18Karşı taraf kaç yaşında ?
Bir cimere mi yazsak kızlar ne diyorsunuz ? Ciddiyim ben yani karşısında ki adam reşit kız daha çocuk. Ne halt ettikleri de belirsiz belki zor kullandı.karsı taraf 18
Karşı taraf da çocuk sayılır daha 18Bir cimere mi yazsak kızlar ne diyorsunuz ? Ciddiyim ben yani karşısında ki adam reşit kız daha çocuk. Ne halt ettikleri de belirsiz belki zor kullandı.
Ancak reşit ? Ayrıca 16 ve 18 arasında ben fark görüyorum. Liseye başladığımızda lise sonlar ile bizim aramızda bir evrimlik fark vardı. Lise sonda ki birinin bildikleriyle(!) Lise birdekinin aynı değildi.Karşı taraf da çocuk sayılır daha 18
Ama sen değilsin ?Ancak reşit ?
Zor kullanmadı lütfen böyle bit şey yapmayınBir cimere mi yazsak kızlar ne diyorsunuz ? Ciddiyim ben yani karşısında ki adam reşit kız daha çocuk. Ne halt ettikleri de belirsiz belki zor kullandı.
Ben ne değilim hanımefendi anlayamadım. Ben çok rahatsız oldum yaşlarının bu kadar küçük olmasından. Ayrıca tam olarak bilgim yok ama reşit olmayan biriyle reşit birinin ilişkisinin de suç olduğuyla ilgili bir şey kalmış aklımda.Ama sen değilsin ?
Hayır artık öyle bir sey düşünmüyorumŞimdi sen hamile değilsen eğer devam mı edeceksin cinsel hayatın
İyi halt ettin o zaman ne diyelim ? Sen ister doğur ister doğurma istersen kaşın dur bu şekilde. Ben halktan birisi olarak suç gördüğüm bir şeyi cimere yazabilirim. Suç ya da değil onlar karar verir bu duruma.Zor kullanmadı lütfen böyle bit şey yapmayın
Konu sahibine yazıyorum sandım pardon özür dilerim isimler benziyorBen ne değilim hanımefendi anlayamadım. Ben çok rahatsız oldum yaşlarının bu kadar küçük olmasından. Ayrıca tam olarak bilgim yok ama reşit olmayan biriyle reşit birinin ilişkisinin de suç olduğuyla ilgili bir şey kalmış aklımda.