1600 tl ile nasıl aile bütçesi yapabilirim

Bu parayla gecınılmez

Dedıgınız gubu daha kısın dogalgaz var. Hastane masrafı cocuk ıhtıyacları var. Bence oncelıkle o sıgara bırakılsın
Sonra da sız evden bıseyler yapmaya calısın. Nıkah sekerı, bebek kapı suslerı, suslu sabunlar, bebek suslu mınık kolonya sıselerı vs yapıp nette satabılırsınız. 400-500tl bıle kazansanız rahatlarsınız
sigara yı bırakacagını hiç sanmam dantel yaptım ama çevremde alan olmadı azıcık sermayem olsa dediğiniz işlerden birini tercih edebilirim de kp der hanımın da kazanıyor diye daha çok para tırtıklar die korkuyorum ama denemeye deger

kızlar kaynımın borcu bize kaldı malesef ve biz 1100 tlyle geçinmek zorundayız
kira 400
evimiz se çtı kat dogalgaz da fazla geliyor acaba elektrikli sobamı kullansak ?

çalışsan nasıl olur acaba ?
çalışamıyorum denedim ilk doğumum dan sonra işyerinde rahatsızlandım romatizmam ve alerjik astımım var bide oglumu bırakacak kimsem yok evde bişeyler yapmsya çalışıyorum ama

Anladım geçmiş olsun evet o zaman dediğin gibi evde bir şeyler yapmak lazım ama ona da sermaye lazım ..

Anladım geçmiş olsun evet o zaman dediğin gibi evde bir şeyler yapmak lazım ama ona da sermaye lazım ..
aynen dantel falan yaptım ama kimse dönüp bakmadı şaşırdım inan zaten sıkıntımız yetmezmiş gibi ya kaynımya kv deler haftada bi kaç kez bizdeler zaten eşim zamanında 10 20 tl 100 tl yedirdiğinden bu hale geldik gözünü bi açsa artık anne ymiş bacıymış babaymış degilde yuvam evim karım dese vermeyince tavır alıp küsüyorlar artık sıfırı tükettik istemiyorlar

kızlar kaynımın borcu bize kaldı malesef ve biz 1100 tlyle geçinmek zorundayız
kira 400
evimiz se çtı kat dogalgaz da fazla geliyor acaba elektrikli sobamı kullansak ?
Elektirik sobasi ile isinamazsiniz diye düşünüyorum ben sıcak şehirde yasamama rağmen isinamadik bir kaç sene önce ki elektrik faturasida çok geliyor.

Elektirik sobasi ile isinamazsiniz diye düşünüyorum ben sıcak şehirde yasamama rağmen isinamadik bir kaç sene önce ki elektrik faturasida çok geliyor.
Bencede iyi bi fikir degildi bizim evinde isinacagini sanmam

evde boncuk işleri felan yapsanız yada taş işleri gibi böyle eve iş dağıtan yerler var.internt den bakın araştırın bence .durumunuz zor gerçekten kiranz gene iyi yüksel değil ama kısmanız lazım bazı şeylerden borç bitane kdr.bir şey aldığınızda ihtiyacmı istekmi diye düşünn mtlaka .sigara bagımlısı olan bir ınsan kendısı ıstemeden malesef bırakılmıyor bundan dolayı eşinizle aranızı açmyın.abimde kaç defa denedi bıraktı ama olmuyor başladı yine.para yönetimini iyi ypmanız lazm ,eşinizin dilinden konuşmya bakın önceliği kendi çekirdek ailesi olmalı sonuçta.tatlı dille knuşmayı deneyın yada denedınızmı blmıyor ama genelde istekleri yaptırmak için kadnlar işve cilve yapar ilgi gösteriri guler yuz neşeli olun belki böyle yaparak dedik yapar blemıcem .kolay gelsn size şmdiden

evde boncuk işleri felan yapsanız yada taş işleri gibi böyle eve iş dağıtan yerler var.internt den bakın araştırın bence .durumunuz zor gerçekten kiranz gene iyi yüksel değil ama kısmanız lazım bazı şeylerden borç bitane kdr.bir şey aldığınızda ihtiyacmı istekmi diye düşünn mtlaka .sigara bagımlısı olan bir ınsan kendısı ıstemeden malesef bırakılmıyor bundan dolayı eşinizle aranızı açmyın.abimde kaç defa denedi bıraktı ama olmuyor başladı yine.para yönetimini iyi ypmanız lazm ,eşinizin dilinden konuşmya bakın önceliği kendi çekirdek ailesi olmalı sonuçta.tatlı dille knuşmayı deneyın yada denedınızmı blmıyor ama genelde istekleri yaptırmak için kadnlar işve cilve yapar ilgi gösteriri guler yuz neşeli olun belki böyle yaparak dedik yapar blemıcem .kolay gelsn size şmdiden
Sagolun kucuk oglum var boncuk isi falan bilmiyorum olur mu arastiracagim yinede

