hımmm ne bilem ALLAH ISLAH ETSİN ÖYLELERİNİ DE...sen o yazılanları üzerine alınma, dualara hep katılıyosun zaten şimdide durumunu bildirdin zaten doğuma gidiyorum katılamıcam dedin.
o bahsedilenler kendisi için okutup sonra hiç bişey demeden ortadan kaybolanlar. bi kaç kişi var öyle diğer topiklerde fazlasıyla aktif ama burda yok işi bitmiş gitmiş onlarada sinir oluyorum
Allah bebeğine sağlık versin
çok çok sağol bacım ....inşallah şifa ALLAHTANGökcecim çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda şifa bulur Kuzucuk.
Kızlar yazmışlar gerekli açıklamayı. Sen hep aramızdasın
SAĞOL BACIMMM ... ne bilem herkesi kendim gibi sanma huyu var bende o tarz insanlarıda RABBİM ıslah ede ne denir ... çok sağol bacımOyy sen niye üzerine alındın bebişine yazık üzülme öle ipten saptan seylere.zaten catpat okudum demişin tam okursan konunun senle uzaktan yakından hatta bu topık için kımseyle alakası yok kuzum.O tarz davranıslarda bulunuyorlar diyen benım ama ben kk dakı dua topıklerını dedım genelleme yani var olelerı takılmayın lıste geldı,gıttıye okudu okumadıya okuyalım kuralsız kaıdesız manasında.zaten ben bu topıge 35sn anca giriyorumdur aylardır ınanın bakmıyorum bıle lıstede kım var falan bı en alta sayıya bakıyorum kime okunduguna bıde kendı adımın yanına sayı yazıyorum cıkıyorum.yani say desen 5 kişi anca bılırım nickle oleyken nasıl takıp edıyım nasıl itham edıyım alınma sakın sen relax ol bebişe focuslan biz okuruz her türlü sanada okuruz isteyen dileyen herkesede okuruz dua bu ya nolcak sanki
ehh alışıyoz güya... annemde gitti biz bize kaldık bakalım.. en çok hastane işleri düşündürüyor ben hastanede elim ayağma dolaşıyor annem ilgileniyordu... bakalım ne olacak....GulucukBenim alintim da kirmizi oldu
Gokce bebegin nasil canim, bakimi kolaylasti alistin insallah
merhba gökçe seni gördüğüme sevindim Allah kolaylık versin umarım en kısa sürede hastaneden ayağınız çekilir rutin kontrollere gidersinizehh alışıyoz güya... annemde gitti biz bize kaldık bakalım.. en çok hastane işleri düşündürüyor ben hastanede elim ayağma dolaşıyor annem ilgileniyordu... bakalım ne olacak....
bu arada 1000 daha alıyorum
aminn bacımmm aminmerhba gökçe seni gördüğüme sevindim Allah kolaylık versin umarım en kısa sürede hastaneden ayağınız çekilir rutin kontrollere gidersiniz
aminn bacımmm amin
Varyemez bebekten dolayı sıkıntılıyız azcık bir ayağımız hastanelerde kaldı.. tiroid çıktı ve her 10 günde bir kan veriyoz ki değeri düştümü arttımı ona göre tedavi başlanacaktı ama her seferinde bişey çıkarıyor dr lar... o yüzden uzunca bir süredir giremedim... ama inşallah haftalıkta olsa girerim ve dua okurum bende yine... şimdi izniniz olursa
@trksng için 1000 adet alayım
allahım dualarını kabul eylesin bacım... TRKSNG
Canım trksng arkadaşımızımki bitti seninkini sıradaki arkadaştan düştüm onun için yap duanı istersen1500 okudum. Aslında ben öğlen okudum giremedim Trksng. için sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?