160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

İnsAllah.Rabbim hepimizin Yar ve Yardımcısı Olsun.Polikistik overimde var bu da zorluyor beni.Evet çocuklar çok acımasız.Gerçii ebeveynleride öyle.O yüzden asosyal olmadımmı zaten.Evlendiğimde 52 kiloydum.Gezmek inanılmaz zevkliydi.Ne giysem yakışırdı.Ama şimdi bir restaronta gittiğimde o kötü bakışları hissediyorum.Ayyy kafanızı şişirdim.özür dilerim.Herşey bu sayfadaki hepimizin için çok güzel olur insAllah.Sağlıkla ideal kilomuza ulaşırız insAllah.Aminn Ya Erhamerrahimin.

yoldaş olmak ,aynı azimle devam etmek süper..dün metabolizma hızlandırıcı yoğurt kürüyle karşılaştım..1 haftalık bir kür..sadece süt ve süt ürünleri(yumurta ,yoğurtdan oluşan)bi kür..bugün ikinci günüm..gece çikolata krizleri emeklerimi boşa çıkarırdı..dün midem guruldasa da azmettim 6 gün boyunca devam edicem..bugün 1 kilo daha az görünce daha kararlı oldum bu kür için..ama ben dün sadece proteinle beslendim bugünse sadece haşlama patates..böyle dmnüşümle devam etmek istiyorum..şimdiye kadar hayatımda kendimi çok kilolu gördüğüm nişanlılığım dönemin de oysa şimdi hedefim :)(75kg)diyetisyen eşliğinde 8 kilo vererek diyet yapmıştım..diyet bana saçma bi terim gibi geliyo hatta çevrem diyetisyen adresi verdiğnde hep diyet tarzım değil dedim..çünkü herşeyden az yemek ve öğün değiştirmek(kendimce diyet değil :) )daha etkili oldu..sevgili konuyu açan arkadaşım ablam hatta sizin diyete başladığınız dönemde ben yine öğün değiştirerek ama herşeyi sadece öğlen yiyerek akşamları sadece çorba yada salata yiyerek yine 1 ayda 7 kilo vermiştim.. kış aylarının fazla etkili olması ve bazı nedenlerden dolayı yürüyüşlerim yine sıfıra inince bi kısmını aldım.. ne kadar doğru bilmiyorum ama öğün değiştirmenizi tavsiye ederim :)) bu arada yoğrt kürü deneyim bakayim dediğim bi sistem ..hafta sonu ne kadarı gerçek sizinle paylaşıcam
kadınlar kulübünü çok uzun zamandır takip ediyorum ama yorum yazma işim ne yalan söyleyim bu sayfa da oldu.. herşey için teşekkürler..birbirimize destek oldukça ben inanıyorum hedefe ulaşıcaz

birde ben boy konusunu da çok etkili görüyorum arkadaşlar..benim boyum 1.70..olmam greken ideal kilo 68miş..geçen dukan amcaya göre test yaptım 75kg yazıyor..hesaplamalarıma göre heralde 75 kilo olduğumda 40 bedene düşebilicem..sizce hedefim ne olmalı :)) kendimce şuan 100den aşağı düşmek..yine kendimce şimdilik 5 kilo fazlam var diye rahatlatıyorum kendimi..sanki böyle daha kolay olcak..söylemesi bile zor üçlü rakamları..az gaza getiriverin bakam beni

hadi bayanlar bu yaz yılmak yok ..milllet yaza forma girmek için emek dökse de inşallah bizde kışa fit girelimmmm

hocam merhabalar bende destek istiyorum. 29 yaşında 180 boyunda ve 108 kiloyum. meslektaşz. hergün diyete başlayıp bırakıyorum . eşime de bugün yardım et bana diye yalvardım resmen. sağolsun o da destekçim ama olmuyor. 2-3 ayda bunu çözebilirim daha önce yaptım ama bu sefer çok zor geliyor. evdee paslanmayı bekleyen koşu bandım bile var ama ben o kadar çok yiyorum ki son günlerde.1 ayda 5 kilo daha aldım ve korkuyorum artık. biraz destek biraz motive ve sabırrr diliyorum sizlerden...

Benim boyda aynı.Diyetisyenim 72 kg olman gerek demisti.Ben önce ikili haneleri bir göreyimde diyorum.Geriside gelir evelAllah.Dukan amcamin protein tavsiyesi çk ise yarıyor gercekten ve canan karatay hicam Allah ondan razı olsun.3 aydır ne ekmek ne şeker ve türevleri gecmedi boğazımdan.Çok imna edici konusuyor.Tavsiye ederim kitabını okuyun.

canim allah yardimcın olsun senide kararli bilgili görüyorum karardan baska birde araştirmaci olmakta önemli bence yapcaksın sende inşallah ama bu kür olaylari bana cok mantikli gelmiyo nedense vücudumuzun dengesini bozuyor bi organimiza agir gelebilir gibi geliyo bana biz saglikli besleoeyi uygulamaliyiz.bi ömürde öyle devam etmeliyiz