Defalarca söyledim vazgecmiyor sirf sigara icmenin yuzunden ayri odalarda oturduk bi kac ay baktim araya sogukluk giriyor gormezden geldim ne dedimse vazgecmiyor

Sigarı bıraktırma hattı oluyor ya orayı aryıp konuşsanız rica etseniz onlar eşinizi arayıp davet etse
Eşine çok kolay hayır diyen erkekler başkalarına diyemiyor genelde. Belki gitmeyi kabul eder

Sigarı bıraktırma hattı oluyor ya orayı aryıp konuşsanız rica etseniz onlar eşinizi arayıp davet etse
Eşine çok kolay hayır diyen erkekler başkalarına diyemiyor genelde. Belki gitmeyi kabul eder
Benim aradigimi anlarsa kirilabilir yada kizabilir

Yok önceleri birakırdı artık 1 lira bile bırakmıyor önceden de sıkıntı cekiyorduk ama bu kadar değil 2 3 kere kaynanam gil alisvetisimize denk geldi 2 kisi icin fazla alisveris yapiyorsunuz falan die yorum yaptilar ogunden sonra. Birseyler degisti esimin ailesi bi. Cuval pataesle kisi gecirir oyle market pazar bilmezler
Bence aranız açılmadan bi aile terapistine gidin bazı belediyeler ücretsiz veriyor bu hizmeti
O istemezse bile ilk siz tek gidin bi müddet sonra o da gitmeyi ister inşaAllah

Onun once ailesi ben ve oglum değil yanlıs anlasılma olmasin 2 yil once adam sanki bi gunde degisti Allah affetsin buyu mu var diye korkuyorum nede olsa eski imam emeklisi imam sayilirsa
Eğer öyle bir şeyden şüheleniyorsanız
Hergün 9 ayetelkürsi
41 er tane de ihlas felak nas okuyun
Yani kimde olduğunu düşünüyorsanız o okusun
O okuyamıyorsa onun adına başkası okusun

Bence aranız açılmadan bi aile terapistine gidin bazı belediyeler ücretsiz veriyor bu hizmeti
O istemezse bile ilk siz tek gidin bi müddet sonra o da gitmeyi ister inşaAllah
Aramiz iyi ama heran bende ipler kopabilir borcunu bize yikan kaynim evine mutfak masasi ve hali almis toplamda 1500 tl tutuyormus karisina da dikis makinesi ve evde dikilmasin diye boya tabsk vs almis bide tanisma yil donumu diye 5 tas gumus yuzuk yemek ve sinema olaylari vs bu 2 hafta icinde 2500 tl masraf yapti ama esim konusup borc 3000 tl olmus diyince hic bir tepki vermemis insan bi yardim edeyim yada nihayetinde borc benim odeyim der demi

Hergün 9 ayetelkürsi
Ben de cok dusundum bunu

Benim aradigimi anlarsa kirilabilir yada kizabilir
Sağlığın için
Çocuğumuza güzel örnek olman için
Senin de bırakmayı düşüneceğini düşündüm dersiniz eğer anlarsa
Oradakileri tembihleyin sizin aradığınızı söylemesin
Herkesi arıyor gibi konuşsunlar sigara kullanıyor musunuz diye başlayıp

Hergün 9 ayetelkürsi
Ben pkusam olurmu

sigara yı bırakacagını hiç sanmam dantel yaptım ama çevremde alan olmadı azıcık sermayem olsa dediğiniz işlerden birini tercih edebilirim de kp der hanımın da kazanıyor diye daha çok para tırtıklar die korkuyorum ama denemeye deger
Gizli yapın ne yapacaksanız o zaman
Ne eşiniz bilsin ne başkası

Gizli yapın ne yapacaksanız o zaman
Ne eşiniz bilsin ne başkası
Iste once bi is bulmak lazim ama internetteki ilanlara guvenemiyorum dantel yapacagim gizliden kv ve akrabalari moral bozuyor sadece o yuzden haber etmeyecegim

X