1654 beta kaç haftalık hamileliğe denk geliyor

Hayriyeap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
5
2
23
Yeni kan verdim arkadaşlar 1654 geldi beta yükselişi var ultarasonda henüz gözükmedi ama kaç haftalığa denk geliyor.

1800 lerde öğrendim ben.5 haftalıkti.6+2 de gittim herşeyi görmüştük

Doktordan doktora cihaza göre de değişiyor 4. 5. 6. Haftada gittim birşey göremediler altıncı haftada kese gördüler ikinci kese ne anlamadik içini de goremedik dediler haftaya gene gidecegim yani çokta stres yapmamak lazım, sabırla bekle büyüsün biraz, tekrar tekrar gideyim diye strese girmenin anlami yok, benim mecburiyettendi biraz yoksa iki hafta sonra için randevu almıştım onlar çağırdı değişen bı durum yok, üç farklı doktor baktı bu arada hastaydım acilde de 2 doktor baktı 6.haftada kese var dediler vajinal ultrasonda devamı için haftaya gideceğim artik

Haklısınız strese gerek yok inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

1800lerde kese gözüktü mü bi doktor kese var diğeri ben görmedim dedi endişeliyim
Ben hemen gitmedim öğrendikten 4 gün sonra gittim o zaman herşey gözüktü.Ama sakin olun daha çok yeni ve küçük bence bı 10 gün bekleyip öyle gidin o zaman herşey daha net olur

Ben hemen gitmedim öğrendikten 4 gün sonra gittim o zaman herşey gözüktü.Ama sakin olun daha çok yeni ve küçük bence bı 10 gün bekleyip öyle gidin o zaman herşey daha net olur
Evet doktor da 10 gün sonra gel dedi haftaya Salı gidebilirim yada pazartesi

Pozitif düşün her şeyi olanda da olmayanda da hayır vardır canim
Evet doktor da 10 gün sonra gel dedi haftaya Salı gidebilirim yada pazartesi
Benim açtığım konuyu da okuyup cevap verir misiniz rica etsem lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…