oyyy iştah hiç değişmiyo deseneaman aman yanında dikkatli olmak lazım
çalışırken gerçekten halsiz düşüyo insan,heleki ayaktaysan
aslında yiyebilse ne iyi olur hem gıda alır hemde normal beslenmeye yavaşta olsa başlar, bünyeyi alıştırır
Gece ateşim çıktı ilaçta bulamadım çok kötüydüm. 10 da uyumuşum terlemişim baya ..sabah suya katılıp içilen t... ilaç buldum içtim işallah toparlarım. 2 çocukla hasta olmak çok zor anneysen hasta olup yatamıyosunelim ayagıö tutmuyor buraya gircek bile halim yok. Haber vereyim dedim butaları sessiz bırakmayın ben iyi olup donecem aranıza
geçmiş olsun canım,seni yokluyodu zaten en sonunda yakalamış,bugün dinlen, vitaminli şeyler ye
aynen annelere hasta olmak yasakolsanda tadıyla yatıp dinlenemiyosun
merak etme biz buralardayız,sahip çıkarız grubumuza
kızlar bugünkü öğlen yemeği menü
patates yemeği
makarna
muhallebi
sizce ne yiyim
durum vahimmmmmm
birini tercih et makarna bu hafta yedinnn bence pates yeeeee
neden tek başına yedin?eşin neredeydi?
akşam yemek menün güzel ama yemekten sonraki meyva salatası olmamış
sabah menünde gayet güzel
günaydın kızlarrrr
hayırlı cumalarınız olsun
ben dün akşamın özeti hiç vermek istemiyorum
hala karnım tok ki kahvaltı bile yapmadım ha açığı kapatırmı bilmem 6km yürüdüm
begum75 sen geçen hafta kurabiyeleri bitiremedin bende keki biteremedim baktım bitmeyecek yarısını komuşuya verdimmmm
Gece ateşim çıktı ilaçta bulamadım çok kötüydüm. 10 da uyumuşum terlemişim baya ..sabah suya katılıp içilen t... ilaç buldum içtim işallah toparlarım. 2 çocukla hasta olmak çok zor anneysen hasta olup yatamıyosunelim ayagıö tutmuyor buraya gircek bile halim yok. Haber vereyim dedim butaları sessiz bırakmayın ben iyi olup donecem aranıza
bence patates yemeği yekızlar bugünkü öğlen yemeği menü
patates yemeği
makarna
muhallebi
sizce ne yiyim
Eşim hasta olan arkadaşının yanında kalıyor artık ölümünü bekliyorlar ama çıkmadık candan umut kesilmez diyelim
olmaz say bakalım akşam neler yedin merak ediyoruz ne kaçamaklar yaptınnnnn
benimde canım ev keki istiyor ne zaman yapsam diye düşünüp duruyorum
geçmiş olsun t..... suya katıp içtiysen terleterek atarsın öğlende bi daha iç iyi geliyor
inşallah toplan hemen
bence patates yemeği ye
yeter sana o kadar
ben olsam muhallebiyede hayır diyemezdim ama
şimdi geldi yemekEşim hasta olan arkadaşının yanında kalıyor artık ölümünü bekliyorlar ama çıkmadık candan umut kesilmez diyelim
olmaz say bakalım akşam neler yedin merak ediyoruz ne kaçamaklar yaptınnnnn
benimde canım ev keki istiyor ne zaman yapsam diye düşünüp duruyorum
geçmiş olsun t..... suya katıp içtiysen terleterek atarsın öğlende bi daha iç iyi geliyor
inşallah toplan hemen
bence patates yemeği ye
yeter sana o kadar
ben olsam muhallebiyede hayır diyemezdim ama
GEÇMİŞ OLSUNkızlar çok kötü bişey oldu
ben patates,yoğurt ve muhallebiyi yedim
2 dk sonra midem bulandı ve koşa koşa wc ye
sanırım hepsi çıktı
şimdi soda içiyorum
midem rahatsız olduğundan arada bana böyle kaynıyo işte
şimdi geldi yemek
aşçı fırın muhallebi yapmış,1 taneden bana yollamış sanırsam yiyicem
kızlar çok kötü bişey oldu
ben patates,yoğurt ve muhallebiyi yedim
2 dk sonra midem bulandı ve koşa koşa wc ye
sanırım hepsi çıktı
şimdi soda içiyorum
midem rahatsız olduğundan arada bana böyle kaynıyo işte
tuhaftı rahatlamada rahatlamadım biranda geldi ne oldu analayamadımhımm rahatlamışındırrr
canım çok hassasın sanırım,geçenki olaydan sonra böyle oldun sen, çok kafana takma hafta sonu biyerlere gidebilirsen ufak bi tatil gibi kafanı dinlemen iyi olur,hemen bir olaydan işinden soğuma senin bi suçun yok,aksine bu olaylar seni güçlendirecek olgunlaştıracakKızlar cok mutsuzum. İşimi hiç severek yapmıyorum bırakmak için nerdeyse sebep arar oldum. Bilmiyorum depresyona mi girdim. Bu aralar buraya fazla yazmazsam beni eleştirmeyin yada çıkarmayın olur mu kilo bildiririmi yaparım yine.diyete de devam ediyorum. Okuldaki ufak tefek sorunlar bile artık yoruyor yıpratıyor beni biraz toparlanmaya ihtiyacım var
sorma sorma ben kaçtıkça o geliyokızım ne bu kastenin boluğuuu sizin oralardaçok yetişiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?