- 20 Mart 2014
- 294
- 367
- 303
hiç yemek yememişsin dün,akşam aşurenin acısını fazlasıyla çıkarmışsın,kız böyle giderse eriyip gidecen sen heeegünaydın kızlarrr hayırlı cumalarınız sağlıklı günleriniz olsunn
Dünün menüsü
Kahvaltı: 2 dilim peynir+4 zeytin+1 dilim salatalık+1 wasa
öğle : 1 küçük kase aşure
Ara: 1 elma
Akşam: 2 ykyulaf+2 yk yoğurtt
Spor: 1 saat yürüşşş
yeşilçay+kahve +
ooo sabah sabah pek enercik gördüm seniGunaydan herkese
Egzersizimi yaptim kan ter içinde
Keçi boynuzu kemiriyorum
çok güzel bir menü olmuşBugün ikinci günüm ve çok şükür daha iyiydim. Günün menüsünü yazayım hemen
Sabah
2,5 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
8 zeytin
Domates
Tere
Bir avuç ceviz
Çay
Öğle yok
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir büyük köz patlıcanlı köfte
Salata
Bir kase yoğurt
Yine aynı şekilde 3 litre suyumu ve tarçınlı limonlu suyumu içtim. Spor olarak 100 ip Atlama 20 mekik vee bugün alışveriş yaptım yaniiii bayağı yürüdüm adımını kilometresini bilmem
Bi düzenli yapsam yoldaş fit bir vücuda sahip olacağım ama nerde hem lafı yiyorum hem bildiğimden kalmiyorumooo sabah sabah pek enercik gördüm seni
aynı benBi düzenli yapsam yoldaş fit bir vücuda sahip olacağım ama nerde hem lafı yiyorum hem bildiğimden kalmiyorum
herkese günaydın
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* peynir
* maydanoz
* 1 tatlı kaşığı bal
* azcık terayağı
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* etli patates yemeği
* karışık salata
Ara Öğün (saat 15:30)
* yarım elma
* yarım mandalina
Akşam (saat 19:00)
* salata
* şehriye çorbası
* kuru fasulye (3 kaşık)
Son Öğün (saat 21:00)
* 3 kestane
dün akşam miasfirim geldi,kestane yaptım onlara ama 3 tane yedim,normalde dayanamz yerdimde midem rahatsızdı yiyemedim
bu sabahta kahvaltı yapamadım,2 parça bitter çikolata yedim
Gunaydan herkese
Egzersizimi yaptim kan ter içinde
Keçi boynuzu kemiriyorum
hiç yemek yememişsin dün,akşam aşurenin acısını fazlasıyla çıkarmışsın,kız böyle giderse eriyip gidecen sen heee
Bi düzenli yapsam yoldaş fit bir vücuda sahip olacağım ama nerde hem lafı yiyorum hem bildiğimden kalmiyorum
bdv girmeyi yasaklıyorum bugün sanaGünaydın kızlar
Hayat nekadar boş nekadar çok şeyi kadaya takıyoruz . Dun burda sıkıntılarını paylaşan hamile bi bayanın trafik kazasında oldugunu oğrendim. Nasıl bir kader once babasını kaybediyor , sonra anneyi.. sevgilisinden hamile kalıyor yalnız yaşıyor. Baba bebeği kabul etmeyip şiddet gösteriyor ve burda hep amne babasına özlemini paylaşmış. Oğluna mektup yazmış ve 8 aylıkken kazada ölüyor geçen hafta((( oğlu hayatta ama annesinin kaderini paylaşıyor. Gece oğrendim ve pisikolojim berbat
Ben bdvden ders çıkarıyorum öyle kafama takmazdım. Bu olay gerçek ve yoneticilerde biliyor , medyaya yansımışbdv girmeyi yasaklıyorum bugün sana
geçen bende takıldım biraz psikolojim alt üst oldu
bazen diyorum kurgumu acaba diye ama yinede kafayı takıyorum
hadi yaaBen bdvden ders çıkarıyorum öyle kafama takmazdım. Bu olay gerçek ve yoneticilerde biliyor , medyaya yansımış(
Akşam yemeği yemedim. Bi kaç çatal kırmızı lahana salatası yedim ve akşam çay içtimOğleden sonra kahve içtim. Yarım dilim kakaolu ev keki ve 2-3 çatalda mayonezli havuç salatası yedim
Akşam çok hafif ve az yemem lazım
Okuma cnm ben sanki tanıdığım bi insanı kaybetmiş kadar üzüldümhadi yaa
üzüldüm gerçekten ama okumak istemem psikolojim hemen değişiyo
ölenlere Allah rahmet eylesin
Kız çok az yemişsin brawo sana. Ben bukadar az yiyince kilo vermem duruyo dikkat et sendede olmasıngünaydın kızlarrr hayırlı cumalarınız sağlıklı günleriniz olsunn
Dünün menüsü
Kahvaltı: 2 dilim peynir+4 zeytin+1 dilim salatalık+1 wasa
öğle : 1 küçük kase aşure
Ara: 1 elma
Akşam: 2 ykyulaf+2 yk yoğurtt
Spor: 1 saat yürüşşş
yeşilçay+kahve +
Vay gözlerime inanamıyorum helalherkese günaydın
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* peynir
* maydanoz
* 1 tatlı kaşığı bal
* azcık terayağı
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* etli patates yemeği
* karışık salata
Ara Öğün (saat 15:30)
* yarım elma
* yarım mandalina
Akşam (saat 19:00)
* salata
* şehriye çorbası
* kuru fasulye (3 kaşık)
Son Öğün (saat 21:00)
* 3 kestane
dün akşam miasfirim geldi,kestane yaptım onlara ama 3 tane yedim,normalde dayanamz yerdimde midem rahatsızdı yiyemedim
bu sabahta kahvaltı yapamadım,2 parça bitter çikolata yedim
Ruşeym çok çok faydalı hemde doğalını bulmuşsun kıymetini bilKizlar kayinvalidem buğday kepeyi getirdi ama bide ruşeym varmış sanırım buğday filizı çok çok sağlıklıymis kilo verenler çok bi araştırın hak vereceksiniz
Eşimde keçi boynuzu getirdi tok tutuyormuşonuda bugünden itibaren kemirmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?