacağımı
herkes 830 okusun kalan 41de dua sahibikızlar tam 20 kişiyiz.
sizlere 3 adet önerim olacak ; ----- kişi başına 832 adet düşüyor ben 833 adet okurum
----ya da kişi başı 800 adet okuruz dua sahibi 1441 adet okur
---diğer bir şık ise kişi başı 830 adet okunur arta kalan 41 adeti ya ben okuyayım ya da dua sahibi
nasıl isterseniz
tamam canımVaryemez canım nasıl olursa olsun ben her türlü şey kabulüm.