Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ins canim büyük gösteriyordm ama simdi bile farketti tam zayiflasam neler olcak neler esim 20daha ver yeter yoksa tehlike icerirsin bide görücü falan cikar diyo bide sus karisma dedim ya 70 olcam insallah hirsla devam asla durmam ayda 1kg vermeye bile razi olarak basladm bu diyete daha dogrusu yeni beslenme tarzima ki bugün tam 4ay oldu 23kg oldu galiba destek icin saolun öptm hepiniziCanim bende arada ugrarim ins 7 lerde olursun inan suan ki halinden 10-15 yas genc gozukeceksin yani kendi yasinda olcaksin
Sakin pes etme vereceksin ve vermelisin sagligin icin kendin icin ailen icin 22kilo kolay verilmez ama sen basarmissin 50 kiloda gider 2015 de citir anne olcaksin ben inanıyorum sana iste yeter ki olur
Kilolu olmak bi hastalik ve bu hastaliktan kurtulmak senin elinde
Ben 22 yasindayim 1 yasinda kizim var 168 boyum 65le hamile kaldim 75 le doguma girdim eve geldigimde 65.5 dum dogum kilom yok ama oncesinde alinmis 6 kilom vardi dogumdan sonrada aldim 68 oldum 8 kilo verdim simdi 60 kiloyum 55-56 olmak istiyorum ve olcam
Eltilerim bana bi cocuk dogurda gorelim dagilirsin diyolardi onlara inat zayifliycam hos simdide cok zayifladin kurudun coktun zayif olmak sana gitmiyo diyolar ama elti elin iti hic bi zaman iyilik istemez kiskandiklarindan oyle diyolar
Senin eltin iyi galiba aslinda birlikte yasaniyo bu eltilerin (bende dahil) birbirine olan kiskancliklari ne bilmiyorum
Haftalik olarak tartil canim daha iyi olur
Bende citir annelerin diyet gunlugundeyim arada sende gel oraya gunluk menu paylasiyoruz bide kalori sayiyoruz
Basarilarinin devamini bekliyorum pes etmek yokkkk
ins canim büyük gösteriyordm ama simdi bile farketti tam zayiflasam neler olcak neler esim 20daha ver yeter yoksa tehlike icerirsin bide görücü falan cikar diyo bide sus karisma dedim ya 70 olcam insallah hirsla devam asla durmam ayda 1kg vermeye bile razi olarak basladm bu diyete daha dogrusu yeni beslenme tarzima ki bugün tam 4ay oldu 23kg oldu galiba destek icin saolun öptm hepinizi
Hep destek tam destek canim ilk hedefin 2 li sayilar olsun o hedefine gelince kendine iki takim al ama fazlasini alma cunku sen 70 kilo olcaksin
Yada her 10 kiloda 1 takim al
Ödülün bu olsun
Aklim hep sende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet doktorum. Enfeksiyon hastaliklari uzmaniyim. Kolay gelsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kolay gelsin canım sakın bırakma azimle sabırla devam et kilo vermen duraklasada elbet sonunda açılır kilobirsürü hastalıklarada yol açıyo
tekrar kolay gelsin canım arada gelir bakarım
Dun kk okudum gunluk 2 bardak yagsiz sut soguk su ve yesil cay metabolizmayi hizlandiriyormus
2bardak sút cok dglmi ya ben 1cay b.anca tüketiyorum ne biliym önerilerin icin saol