• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 16 yaşındayım platin röfle yakışır mı?

Senden 1 yaş büyük kızım var, bu yüzden abladan ziyade anne tavsiyesi gibi düşün ve saçına en azından 20 yaşına gelene kadar boya sürme, boyatmak, heleki rengini açmak saçları çabuk yıpratır, saçlarının rengini illaki açmak istiyorsan bir arkadaşında önerdiği gibi papatya suyu sürebilirsin ama sakın boyatma, şimdi değil lakin ilerde saçlarını kendi ellerinle harap ettiğini görünce, genç yaşta boyatmaya başladığına pişman olursun, hem röfle sürekli makyaj isteyen, yaşından büyük görünmene neden olacak bir işlemdir, hepsi için yaşın gelecek ve Allah ömür versin hepsini yapacak bol bol vaktin olacak, şimdiden acele etmene gerek yok:34:
O kadar gençsin ki yüzüne, saçına hiçbirşey yapmasanda doğal güzelliğin yeter.

bende 16 yaşımda paketlerle başladım şuan 25yaşındayım kızıl ama bir dünya beyazım :43:var boyası çilesi herbirisi ayrı. anlayacağın 20 yi geçmeden saç rengini değiştirme.:20: kişiliğin karakterin fiziğin tam bi otursun senin için daha iyi olur:42:

Son düzenleme:
aman sakın öyle bir hata yapma, onun yerine kozmetiklerde satılan doğal fısfıslı açıcılar var güneşte rengini bir iki ton açıyor öyle doğal bişey yap sakın röfle yaptırma

saçını illa boyatmak istiyorsan senin yaşına uygun daha yumuşak renkler var mesela bal rengi gibi

ben 30 yaş altındakilere röfleyi hele paltini hiç yakıştırmıyorum

ayrıca 16 yaşındasın tahminen liseye gidiyorsundur problem olmaz mı okulda

Ben 6.sınıfa giderken bi gazla açık kumral saçlarıma sarı röfle yaptırmıştım o aralar çok modaydı bizim okulda enaz 4-5 kızda vardı ama eski fotoğraflara bakınca ne kadar yaşlı gösterdiğini anlıyorum beni. Bence kesinlikle yaptırmamalısın. Belki çok istiyorsan aralara gölge yaptırabilirsin ama kendi kendine yapmaman lazım. Dipi çıktıkça düzgün bir yerde yeniletebilecek sabrın ve paran yoksa hiç bulaşma derim. Çünkü seni normal halinden daha bakımsız gösterebilir dibi çıkmış sarılar

Senden 1 yaş büyük kızım var, bu yüzden abladan ziyade anne tavsiyesi gibi düşün ve saçına en azından 20 yaşına gelene kadar boya sürme, boyatmak, heleki rengini açmak saçları çabuk yıpratır, saçlarının rengini illaki açmak istiyorsan bir arkadaşında önerdiği gibi papatya suyu sürebilirsin ama sakın boyatma, şimdi değil lakin ilerde saçlarını kendi ellerinle harap ettiğini görünce, genç yaşta boyatmaya başladığına pişman olursun, hem röfle sürekli makyaj isteyen, yaşından büyük görünmene neden olacak bir işlemdir, hepsi için yaşın gelecek ve Allah ömür versin hepsini yapacak bol bol vaktin olacak, şimdiden acele etmene gerek yok:34:
O kadar gençsin ki yüzüne, saçına hiçbirşey yapmasanda doğal güzelliğin yeter.

aynen katılıyorum :31:

Yaptirirsan kucuk kadinlar gibi olursun...Herkes yasinin kucuk oldugunu yuzunden anlar nasilsa hala yuzun oturmamistir. bence kendini rezil etme... yasin gibi davran.

Platin çok çirkin olur sakın yapma :53: Bir sürü alternatifin var, gölge yaptırmak, oksijenle açmak, papatyayla açmak. Boyadan ziyade doğal şekilde açıldığında çok daha güzel olur.

