S Sargoz güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Şubat 2015 12.563 7.620 13 Aralık 2015 Konu Sahibi Sargoz #61 Helcin10 .!.: Bak iste buna cok kiziyorum . Sikintidasiniz kocaniz dusuk bir maas aliyor ve kiradasiniz. 2. Cocuk nasil olur ya bunu aklim almiyor... Genişletmek için tıkla... 6 yillik evliyiz eger kaynimin borcu olmasaydi sikintisiz gececekti 30 uma girmeden bi daha olsun istedim o kadar
Helcin10 .!.: Bak iste buna cok kiziyorum . Sikintidasiniz kocaniz dusuk bir maas aliyor ve kiradasiniz. 2. Cocuk nasil olur ya bunu aklim almiyor... Genişletmek için tıkla... 6 yillik evliyiz eger kaynimin borcu olmasaydi sikintisiz gececekti 30 uma girmeden bi daha olsun istedim o kadar
F framboise10 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2014 911 272 13 Aralık 2015 Konu Sahibi Sargoz #62 _haymeana_ .!.: Cevrem kostek olmak disinda hicbirsey yapmiyor sadece 2 komsum var onlarda suriyeli Genişletmek için tıkla... Nikah şekeri yapmak istiyorsanız eşinizden 3-5 lira koparmaya çalışın başka türlüsü zor.
_haymeana_ .!.: Cevrem kostek olmak disinda hicbirsey yapmiyor sadece 2 komsum var onlarda suriyeli Genişletmek için tıkla... Nikah şekeri yapmak istiyorsanız eşinizden 3-5 lira koparmaya çalışın başka türlüsü zor.
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.858 62.723 31 13 Aralık 2015 Konu Sahibi Sargoz #63 _haymeana_ .!.: 6 yillik evliyiz eger kaynimin borcu olmasaydi sikintisiz gececekti 30 uma girmeden bi daha olsun istedim o kadar Genişletmek için tıkla... Istediniz onu anliyorum ama bakamadiktan sonra o cana yazik. Hakkinizda hayirlisi.
_haymeana_ .!.: 6 yillik evliyiz eger kaynimin borcu olmasaydi sikintisiz gececekti 30 uma girmeden bi daha olsun istedim o kadar Genişletmek için tıkla... Istediniz onu anliyorum ama bakamadiktan sonra o cana yazik. Hakkinizda hayirlisi.
S Sargoz güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Şubat 2015 12.563 7.620 13 Aralık 2015 Konu Sahibi Sargoz #64 Helcin10 .!.: Istediniz onu anliyorum ama bakamadiktan sonra o cana yazik. Hakkinizda hayirlisi. Genişletmek için tıkla... Amin
Helcin10 .!.: Istediniz onu anliyorum ama bakamadiktan sonra o cana yazik. Hakkinizda hayirlisi. Genişletmek için tıkla... Amin