160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

bana da kucak açabilrimisiniz? yalnız olmayınca insan mutlu olabiliyo en azından 120leri gördüm 27 yaşındayım ( dış görünüş 35 gibi) şimdi 105kg.. 100 altına düşmek ilk hedefim..sizi takip edicem..

arkadaşlar ben günde 1.5 saat yürüyüp 15-20 dk spor aletlerinde takılıyorum..çok sıkılaştım ama 1 aydır 2.5 kg dan fazla veremedim

sayfaları okudukça zaman kavramı kafamda daha çok netleşiyor..offf kendime bunu nasıl yaptım hala inanamıyorum..çok sardı bu konu beni... başarı hikayemiz de olur bizim değil mi:)

Insallah olur canım yolumuz hiç kısa degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sayfaları okudukça zaman kavramı kafamda daha çok netleşiyor..offf kendime bunu nasıl yaptım hala inanamıyorum..çok sardı bu konu beni... başarı hikayemiz de olur bizim değil mi:)

ah arkadasim hosgeldin ben hep buralardayım ev,okula.cocuk cok sık giremesemde konusuruz paylasiriz ben 160 küsürlerdydm allahm sükür olsun bgn 133.3 falan cok kararliym 70leri görcem beraber görcez ins.sende katil bize

ah arkadasim hosgeldin ben hep buralardayım ev,okula.cocuk cok sık giremesemde konusuruz paylasiriz ben 160 küsürlerdydm allahm sükür olsun bgn 133.3 falan cok kararliym 70leri görcem beraber görcez ins.sende katil bize

arayı çok çabuk kapatıyorsun sen canım maşallah benım bıraz hızlanmamlazım

ben 2gündür oructum onunda etkisi var ama 1hafta dukan deneym yapayimmi sence
ne güzel ramazandada kilo vermen devam edecek demekkıdukanı hiç denemedim ama okuduğum kadarıyla 1 tane meyve bıle onu bozuyor birde aşırı protein yuklemesınınde zararlı olduğunu duymuştum ayça kayadan ama 2 3 günlük detoks gibi yapa bılırsın belkı ben fazla kaçırdığım günlerin ertesi günü sadece protein alarak besleniyorum sankı fayda edıyor sende oyle deneye bılırsın belkı

cok yapmiycam zaten 10gün kadar deniycem ara vermek gibi yani arkadaşım cok israr etti deniycem durum bildiririm ramazan güzel gecıçek belli oluyor

Merhaba
Oncelikle tebrik ederim 👍☺️😘
genelde basari hikayeleri ya da kilo sorunu yasayanlari 5-10 kg lik sorunlariyla okudum..
Kendime bu kadar yakin buldugum ilk kisisiniz :)
Esim de sizinki gibi sagolsun ama ara ara versen senin icin iyi olur dedigi oldu..
Bende 1 cocuk annesiyim 4 yasinda ve dogum 103 ile girdim..
84 le evlendim 93 le hamile kaldim 102,5 kg ile dogum .. Dogumdan sonra 90 dim ama emzirme masa basi is vs doneminde 99 i gordum.
Regl gecikmelerim kilo verememe olayina girince vucudum endokrinolojiyr gittim ve sonus polikistik over insulin direnci testesteron yuksekligi d vit asiri dusuk olumcul seviyeye gelmis nerdeyse..
98 le Diyete basladim 3 ayda 14 kg ya yakin verdim sonra fosss...
Su an 91 oldum yine yaklasik son 5 ayda aldim yani diyeti biraktiktan 5 ay sonra falan almaya basladim..bu arada 9 aydir evdeyim artik miskinligim ve iradesizligimden ben bayilmis durumdayim..
Yanindayim ve su an itibariyle seninleyim demek istiyorum ..
Evlilik yildonumunuzu de heyecanla bekliyorum :)
Endokrine gorunmeni tavsiye ederim
Allahim sabah su an ki irade ve sevkle uyanmami nasip et..AMİN
sevgiler

Herseyiniz yeterli olsun !

