öncelikle senı canı gönülden tebrık ederım
canım hıkayenı okuyunca kendımı gordum 150 kılo ıle başladım bede suan 129.8 im inan senın yasadıklarının hepsını bende asadım mr benıde almadılar bu kılolarla hayat çekılmez oluyor malesrf
ama supersın bak ne güzel kılo vermıssın başarıcaz gıdecek bu kılolar bu bızım son kılolu senemızherzaman yanındayım takıpteyım gitsin kilolar
ay allahm sonunda kendim kadar max kiloda birini buldum su topicte bile en cok benim diyodumda gerci yine benim 138 deyim ben Yakindj inerim ama o zamana sende daha cok inersin yakalayamam seniyakalamaym zaten incez merdivenlerdn asagi bi daha cikmamak üzere ins. ayni mikarda kilo vermisiz sen nekadar sürede verdn neler yapiyosun bahset biraz hikayendn saol destegnz icin
evet benım annem babamda halıme çok uzuluyordu ah diyorumbu kafam 20 yaşındayken olsaydıda bu ezıyetı kimseye çektırmeseydımevet bende istemezdm bi tosuncukla evli olmayi bizi biz istemedkten sonraa. benim esimde simdi simdi sölûyö tv de falan biri ciksa keske bu kadar olsan gibi seyler söylüyo eskidn demezdi yüz buldu kizmiyorum ama dedigine bastirilmiş duygulari adamin napsin.banada vaatler cok esim,annem,kuzenim,kardesim cesitli seyler alcaklarmis hele annem gecen foto göndrdm bakip bakip agliyomus cok mutlu canim benim
evet benım annem babamda halıme çok uzuluyordu ah diyorumbu kafam 20 yaşındayken olsaydıda bu ezıyetı kimseye çektırmeseydımkendımıde ,
sevdikler,m,de boş yere uzdumsen dıyetısyene falan gıdıyormusun:26:
ah kafam ah su 4ayda 20kg vermisken bile hayatm ne kadar dgsti ki 50kg daha versem neler olcak eltim bile o kadar seviniyo yani icten olduguna eminim cok mutlu benim kadar cünkü herkes arkamadan söyledklerini onlara söylüyodu ben diyetisyene 10kg verdkten sonra gitmistm anlattm yaptklarimi liste vermedi dogru yoldasn devam dedi
süpermiş ozanan pekı neler yapıyorsun:26:
yukarda yazdm biraz yemek tariflerimi ben kendime hep ayri yemek yapiyorum esime ayri cocuklara ayri yapiyorum 2günlük yemek yapiyorum bu hafta kahvalti spe... k yi 3yemek kas.1cay b.sütle tarcin ekleyp yiyorum bide hergün ayni saatlerde yemeye calisiyorum sabah 9,öglen 12 aksam 6da umarm faydam dokunur dr.ayca kayayi takip ediyorum oda güzel tarifler veriyor
çok tebrik ederim canım bence başaracaksın hikayeni okudum ve sana inanıyorumyesil mercimek haslanir,süzülür,sarimsakli yogurt,biraz tursu dogra tuz koyma tursu varsa karistirilip yenilir.
karnibahar kücük dogranir tencereye sogan dogra 1kasik salca,biber, az tuz,su ve karnibahar ekle pisince 2limon sık altini kapa
brokoli haslanir dogranir sapida dahil,sarimsakli yogurt varsa dereotu ve biraz haslanmis yesil mercimekte ekleyerek az tuz ,biber katip karistir afiyet olsun.
lahanalarda dogranip salca,sogan,biber,1kasik princ yada bulgur az tuz su ekleyip pisir,altini kapatinca 2limon sik söndür,ayni sekilde yesil fasülye ve kabakta pisiriom ama ona limon sıkmıyorm yogurtla yiyorum
yemeklere et koymuyorum hafta sonu kirmizi et haslama yada 5köfte carsamba gögüs haslama yiyorum
tavugu hasla didikle marul salatasina karistir limonlu yada sirkeli salata yaninda yogurt yemek yemiyorum et tavuk yiyince
sabahlari 1haslanmis yumurta bazen corba falanda varsa sabah iciyom
100 gr.bamyayi 2ye bölüyorum islat ipini cikar,3-4domates,1sogan,biber,salca,az tuz 2limon suyu bamya ve az suyunu koy düdüklüde 15,20dak pisir
kurufasülye,nohut yemiyorum haftada 1gün kirmizi mercimek corbasi ki onu yapinca kür gibi sabah sade öglen yogurtla aksam salatayla yiyorum diger yemekleride yapinca 2gün ayni sey yiyorum hergün farkli yapmiyorum
pirasada var onuda arada yedm peynir zeytn yok aslinda kahvaltilik hic yemiorum yumurtadan baska doymazsam yogurt ve 10 gibi domatesyada 1bardak ayran,cacik yiyorum kurukayisi,incir,arada 2 ceviz leblebi de yiyorum
Bende 106 kiloydum.suan 101 oldum. Amacim 7 li rakamlari gormek.Diyarbakir da oturuyorum. Yakiniz yani. Hepimize kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?