• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 16 yaşındayım platin röfle yakışır mı?

techno

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
1
0
16
İstanbul
16 yaşındayım platin sarısı röfle yaptırmak istiyorum yakışırmı ağır mı gelir?
Beyaz tenliyim, gözlerim kahverengi, saçım küllü kumral...

Bence 16 yaşa göre sarı + platin pek uygun değil. ama kendi saç renginiz sarıya yakın bir renk ise tatlı durur diye düşünüyorum :31:

Daha yaşın kaç ki platin röfle istiyorsun?
Platin röfle 30 yaşındaki kadını bile 40.50 yaşında gösteriyor.
Sarı saçta öyle.
Bu yaşlarda nedir bu kadar saç boyatma sevdası...
Sarı saçı çok istiyorsan saçlarının uçlarına ya da aralarına sarı attırmanı öneririm.
Ama sakın bu çocuk yaşınla röfle yaptırmaya kalkma, hele platin röfle!

Bu yaşta ne acele ..Platin röfle yaptırınca harika mı olacağını sanıyorsun..

Hiçbir şey değişmeyecek.. O yüzden önce büyü sonra boyat neye boyatıyorsan..

Son düzenleme:
bencede saçın açık renkse aralara sarı gölgeler attır hem doğal durur hemde yaşına göre çok dikkat çekmez zaten ileride bol bol boyatıcaksın biraz daha doğallığın tadını çıkar

Daha çok erken hele ki böyle bir renk için, bu renk seni olduğundan çok daha büyük gösterecektir bence hiç gerek yok bu yaşta doğal olmaya özen göstermelisin bence :)

platin seni çok büyükm gösterir ayrıca
yaşının küçük olduğu yüzünden belli olduğu için kötü durur
sen çok istiyorsan böyle hafif uçlara saçından bi kaç ton açık gölgeler attır
emin ol daha çok hoşuna gdicek ve yakışıcak tatlım

İçinde kalmasın, yaptır. Beğenirsen devam edersin, beğenmezsen yol verirsin. canım benim.
16 yaş çok da küçük değil (evlenirsen reşit bile olursun-ironi burada kullanılmıştır)

hem saçın incelir, hatta yanabilir (oryal nedeniyle), hem de yaşına gitmez...20li yaşlara gelince yaptırırsın istersen ama şimdi saçına boya sürmemeni tavsiye ederim canım. çünkü saç boyalarında zararlı (kanserojen, mutajen) kimyasallar var, hatta alerji riski de var. doğallık en güzeli canım. hiç boya işine bulaşma bu yaşta...papatya sür saçına tonunu 1-2 ton kadar açar, hem de saçını besler. bir dene bence papatyayı...

26-30 yaşlarında görünmek istiyorsan yaptır canım.Röfleli saç bi kadını her zaman yaşından olgun gösterir..

16 yasındaki bir kız icin bence platin rofle fazla kacar bu tarz renkler bana kalırsa 30 yas ustu bayanlar icin ideal yasına daha uygun bir renk yaptırabilirsin hem platin rofle yıpratır sacını hic deneme bence

Platin röfle 16 yaş için çok ağır kaçar bazen bende kendi okulumda görüyorum basit duruyor açıkcası bu yaşta. Bende lise sondayım ama hiç bir zaman sarı tonlarını kullanmadım ve mezun olmama az kaldığından onun cesaretiyle bakıra boyattım... Saçların küllü kumralsa ve illa boyatmak istiyorsan aralara doğal sarı gölgeler attırabilirsin ama platin kesinlikle yapma hem saçların yıpranır hemde güzel bir görüntü olmaz ya da tümüyle koyu sarı,bal köpüğü tonlarına boyatabilirsin.

canım dediğin içi yaşın çok küçük ama uçlarına platin değil ama daha tatlı sarı tonlarında balyaj yaptırabilirsin çok istiyosan hem yaşınada yakışır...

16 yaşında bir kız saçlarına kimyasal madde sürmemeli.
Hele ki platin röfle! :O Korkunç bir şey.
Kahverengi göz, beyaz ten diyorsun bir de, ruh gibi görünürsün, yaşlı kadınlara benzersin.

Valla canım ben yaptırmam kendime daha küçüküm diye :1: Yirmi yaşındayım bu arada :1:
İlle boyatıcam diyorsan daha doğal renkler dene bence.Ama insanın kendi saç rengi gibisi yok üstelikte bu yaşlar için :12:

Bu yaşlarda bir sarı saç hevesi oluyor insanda, bende de vardı. Sana yaptır veya yaptırma diyemem, kendimdeki sonucu söyleyeyim: saçımı ve kafa derimi yaktılar o zamandan beri kimyasal birşey sürmüyorum saçıma. 22 yaşındaydım tabi 16 değil

Anneciğim de bana yaptırma derdi ama hevesim ağır bastı. Ben çok isteyince o da yaptır içinde kalmasın dedi. Keşke onu dinleseymişim en başından

senin yaşındayken bende de sarı saçlı olma hayali vardı:D
oksijen suyu bile sürmüşlüğüm var saçıma
ama doğal saç rengimin ve boyamaktan yıpranmamış sağlıklı saçlarımın kıymetini bilecek yaşta değildim

saçın koyu renkte değilmiş zaten
yazın papatya suyuyla biraz saçlarını açarsın
zaten güneş deniz iyice açılır

yaşın ilerlediğinde yazdıklarımız aklında kalırsa ne kadar doğru söylüyrlarmış dersin
rengini beğenmediğin saç rengini yaşın ilerledikçe göremiceksin bile
yerini bembeyaz saçlara bırakacak
işte ozaman istediğin renge boyarsın

Hiç hoşlanmadığım şeydir röfle,hele de platinse.İnsanı olduğundan daha yaşlı gösteriyor ve bence çok yapay ve 'ben yapılıyım bak boyanmışım' dercesine bir görüntü oluşturuyor.Tavsiye etmem,hele ki o yaşa.En güzeli gölgelendirmek ama bu da yaşına uygun değil.

16 yaşında ne platini..heves etmişsin ama yaşın küçük..
çok istersen ışıltı yaptır diyeceğim ama o bile fazla..

Back