Merhaba.Sırf sizin güzel desteğinizi gõrdüğüm için üye oldum foruma.Banada yer varmı?
buyur canim tabiki yer var kimse yasadiklarımı yaşamasın yol daha yakınken dönün lütfen kararlı sabirli ol o zaman diyet listesine bile gerek yok inan saglikli bi sekilde ve ameliyat. hap olmadan tabi benim görüşûm bu şekilde hoşgeldin

insallah başaracaksin merak etme inan zor degil 5ayda 30kg verdm kisa zamanda hayatım degisti sen olsan 60kg olurdun hayatın sil baştan bi düşün yapmaliyiz bunu gerci benim verdigm devede kulak ama zayiflamıssin lafini duymak süper herkes bunu söylüyo yolda tanimadgm insanlar durdurup nasil yaptıgimi soruyolar o kadar kilo olunca biliyolarmis beni ben tanimasaea cünkü disarda herkes bakiyodu basarmaliyiz baska lüksümüz yok hele benim hic yok kafada bitiyo olay diyet listesi falan yardmci sadece

Teşekkür ederim elevinya.Bundan 3 ay evvel 133 kilo ile başladim sağlıklı beslenmeye.Ve çok şükür şu an 105 kiloyum.İnsanların yanına gittiğim zaman hemen kilo muhabbeti açmalarından; arkakamdan beni parmakla gõsterip yanındaki kilolu arkadaşįna bak betrrin beteri var diye alay etmelerinden, akrabalarımın benimle tanıştırdığı komsularına aslında bu böyle değildi sonradan böyle oldu tarzı garip ve gereksiz açıklamalar yapmasından bıktım.Yoruldum asosyal oldum.Evden çıkmıyorum.Ikiz oğullarım var 10 yaşındalar.Onların benim kilom yüzümden rencide edilmelerini istemiyorum.Şu an kilo verimim nerde kaplumbağa hızına düştü.Bazen yukarı bile çıkıyor yemesemde.Amma Rabbim öyle bir irade verdiki pes etmiycem insAllah.Bu sefer olacak.Sizin gibi azimli yol arkadaslarına çok ihtiyacım var bu hedefte.Birlikte daha güzel günlerimiz olsun insAllah.Spor yapamıyorum bel fıtığı ameliyatlıyım.Yaptığımın ertesi günü belim tutuluyo malesef.Hayırlı günler diliyorum.Yeni güne Bismillah.:128::128:

Eğer kilo verme düştuyse sporla desteklemek gerekiyor vazgeçmek yok.guzellesicez inşallah. Bende evlenirken 65 70 hamilelik,95 doğum, sonrası 85 emzirme ve ofis işi tekrar 93 3 ay diet ve spor 78.2 yıl sonra tekrar 85, diyete başladım 1 ay oldu 81 kiloyum hedefim 70 inşallah oncelikle

aynı şeyleri yaşıyoruz dünyada tek olmadığımı öğrendim acılar paylaştıkça azalır çocuklarımız ailemiz işçin yapmalıyız senin annen şişko lafını yemesi bi çocuk için ne üzücü hakediorlarmı hayııırrr başarcaz eşimöiz grurla taşımalı bizi yok kilom yavaşladı durdu yok hiç vermesem bile böyle bile kalmak için yinede bozmam asla artık hayatım böyle kabullendim bunu

Son düzenleme:
InsAllah bizimle gurur duyacak ailemiz.Kullaıpta faydasını gördüğünüz bitkisel çaylar vs varsa paylasırsanız sevinirim.Mesela ben çubuk tarçın ve karanfil çayını duraklama dõnemlerinde kullanıyorum.Ani şeker düşmelerinden ve açlık krizlerinden koruyor.Birde günde 300 gr kadar verdirdiğini farkettim.Slerjisi olanlara ve gebelere tavsiye edilmiyor.

Merhaba
Spor yapamiyorum diye kasmayin kendinizi yarim saat veya 1 saat yavas yuruseniz bile fayda.. Tabi cocuklarin okul saatleri vs uygunsa bence deneyin belinize de yardimci olur yuruyus..
Masallah bu arada azme devam..

Herseyiniz yeterli olsun !

Çok Teşekkür ederim.ikili haneleri bir görseydim.bu ara okadar takıldıki sanki iki haneler rüya gibi.

Bende spor yapmıyorum yürüyorum 1 saat kadar yürüyüş çok faydalı 28 kilo Allah in izniyle devamı da gelir. Benim de en büyük korkum çocuğumun benim kilom yüzünden üzülmesi. Bunu yaşamasını istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…