- 24 Ağustos 2011
- 2.354
- 1.839
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu tek kişide yapabilir mi ne şekilde yapılmalımerhaba kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var kendim için çok önemli bir mesele var çözüm bekleyen( 4 ağustos sabahına kadar ) bu sebepten dolayı 16641 ya latif ismi celilinin okunmasını başlatmak istiyorum ..... okumaya katılır mısınız ? Allah şimdiden razı olsun
okumaya başlamadan önce farmasinin gönlünden geçen dilek için diyebilirsiniz
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kes la ilahe illallah
10 kez salavat
okuyup kaç tane ya latif alırsanız ona devam edebilirsiniz ...
16641 ya latif
elbette yapabilirbunu tek kişide yapabilir mi ne şekilde yapılmalı
elbette yapabilir
hacet namazını kılarsın
ve de 16641 tane ya LATİF ismi celilini çekersin
namazı ister başta kıl istersen sondanamaz kılmak şart mı namazı başta mı kılıcam sonda mı
ben böyle bişeyi ilk defa yapıyorum namaz kılıncanı bilmiyodum başladım 12600 tane çektim boşa gitmez inşallahnamazı ister başta kıl istersen sonda
ben baştan hacet namazımı kılıp niyetlenir ve öyle okurum
insan duasını dileğini yaparken ibadetlerini yapmaya çalışırken asla şüpheyle yaklaşmamalıben böyle bişeyi ilk defa yapıyorum namaz kılıncanı bilmiyodum başladım 12600 tane çektim boşa gitmez inşallah
bu liste yeni başladı ,katılabilirsinarkadaslar bende katilmak istiyorum. Liste yenilenince haber verirmisiniz
TAmama canim sayimi almam gerekiyor sizmi verceksinizbu liste yeni başladı ,katılabilirsin
sen nekadar okuyabilceksen o kadar okuyup sayisini yaziyorsun listede güncelleniyor canim Allah kabul etsin simdiden.TAmama canim sayimi almam gerekiyor sizmi verceksiniz