Elavinya kür olaylarında kısmen sana katılıyorum.Yalnız ben aşırı şeker ve cikolata bağımlısıydım diyetten önce.Yani mesela öğünlerimde genelde tatlılar olurdu.Yemek yeme özürlüydüm.Sağlıklı Beslenmeye başladığım ilk dönem tatlı eksikliğini fazlası ile hissettim.Ve bu sorunu tarçın karanfil kürü ile aştım hamdolsun.Hala ara ara içiyorumZaten uzun süreli kullanımda bu kürler bir işe yaramazmış.

canim o tamda kür sayilmaz diyete yardimci bence sirf onu yemiyosunki tek yönlü beslenme dgl yani ben haftaya dukan yapcaktm vazgectim sinirsız protein kulaga hos gelsede 24 saat yiyemem artik gece bile yenebiliomus midem kücüldü diye düşünürken tekrar büyütürüm ne kadar cok protein yersen o kadar cok zayıflıyormuşsun yiyemem ya zayiflatsada yapamam vicdan azabi cekerim böylede oluyo varsin 2yıl sürsün benim yolum dogru şaşmiycam bgn bi bayan oturmasına davetliydm pastalar,börekler tadina bile bakmadm ev sahibi yemin etti ye diye küsersen küs 6aydir yemedm yapmam dedim israri kesti benim hayata küsmem nolcak dedim kısır vardi biraz ondan yedim ama yaşasın iradem

yaparsın arkadasim daha öncede yapmişsin bekleme hemen başla

Elavinya tebrik ederim iradeni.Birde zayiglamaya başladıkca takoz koymak isteyen çok oluyor.Önceden hep onlara uydum kaybettim bu irademi.Çoguda dostum dediğim insanlar.Şimdi Allahın izniyle 70 e kadar durmak yok.Ben çok dışlandım.Her toplumda.Bunlar aklıma geldikçe kamçılıyor beni.

Rabbim su cuma vakitlerinde zayiflamak isteyenlere hayirlisiyla sağlıklı bi sekilde zayiflamayi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hocam haklısınız belki de zaten uzun süreli bişi olmadığı için yapıyorum bende..hem irademi ölçmek acısından..hem önümüz ramazan ayı adına..hemde gördüğüm rakamlar açısından moral bi kür oldu..ne olduğu bilinmeyen hap kullanmaktansa yoğrt yumurta süt haşlama patates bana daha saglıklı geldi..neyse fikir olarak paylaştım..bu arada son rakam 103 ilk hedefe 4 sayı kaldı bakalım

doğrusu kızım büyümeye başladığından beri kitap okumaya fırsat bulamaynlardanım..ama her şekilde çocuk eğitimi..başarı diyetleri her gün okurum canan hocanın bilgileri gerçekten çok mantıklı..dedem soba zehirlenmesinden 86 yaşına kadar yaşadı..margarin olan hiç bişi yemedi..sadece tereyağı..doktor bile görmeden yaşamı bitti.. yani diyeceğim doğal şeyler her zaman sağlıklı..mesela ekmek de öyle..büyük şehirlerde kof kof oluyo ekmekler doyurmuyo ve mayalı....ama köyde yapılan ekmeğin kokusu bile farklı..çünkü ham maya var içinde.. boy konusu çok farklı ..yan komşum benden yaşca büyük 67 kilo ama boyu kısa olduğu için sanki 85 gibi duruyo ve vucüduna göre fazlalığı olduğu için yürüyüşleri diyetleri var..ben 67 olsam ...ayy inşallah..birde geçen kas yerine yağ yakmayla ilgili bi makale okudum. tartıya takılmayın vücudnuzu kendiniz tanıyın..içinde mutlu olabileceğiniz elbiselerle 3 fazla 3 az kiloya kanmayın diyo... şeklimin değişmesi beni oldukça rahatlatacak..ayy inşallah bakalım

Çok doğru canım.Ben aynada kendimi göricem diye kafamı ters yöne çevirirdim.Şimdi bakıyorum boynum varmis benim diyorum.benim vucut elma tipi oldugunda üst kısmım felaket.Bu arada 103 olmusum bende bu sabah hamdolsun.bir otuz daha verirsem değmeyin keyfime.Bende aynalarla barısmak istiyorummm

Herseyiniz yeterli olsun !

Bu yaziyi nasil buraya koydum bilmiyorum yanlislikla oldu.. Selamlar

Herseyiniz yeterli olsun !

Merhaba elavinya... hikayeni okudum sanki ben gectim senin yerine cok etkileyici.. yaşadığın sıkıntıyı tahmin edebiliyorum... cok merak ettim kac kiloya düştün...
Ben size burda yol arkadaşı olmak istiyorum. .. benim 10 kilo vermem gerekiyor.. bende 100 kiloyla doguma girmistim 1.68 boyum var... sonra iki üç senedir 75 80 arasi dolasip duruyorum... hedefim 60 olmak suanda 69 kiloyum...
İnşallah senin 75 kiloyum artk diyerek başarı hikayeni yazdigin zamani gorecegiz . . Cok inanclisin maasallah . . Bu bi süreç eminim amacina ulaşacaksın. Sadece sabretmen lazim... bu arada ismim merve . Artk sizinleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…