- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
Canım takipte ol 2 kişiden sonraVaryemez yada baska biri yeni Liste yapar cünkü Son listede Son duaları katılmayan arkadaşlarımız var
BENCEDE... ÖLE YAPALIM.Kızlar gln21 é okunuyor ama onun haberi yok galiba Son birkaç kişinin duasına da katılmadı. LİSTEMİZ de Son 2 kişi kaldı onlarada okuyup listemizi yenileyelim dua almayanlar var cünkü girmiyorlar galiba artık
KIZLAR HATTA YENİ Bİ SAYFADADA BAŞLAYABİLİRİZ.
Canım coğu kişi bu sayfayı biliyor istersen sayfadan ayrılmayı devam edelim zaten 2 kişi kaldı onlarada bitirelim once sonrada 1 GUN sure veririz yeniliste yaparız olmazmı
KIZLARRRRRR HAMİLEYİM DÜN AKŞAM KAN TAHLİLİ YAPTIRDIK ACİLDE... MİNNACIKKK DAHA 239 HCB ÇIKTI..
özelden yazın tüm sayfaları okumazsam arada kaynar gideranladım canım sagol.. O ZAMAN YENİ LİSTE YAPACAK OLAN ARKADAŞIMIZ BENİ EKLERMİSİNİZ..BEN HAFTA SONU GİREMEYECEĞİM NETE
nasıl isterseniz canım sıkıntı yok ,kendinize yeni bir topik açabilirsinizKIZLAR HATTA YENİ Bİ SAYFADADA BAŞLAYABİLİRİZ.
aynı şey sizin için de geçerli arkadaşım ister burada ister başka bir topikte devam edersiniz ,siz bilirsinizbence de yeni sayfa açalım lınk ı buraya koyarsın giren bakabilir.
papatyacım seni silmem senin durumunu biliyorum çünkü her yerde bir şekilde irtibat halindeyiz seninleBeni silmeyin olur mu kızlar
Şehir dışındayım. Onun için alamadım. Ama ve dönünce alırım inşallah
adetliyken de okunur canımben adetliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?