- Konu Sahibi shakirahilal
-
16 yaşındayım,178 boyundayım 68 kiloyum ve acayip göbeğim var.ben de zayıflamaya karar verdim..banyodan çıktıktan sonra şöyle bir baktım ki aman ALLAH'IM selülitlerim var... bacaklarım kılsız,pürüzsüz ve uzun yani çooook güzel...kısacası en ekonomik şekilde bu portakal kabuğundan nasıl kurtulabilirim....ve nasıl beslenmeliyim...yanlız kullanacağım ürünlerin ucuz olması çooooooooook önemli...şimdiden ilginize ve yardımlarınıza teşekkür ederimyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
16 yaşındayım,178 boyundayım 68 kiloyum ve acayip göbeğim var.ben de zayıflamaya karar verdim..banyodan çıktıktan sonra şöyle bir baktım ki aman ALLAH'IM selülitlerim var... bacaklarım kılsız,pürüzsüz ve uzun yani çooook güzel...kısacası en ekonomik şekilde bu portakal kabuğundan nasıl kurtulabilirim....ve nasıl beslenmeliyim...yanlız kullanacağım ürünlerin ucuz olması çooooooooook önemli...şimdiden ilginize ve yardımlarınıza teşekkür ederimyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
mrb cnm konu başlığını gördüm diğer yazıları okumadan cvp veriyorum yazan olduysa kusura bakmasın.diğer formlarda göğüs büyütme başlıklı alanlara girdim küç(karaüzüm çekirdeği ve nar çekirdeği)öneriliyordu,küç kullanmaya başladım denildiği kadar bende etkisi olmadı ama güçlü antioksidan olduu için vücuttaki toksini atmak mantığıyla devam ettim,daha sonra narı ekledim göğüsteki etkisi küç gibi oldu fark var ama denildiği kadar yok nar çekirdeğine başladıktan sonra şunu fark ettim selülitim çok yok başlangıç nara başladıktan sonra yok oldu kesinlikle tavsiye ediyorum kullanıp sonuç almış biri olarak a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?