1600 tl ile nasıl aile bütçesi yapabilirim

Dantele pek rağbet yok
Yukarıda verilen örneklerden yapsanız daha kolay satarsınız bence
Ya da dikiş biliyorsanız kıyafet dikip satabilirsiniz

Dantele pek rağbet yok
Yukarıda verilen örneklerden yapsanız daha kolay satarsınız bence
Ya da dikiş biliyorsanız kıyafet dikip satabilirsiniz
Dikis bilmiyorum ama kafaya koydum ogrenecem ama oglum cok yaramaz makineyle oynamak ister vs kdndine zarar verir diye korkuyorum igne oyasini ogrenmek istedim amA annem ogrenip ne yapacan dedi kursa da gidemiyorum oglum kucuk

Nikâh şekerleri yapın ne diploma ne de özel yetenek gerektiriyor hem para kazanır hem de kafanızı dağıtırsınız.

Bi butce gerektiriyor demi ne kadar tutar bu malzemeler musteri bulmak kolay mi

Cok zevkli ve kolay

Evlenen çiftler oldukça müşteri bulmak kolay olur iş fiyata bakar mesela dükkanlar 2 tl'den satıyorsa siz 1.50'den satarsınız tabi fiyatı kullanacağınız malzemelere göre biçersiniz o yüzden malzemeleri ucuz yerlerden temin edin.

Evlenen çiftler oldukça müşteri bulmak kolay olur iş fiyata bakar mesela dükkanlar 2 tl'den satıyorsa siz 1.50'den satarsınız tabi fiyatı kullanacağınız malzemelere göre biçersiniz o yüzden malzemeleri ucuz yerlerden temin edin.
Benim cevremde nikah sekeri yaptiran kimse yok zarara ugrar miyim ki hic param da yok evlere is veren firmalar var ama internete guvenemiyorum

Bende haftalik sistemle calisiyorum esinle ayni maasi aliyorum.
Biz haftaligi aldigimda ilk once kirayi ayiririz cuzdanimin en ucra kosesine koyarim daha sonraki haftaliklarlada giderlere gore para ayiririz.
Sigra iciyorsaniz kesinlikle biraktirin. Elektrikte suda tasarruf etmeye calisin. Giderleri her ay yazin ve neyi yapmasanizda oluru bulun ve oteki ay onu yapmayin ve parayi kenara atin.
Biz benim maasimdan kalan parayla sokaktaki hayvanlara mama aliyoruz. Sizde cocugunuz icin kenari atin.

Biz haftaligi aldigimda ilk once kirayi ayiririz cuzdanimin en ucra kosesine koyarim daha sonraki haftaliklarlada giderlere gore para ayiririz.
Sigra iciyorsaniz kesinlikle biraktirin. Elektrikte suda tasarruf etmeye calisin. Giderleri her ay yazin ve neyi yapmasanizda oluru bulun ve oteki ay onu yapmayin ve parayi kenara atin.
Biz benim maasimdan kalan parayla sokaktaki hayvanlara mama aliyoruz. Sizde cocugunuz icin kenari atin.
Bizde oyle yapiyorduk ama hesap ta olmayan seyler ortaya cikti simdi giderimiz maa
Bizde oyle yapiyorduk ama hesap ta olmayan seyler ortaya cikti simdi giderimiz maasimizdan fazla

Bizde oyle yapiyorduk ama hesap ta olmayan seyler ortaya cikti simdi giderimiz maa
Bizde oyle yapiyorduk ama hesap ta olmayan seyler ortaya cikti simdi giderimiz maasimizdan fazla
Diger konularini okudum biliyorum kocanin dusuncesizliklerini. Biran once paraya el koyup siz yonetin bence.
Bizde esim yonetir cunku ben cok fazla para harciyorum

Diger konularini okudum biliyorum kocanin dusuncesizliklerini. Biran once paraya el koyup siz yonetin bence.
Bizde esim yonetir cunku ben cok fazla para harciyorum
Ben de para zaten ama ne yapabilirim ki

Çevre, mahalle hatta belki bu siteden biri çıkar belli mi olur :) Herkesin paraya ihtiyacı var kimsenin bulunmaması tuhaf olur.
Cevrem kostek olmak disinda hicbirsey yapmiyor sadece 2 komsum var onlarda suriyeli

30 aylik ve hamile olabilirim bu borc olay cikmadan once bebek istemis ve korunmamistik evde yapabilecegim bi is olsa
Bak iste buna cok kiziyorum . Sikintidasiniz kocaniz dusuk bir maas aliyor ve kiradasiniz. 2. Cocuk nasil olur ya bunu aklim almiyor...

X