16 Mayıs'ta Anne Oldum

usare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
45
2
36
Sakarya
arkadaşlar16 mayıstan itibaren bende ARTIK ANNEYİM..minik kuşum benim 3.320 gr.50 cmlik bir kızım oldu.RABBİM OLMAYAN HERKEESE HAYIRLISIYSA NASİP ETSİN....

arkadaşlar16 mayıstan itibaren bende ARTIK ANNEYİM..minik kuşum benim 3.320 gr.50 cmlik bir kızım oldu.RABBİM OLMAYAN HERKEESE HAYIRLISIYSA NASİP ETSİN....

Allah anali babali büyütsün insallah. Hayirli olsunn minik kizin... Kandilinde mübarek olsun bu arada...selam ve dua ile...

Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, huzurlu uzun bir ömrü olsun inşallah.. Benim bebeğim daha beş aylık dört ayımız kaldı. Kucağıma alacağım günü heyecanla bekliyorum düşünmesi bile çok güzel. Güzel Rabbim isteyip de olmayanlarda nasip etsin inşallah..

zaman çok hızlı geçiyo merak etme kızım 52 günlük oldu bile..hamileliğinin tadını cıkar ben öle yaptım çok şükür bi sorun yaşamadım....ve bol bol uyu...

Allah analı babalı büyütsün :) Darısı olmayanların başına :)....

gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütsün vatana millete hayıtlı bir evlat olsun ihşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…