- Konu Sahibi zamanyok_75
hayatımdan tek kelimeyle nefret ediyorum.16 yaşındayım ama değilim resmen.Küçklükten beri çalışyorum geceleride ders çalışlarak lise 4 e geldim.Bİrde erken yazılmıştım ama çalıştım.Annmemle birlikte .çalışıyoruz hemde.Babam annemi gözümün önünde dövdü-yaşlılar birde- kaçkere ?????? yengem var naletin teki küçükken biz beraber otururduk,iş yapmadığmda şikayet eder,annemle kavga ederdi.Hatta bi gün annemi dövdü-bunu diyince hep ağlıyorum-sonra biz ayrıldık evleri filan ama tek aylıkla çalıştıgımıza rağmen aş birlikte borç bize ! büyüdüm 16 yasında geldim.şimdi hesapları yapıp maaşı bana veriyor diye istemiyorlar beni. :'( sürekli zıttıma gidiyorlar.Benim annemi dövdü sustum,ben ve annem çalıştığımız için sürekli soğukta kalıp hasta oluyorduk(16 yaşında eklemlerimde heryerimde iltihaplanmalar ortaya çıktı 2 .sınıftan beri sıcak değil soğuk değil çalıştım gece ders çalıştım ama o naletin gözü hiç doymadı.-Anne babamın bi yatak odası olmadı benm bi odam ! -bu yıla kadar-sonra ayrıldık araba aldık zar zor sonra bu kadın annesi izmitte diye su yolu yaptı ayda bir gidip geliyordu mazot benzin sigortasını vergisini biz ödüyor onlar geziyordu geçen tutturmuş annesi gilden geldi,yok birdaha aynı günü yolumuza ters düşen bi yerden ''annemler alınacal Allah Allaaaaaaaaaaah '' diyip amcamların yanında beni annemi hiçe saydı.Bu iş böyle olmaz diyip''Bizde yolu bilmiyorduk bindik arabaya geldik dedim..Zoruna gitti.Basladı bağırmaya çağırmaya -bayramın 1.günü- ben hala annemi dövmesini kafama tkıyorum bana bağırıyor-annemi dövdüğünde yalan atıp iftira ettiler üzerimize.abim milletin içinde''git o annene bak elini süpürgeyle gendi yırttı müşterilere gelin beni dövdü dedi - küçüktüm koştum annemin yanına sonra birdaha eve geldim bağırdım sinirlerndim niye yaptınız dedim beni bqağıra bağıra susturdularküçüktümişte.Ben buyudum şimdi hayır diyince olmuyor zor tuttum az daaha dövüyodum sinir krizlerine giriyorum yaşadıklarım ağır geliyo.Dayanamıyorum.Ağlayamıyorum artık,hissedemiyorum.bugün gelmiş orturmuş basköseye teyzemlere beni şikayet ediyo susmuyo diye susuyodum o arada kalk git dedim evden.Yoksa inanın dövüyordum.şimdi bıraksalar yine yaparımne yaptım diyorum ne yapmış olabilirim Allaha ? Ne yapsam bilmiyorum.Ya gidip döveceğim yada kendime bişe yapacağım diye korkuyorum.-gece kalkıp yeri yumruklayıp ellerimin mosmor olmuşluğu var.-seneye üni kazanıp dfefolayım diyorum ama yok aklım annemde ya babam döver ya yengeem anne babamı ezer diye ödüm patlıyor.Ne yapıcam? 16 yasında oluduguma hiç inanmıyorum.kaldıramıyorum artık.Çok yoruldum.Evden sışarı çıkıp arkadaslarımla gezmewm bişe demesinşler diye.kız erkek hiç bi şekilde arkadas edinmem robot gibityim.hergün ağlamaktan içim sıkıldı.Herkes deli gibi davrandığımı iyi olmadığımı söylüyo sizce iyi olmak için sebebim varmı?Genç kızım ama ne harçlık isterim,nede üstüme başıma bişe alırım.2 senedir çalışmıyorum sadece.8.sınıfta hayatımın tramvasını yasamıstım babam suçsuz yere tokat atmıştı bana.büyük sınavım öncesi,herkes gülüyodu sınav günü ama ben ablam annem ağlıyoduk.Sınavdan değil,tokatın acısından değil.Ben hiç acıdan ağlamadım.Şimdi ne yapsam bilmiyorum,hiç bilmiyorum yolumu kaybettim.Ne yapıcam ben nasıl devam edicem yaşamaya? artık çok ağır geliyo dayanamıyorum.Blki bi akıl verirsinmiz ,lütfen kurtuluş olsun.