• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 16 yaşındayım platin röfle yakışır mı?

ahhh evet bir adet benden daha.
Boyanın büyülü bir dünyası var tabi adamı içine çekiyor. 16 yaşında saçına röfle yaptıran biri olarak konuşuyorum ;
o röfleleri uzatıp kestirene kadar akla karayı seçtim.
O kadar yaşlı görünüyordum ki tanıştığım insanlar 16yı bırak 18-19 yaşında olduguma inanmıyorlardı :50:
o yaşta ağır makyaj da hiç hoş bişey değil :50: o yüzden makyaj da yapamıyordum ve sonuç olarak ruh gibi dolanıyordum.
Annem yaptırma dedi.
Ablam da.
Arkadaşlarımda. Ha evet içimde kalmadı ama şunu da rahatlıkla söyleyebilirim ki; defalarca pişman oldum
lise 2 ye giderken okuldaki tek röfleli kişi de bendim çünkü :50:

Kızı dövecek gibi yorumlar gördüm ya yazık tavsiye mi veriyorsunuz yoksa anası babası gibi azarlıyor musunuz anlamadım. Ben sarı saçlıyım zamanında çok severdim boyalı saçı 6. sınıfta boyattım gizlice sonra arkası hep geldi 11. sınıftayım hala boyuyorum ama saçlarımı sorarsan hep kırık hep ince telli hep kendinden bezmiş bir halde. O zaman ki aklım olsa boyamazdım diyorum ama hala boyuyorum o ayrı :9: yani yakışır mı tam anlayamam eğer taktıysan kafana boyat ama bana sorarsan bırak doğal kalsın :16:

çok erken canım... :34: böyle diyorm ama ben de saçımı senin yaşnda boyamaya başldm ilk başta çikolata kahveyle başladm,sonra kızıldı,kumraldı derkenn.sarıya döndü balyajlar oldu yandı etti bşyler oldu =) neyse ki şmdi sağlıklılar fakat şuan 23 yaşndaym ve boyayı kestm... neredeyse 1 seneye yakn boyamıyorum ve kendi rengim geldi dipten uçlarda çok az kaldı kendi rengime döndm doğallığın güzel olduğunu bu yaşımda anladm yeni dank etti anlayacağın... arkadaşlarn dediği gibi çok heves ettysen aralara saçının birkaç ton açığı doğal sarı gölgeler attır platin röfledense çok daha hoşuna gidecektir :80:

yanlz kız konuyu açmış, ne kdr zman olmuş bi daha da yazmamış... belki de biz burda yapma,etme,küçüksün daha yazasıya o elli kere yaptırmıştır platin röflesini :9:

Bacak kadar çocukların birden büyüme sevdası nedir anlamadım.
Az sabredin zaten zamanı gelince her şeyi yapıcaksınız bi daha bu doğal hallerinize dönemiceksiniz bile:)

Yok canım ya platin olmaz :20:onun daha açık bir tonu varsa git onu yaptır :20: Hay allahım ya .

Biz gençliğimizde yani 18-19 yaşlarımızda papatya felan sürerdik azıcık açılsın diye :55: şimdiki gençler 15-16 yaşında röflelere ,platin sarılarına özeniyor .

güzel saçlarına kıyma tatlım,
eğer çok hevesin varsa aralara doğal ışıltı attır,sonra pişman olma.
önünde bir ömür var biraz daha büyüyünce pilatin yaptırırsın.

Back