- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Canim sen yazinca bende yanlis mi yazdim diye baktim
Bir yanlislik olmus
Kizlar 2200 kaldi
yok yok canım ben düzeltmiştim zaten seni 1500 olarak.
kalan 2700 EN GÜNCEL :)
yanlışlık olmasın.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen yazinca bende yanlis mi yazdim diye baktim
Bir yanlislik olmus
Kizlar 2200 kaldi
Ya beni de alınnn
Canim hosgeldin herkese sirayla okuyoruz suan okunan arkadas icin kac sayi aldigini soyle senide ekleyelim sira sana gelince sanada okuyalim ins.
kızlar listeyle çok oynamasak çok karışmaya başladı da
canim hata nerdeyse listeyi o sekilde guncellermisin.
500 alayım canım ben şimdilik , işteyim çünkü , tamam beni de ekleyin , haberdar edin
nasıl okucaz , ben daha önce hiç okumadım
500 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
500 kez estağfrullah çekip
500 kes la ilahe illallah
500 kez salavat
böyle mi oluyor ?
evet bunları yaptıktan sonra ya latif çekeceksiniz.
nasıl okucaz , ben daha önce hiç okumadım
500 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
500 kez estağfrullah çekip
500 kes la ilahe illallah
500 kez salavat
böyle mi oluyor ?
regli iken okunur mu peki ? Ben regli dönemimdeyimde şuan
evet bunları yaptıktan sonra ya latif çekeceksiniz.
Hayir canim onlar 10 ar tane sadece ya latif 500 adet cekeceksin. Listeye ekledim seni hergun girer bakarsin buraya sira kimdeyse onun icin alacagin kadar alirsin. Bu arada sana kac kisi kalmis gorursun. Suan 7 kisi var sana.
Ben orda bunları görünce , 500tane bunları okucam sandıydımCanim onlar 10 ar adet 500 er degil ki
Hayir canimDuası: Bismillahirrahmanirrahim.
“Allhümme entel latifül hafi an nazaril üyunil münezzeh an idrakil ukuli vel efkar el alimü bi ihatatil mevcüdat el mütecelli bir esraril kulup fi hanadisül guyüb bi izharil zuhüri fil butün el alimü bil hatati ve ihtilafül takdir ve bimâ evcette minel alemül celili minhüm vel hakir ve bimâ tesaü min hüsnül tedbiri vel tahrir es’elüke bimâ butine min gavamidi hafayal esrari ve ma zahara min dekaikil tekvini fi zulemil zulümati nin ziyai esi atül envari en teczüb kabi bi lâtifül kesfi ilâ suhudike min latâifil esrari li yetena am kalbi bike fi sirril latâifi vel rekaiki ve tezulü anni sübehel müskilati bu zuhüri tilkel hakaiku allahümme üstürni bi sirri ismike el latif min serri külli müzin ve hasidin bi hakki ismükel latifü yâ latif yâ habir...”
Bu mu ?
Hayir canim
Kızlar UMUTSUZCUK arkadaşımızın dileği için 16641 ya latif paylaşımını başlatıyoruz
öncelikle 2 rekat hacet namazı kılıp niyetlenmen gerekiyor canım
bizler paylaşırız
öncesinde UMUTSUZCUKarkadaşımızın gönlünden geçen dilek için diyebilirsiniz
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez la ilahe illallah
10 kez salavat
okuyarak aldığımız ya latif ismi celilini okuyabiliriz
Duası bu canim namazi biz degil sira kimdeyse o okuyor bizde 10 ar tane yukardakini okuyup sonra aldigimiz kadar ya latif cekiyoruz bu kadar. Bu duayi nerden buldun canim.
Yok canim biz sadece listeyi okuyoruz simdi duydum senden bu duayiİnternetten buldum canım , ya latif esması yazıyordu
yeminlen kafam karıştıYok canim biz sadece listeyi okuyoruz simdi duydum senden bu duayi
yeminlen kafam karıştı
10 kez allahuekberCanim kafan karismasin. Sen listede yazanlari uygula o kadar. Buldugun duayida okuyabilirsin duadan zarar gelmez