Bence de yaptırma.Zamanını bekle.Ben de 15 yaşındayım ben de heves ediyorum boyatmaya ama zamanı gelmeden yaptırmam asla.Benim hayalimde Hürrem'in rengi veya gece mavisi var :1: :1: Benim de saçlarım senin gibi açık küllü kumral.Eğer saçların uzunsa (bir bilgi vermemişsin) kestirmek zorunda kalırsın.Yanar,dökülür vs... Papatya suyunu dene ve güneşte zaten açılır. Büyüklerimiz benden daha iyi bilgi vermişler zaten.Napıyoruuuuz? Sağlıklı ve uzun saçlarımızı özlememek için saçımızı zamanı gelene kadar boyatmıyoruuuuz. :9: :9:

:71:

16 yaşındayım platin sarısı röfle yaptırmak istiyorum yakışırmı ağır mı gelir?
Beyaz tenliyim, gözlerim kahverengi, saçım küllü kumral...

canım benim saçım kahverengi kumral gibi birşeydi 18imde röfle yaptırmıştım platin kadar açık değildi ama oldukça açık bi sarıydı çok hevesle yaptırmıştım ten rengim de açık olduğundan baya da yakışmıştı herkes beğenmişti ama bi süre sonra gerçekten sıkılıyorsun ve röfle normal sarıya göre çok daha büyük gösteriyor ve açıkçası ben röflenin de artık modasının pek kalmadığını düşünüyorum illa ki boyamak istiyorum dersen doğal bir sarı tonuna boya bence

daha çok küçüksün bence yaptırma çünkü pilatin saçı çok yıpratan bir işlemdir

Bende kumral saçlarımı kahverengi tonlarına boyatmak istiyorum daha önce hiç saçımı boyatmadım beyaz tenliyim yaşımda 18. Beyaz tende güzel duracak bir kahverengi tonu önerebilirseniz çok sevinirim:)

16 yaşındayım platin sarısı röfle yaptırmak istiyorum yakışırmı ağır mı gelir?
Beyaz tenliyim, gözlerim kahverengi, saçım küllü kumral...

yaşından 20-30 yaş daha büyük görünmek istiyosan yaptır ama ben o yaşlarda pek uygun bulmuyorum ben 24 yaşında olduğum halde o rengi asla düşünmem çünkü o tonlar her zaman kişiyi yaşından daha büyük gösterir hem artık platin röflenin modasıda kalmadı :34:

Şimdi diyeceksin ki niye herkes beni azarlıyor "sakın yaptırma,yaşın kaç" tarzında.Ama yaşın o kadar küçük ki inan haklılar.Makyaja,bakıma heves edecek yaştasın ama asıl güzellik doğallıkdan ve temizlikten geliyor.Boyalı maşalı abartılı makyajla güzel olunmaz ama bakıyorum şimdiki gençler son derece abartıyla geziyor farklı olmaya çalışırken biririnin aynısı olup çıkıyorlar.
Ben 18-20 yaşlarına kadar boya veya makyaj yaptmadım.Saçıma zarar verecek bir işlem olmadı o yüzden saçlarım parlak ve çoook gürdü ama 10 yıldır boyuyorum.Şu an saçlarım 3 te bir azaldı.O da saçımı fön,düzleştirici gibi şeyler kullananarak yakmamaya çalışıyorum.Bi sürü doğal maske yapıyorum.Yine de zarar görüyor.Farklılık olsun diye kendimizle oynuyoruz sonra da eski haline dönelim diye uğraşıp duruyoruz.
Bence 16 yaş insanın en güzel olduğu yaşlardandır.Öğrencilerime bakıyorum(16-17 yaşındalar).Ciltleri ışıl ışıl,yanakları pembe pembe (doğal allık gibi).Saçları gür.Sebebi de ne ciltlerinde ne de saçlarında kimyasal ürün olmaması.Gerçi onların da kaçamak makyaj yapmaları oluyor yakalıyoruz ;)
Bence olunabilecek en güzel yaştasın.Şimdiden kendini 30 unda göstermenin hiçbir manası yok sonra 30una geldiğinde de 16 yaşında görünmek için uğraşıp duracaksın.Bence okulun bitmeden saçlarını asla boyatma.Çok heves ettiysen de okul bitince bal sarısı tonlarında uçlarına balyaj attır.Ama benim tavsiyem saçlarında beyaz olmayan insanlar boş yere saçlarını kimyasallarla mahvetmesinler.

canım doğallık yaşına daha uygun bn 23 yaşındayım ve saçım röfleli bana bile abartı durdu yaşlı gösteriyor sarı saç tavsiye etmiyorum ayrıca makyaj isteyen bir saç sakın yapmaaaaaaaaaaaaaa

Back