sayfaları okudukça zaman kavramı kafamda daha çok netleşiyor..offf kendime bunu nasıl yaptım hala inanamıyorum..çok sardı bu konu beni... başarı hikayemiz de olur bizim değil mi:)
ah arkadasim hosgeldin ben hep buralardayım ev,okula.cocuk cok sık giremesemde konusuruz paylasiriz ben 160 küsürlerdydm allahm sükür olsun bgn 133.3 falan cok kararliym 70leri görcem beraber görcez ins.sende katil bize
arayı çok çabuk kapatıyorsun sen canım maşallah benım bıraz hızlanmamlazım
ne güzel ramazandada kilo vermen devam edecek demekkıben 2gündür oructum onunda etkisi var ama 1hafta dukan deneym yapayimmi sence
ne güzel ramazandada kilo vermen devam edecek demekkıdukanı hiç denemedim ama okuduğum kadarıyla 1 tane meyve bıle onu bozuyor birde aşırı protein yuklemesınınde zararlı olduğunu duymuştum ayça kayadan ama 2 3 günlük detoks gibi yapa bılırsın belkı ben fazla kaçırdığım günlerin ertesi günü sadece protein alarak besleniyorum sankı fayda edıyor sende oyle deneye bılırsın belkı
buyur canim tabiki yer var kimse yasadiklarımı yaşamasın yol daha yakınken dönün lütfen kararlı sabirli ol o zaman diyet listesine bile gerek yok inan saglikli bi sekilde ve ameliyat. hap olmadan tabi benim görüşûm bu şekilde hoşgeldinMerhaba.Sırf sizin güzel desteğinizi gõrdüğüm için üye oldum foruma.Banada yer varmı?
Merhaba
Oncelikle tebrik ederim 👍☺️😘
genelde basari hikayeleri ya da kilo sorunu yasayanlari 5-10 kg lik sorunlariyla okudum..
Kendime bu kadar yakin buldugum ilk kisisiniz :)
Esim de sizinki gibi sagolsun ama ara ara versen senin icin iyi olur dedigi oldu..
Bende 1 cocuk annesiyim 4 yasinda ve dogum 103 ile girdim..
84 le evlendim 93 le hamile kaldim 102,5 kg ile dogum .. Dogumdan sonra 90 dim ama emzirme masa basi is vs doneminde 99 i gordum.
Regl gecikmelerim kilo verememe olayina girince vucudum endokrinolojiyr gittim ve sonus polikistik over insulin direnci testesteron yuksekligi d vit asiri dusuk olumcul seviyeye gelmis nerdeyse..
98 le Diyete basladim 3 ayda 14 kg ya yakin verdim sonra fosss...
Su an 91 oldum yine yaklasik son 5 ayda aldim yani diyeti biraktiktan 5 ay sonra falan almaya basladim..bu arada 9 aydir evdeyim artik miskinligim ve iradesizligimden ben bayilmis durumdayim..
Yanindayim ve su an itibariyle seninleyim demek istiyorum ..
Evlilik yildonumunuzu de heyecanla bekliyorum :)
Endokrine gorunmeni tavsiye ederim
Allahim sabah su an ki irade ve sevkle uyanmami nasip et..AMİN
sevgiler
Herseyiniz yeterli olsun !
Teşekkür ederim elevinya.Bundan 3 ay evvel 133 kilo ile başladim sağlıklı beslenmeye.Ve çok şükür şu an 105 kiloyum.İnsanların yanına gittiğim zaman hemen kilo muhabbeti açmalarından; arkakamdan beni parmakla gõsterip yanındaki kilolu arkadaşįna bak betrrin beteri var diye alay etmelerinden, akrabalarımın benimle tanıştırdığı komsularına aslında bu böyle değildi sonradan böyle oldu tarzı garip ve gereksiz açıklamalar yapmasından bıktım.Yoruldum asosyal oldum.Evden çıkmıyorum.Ikiz oğullarım var 10 yaşındalar.Onların benim kilom yüzümden rencide edilmelerini istemiyorum.Şu an kilo verimim nerde kaplumbağa hızına düştü.Bazen yukarı bile çıkıyor yemesemde.Amma Rabbim öyle bir irade verdiki pes etmiycem insAllah.Bu sefer olacak.Sizin gibi azimli yol arkadaslarına çok ihtiyacım var bu hedefte.Birlikte daha güzel günlerimiz olsun insAllah.Spor yapamıyorum bel fıtığı ameliyatlıyım.Yaptığımın ertesi günü belim tutuluyo malesef.Hayırlı günler diliyorum.Yeni güne Bismillah.:128::128:
Teşekkür ederim elevinya.Bundan 3 ay evvel 133 kilo ile başladim sağlıklı beslenmeye.Ve çok şükür şu an 105 kiloyum.İnsanların yanına gittiğim zaman hemen kilo muhabbeti açmalarından; arkakamdan beni parmakla gõsterip yanındaki kilolu arkadaşįna bak betrrin beteri var diye alay etmelerinden, akrabalarımın benimle tanıştırdığı komsularına aslında bu böyle değildi sonradan böyle oldu tarzı garip ve gereksiz açıklamalar yapmasından bıktım.Yoruldum asosyal oldum.Evden çıkmıyorum.Ikiz oğullarım var 10 yaşındalar.Onların benim kilom yüzümden rencide edilmelerini istemiyorum.Şu an kilo verimim nerde kaplumbağa hızına düştü.Bazen yukarı bile çıkıyor yemesemde.Amma Rabbim öyle bir irade verdiki pes etmiycem insAllah.Bu sefer olacak.Sizin gibi azimli yol arkadaslarına çok ihtiyacım var bu hedefte.Birlikte daha güzel günlerimiz olsun insAllah.Spor yapamıyorum bel fıtığı ameliyatlıyım.Yaptığımın ertesi günü belim tutuluyo malesef.Hayırlı günler diliyorum.Yeni güne Bismillah.:128::128:
Merhaba
Spor yapamiyorum diye kasmayin kendinizi yarim saat veya 1 saat yavas yuruseniz bile fayda.. Tabi cocuklarin okul saatleri vs uygunsa bence deneyin belinize de yardimci olur yuruyus..
Masallah bu arada azme devam..
Herseyiniz yeterli olsun !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?