16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Bugün ikinci günüm ve çok şükür daha iyiydim. Günün menüsünü yazayım hemen

Sabah
2,5 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
8 zeytin
Domates
Tere
Bir avuç ceviz
Çay

Öğle yok

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir büyük köz patlıcanlı köfte
Salata
Bir kase yoğurt

Yine aynı şekilde 3 litre suyumu ve tarçınlı limonlu suyumu içtim. Spor olarak 100 ip Atlama 20 mekik vee bugün alışveriş yaptım yaniiii bayağı yürüdüm adımını kilometresini bilmem

günaydın kızlarrr hayırlı cumalarınız sağlıklı günleriniz olsunn

Dünün menüsü

Kahvaltı: 2 dilim peynir+4 zeytin+1 dilim salatalık+1 wasa
öğle : 1 küçük kase aşure
Ara: 1 elma
Akşam: 2 ykyulaf+2 yk yoğurtt

Spor: 1 saat yürüşşş

yeşilçay+kahve +

herkese günaydın

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* peynir
* maydanoz
* 1 tatlı kaşığı bal
* azcık terayağı

Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* etli patates yemeği
* karışık salata

Ara Öğün (saat 15:30)
* yarım elma
* yarım mandalina

Akşam (saat 19:00)
* salata
* şehriye çorbası
* kuru fasulye (3 kaşık)

Son Öğün (saat 21:00)
* 3 kestane

dün akşam miasfirim geldi,kestane yaptım onlara ama 3 tane yedim,normalde dayanamz yerdimde midem rahatsızdı yiyemedim

bu sabahta kahvaltı yapamadım,2 parça bitter çikolata yedim

hiç yemek yememişsin dün,akşam aşurenin acısını fazlasıyla çıkarmışsın,kız böyle giderse eriyip gidecen sen heee

çok güzel bir menü olmuş

Kizlar kayinvalidem buğday kepeyi getirdi ama bide ruşeym varmış sanırım buğday filizı çok çok sağlıklıymis kilo verenler çok bi araştırın hak vereceksiniz
Eşimde keçi boynuzu getirdi tok tutuyormuş onuda bugünden itibaren kemirmeye basladim

ha mide rahatsız olmasa afetmiyecekmiydinnnnnn

afiyet olsunnn

Gunaydan herkese
Egzersizimi yaptim kan ter içinde
Keçi boynuzu kemiriyorum

ooo sabah yapılan spor herzaman iyidirrrr

hiç yemek yememişsin dün,akşam aşurenin acısını fazlasıyla çıkarmışsın,kız böyle giderse eriyip gidecen sen heee

cnm akşam midem boş kalmasın diye yiyip çıktım acil bir yere gitmem gerektiiii ondan böyle oldu değilse yemek vardıııı

Bi düzenli yapsam yoldaş fit bir vücuda sahip olacağım ama nerde hem lafı yiyorum hem bildiğimden kalmiyorum

o zaman ufak ufak hedefler koyyyy bu hafta 2 gün de haftaya 3gün yapıcam dersen yavaş yavaş oturtursunnnn

Günaydın kızlar
Hayat nekadar boş nekadar çok şeyi kadaya takıyoruz . Dun burda sıkıntılarını paylaşan hamile bi bayanın trafik kazasında oldugunu oğrendim. Nasıl bir kader once babasını kaybediyor , sonra anneyi.. sevgilisinden hamile kalıyor yalnız yaşıyor. Baba bebeği kabul etmeyip şiddet gösteriyor ve burda hep amne babasına özlemini paylaşmış. Oğluna mektup yazmış ve 8 aylıkken kazada ölüyor geçen hafta ((( oğlu hayatta ama annesinin kaderini paylaşıyor. Gece oğrendim ve pisikolojim berbat

bdv girmeyi yasaklıyorum bugün sana
geçen bende takıldım biraz psikolojim alt üst oldu
bazen diyorum kurgumu acaba diye ama yinede kafayı takıyorum

bdv girmeyi yasaklıyorum bugün sana
geçen bende takıldım biraz psikolojim alt üst oldu
bazen diyorum kurgumu acaba diye ama yinede kafayı takıyorum
Ben bdvden ders çıkarıyorum öyle kafama takmazdım. Bu olay gerçek ve yoneticilerde biliyor , medyaya yansımış (

Ben bdvden ders çıkarıyorum öyle kafama takmazdım. Bu olay gerçek ve yoneticilerde biliyor , medyaya yansımış (
hadi yaa
üzüldüm gerçekten ama okumak istemem psikolojim hemen değişiyo
ölenlere Allah rahmet eylesin

Kız çok az yemişsin brawo sana. Ben bukadar az yiyince kilo vermem duruyo dikkat et sendede olmasın

Vay gözlerime inanamıyorum helal

Ruşeym çok çok faydalı hemde doğalını bulmuşsun kıymetini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…