• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Dün sabah çok küçük bir poğaça yedim ve öğlene kadar 4 kere ikisi bi arada içtim öğlen geldim üç dört kurabiye yedim sadece akşam da Kilis tava yapmıştım 7 lokma kadar ondan yedim ve yanında yoğurt.
Bugün sabah üç lokma çikolatalı ekmek yedim. Öğle aynı 6.7 lokma akşamdan kalan yemek yedim. İkindi kuruyenis yedim bi bardak kadar akşam da yeşillik ve bir orta boy levrek.

kızlar günaydın :KK36:dünkü tam liste menüm

Sabah (saat 07:50)
* 1 dilim ekmek
* 2 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* biraz üzüm

Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45)
* kıymalı yumurta
* salata

Ara Öğün (saat 15:30)
* 4 kaşık yoğurt
* yarım elma
* tarçın

Akşam (saat 19:30)
* salata
* 2 dilim palamut

Son Öğün (saat 22:00)
* 15 kestane
* 2 mini kek

kızlar dün akşam misafir geldi,balıkları birlikte yedik,işin kötü tarafı şu, akşam tam çayı demliyorum karşı komşu 2 kilo kadar kestane getirdi,bende hemen yaptım,:KK72: yine kaçamadık yani F frenzy80 :KK70:

günaydınlar olsun:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

dans dans :KK50::KK50:

:KK48::KK48::KK48::KK48:

akşam pazara gittim eve geçene kadar geç oldu sonrasında balığı temizle pişir zaten tek başıma yedim.

hamsi
roka salatası
1 dlm çavdar ekmek

yatmadan önce mevye salatası :deli:

sabah :
1 dlm çavdar
peynir
maydanoz salata dmates
yumurta
salça
:KK19:

akşam pazara gittim eve geçene kadar geç oldu sonrasında balığı temizle pişir zaten tek başıma yedim.

hamsi
roka salatası
1 dlm çavdar ekmek

sabah :
1 dlm çavdar
peynir
maydanoz salata dmates
yumurta
salça

neden tek başına yedin?eşin neredeydi?
akşam yemek menün güzel ama yemekten sonraki meyva salatası olmamış :KK12:
sabah menünde gayet güzel

kızlar günaydın :KK36:dünkü tam liste menüm

Sabah (saat 07:50)
* 1 dilim ekmek
* 2 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* biraz üzüm

Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45)
* kıymalı yumurta
* salata

Ara Öğün (saat 15:30)
* 4 kaşık yoğurt
* yarım elma
* tarçın

Akşam (saat 19:30)
* salata
* 2 dilim palamut

Son Öğün (saat 22:00)
* 15 kestane
* 2 mini kek

kızlar dün akşam misafir geldi,balıkları birlikte yedik,işin kötü tarafı şu, akşam tam çayı demliyorum karşı komşu 2 kilo kadar kestane getirdi,bende hemen yaptım,:KK72: yine kaçamadık yani F frenzy80 :KK70:

ben sana dediydim demicemmmmmm bir şekilde kestane sizin kokunuzu alıyorrr
kastane güzelii dicem ben sana

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

hamsi
roka salatası
1 dlm çavdar ekmek

sabah :
1 dlm çavdar
peynir
maydanoz salata dmates
yumurta
salça

afiyet olsun datlummmmmmm bu salçacıııııı :cool::cool::cool:

günaydın kızlarrrr

hayırlı cumalarınız olsun

ben dün akşamın özeti hiç vermek istemiyorum
:olamaz::olamaz::olamaz: hala karnım tok ki kahvaltı bile yapmadım ha açığı kapatırmı bilmem 6km yürüdüm :spor::spor:

begum75 begum75 sen geçen hafta kurabiyeleri bitiremedin bende keki biteremedim baktım bitmeyecek yarısını komuşuya verdimmmm

günaydın kızlarrrr

hayırlı cumalarınız olsun

ben dün akşamın özeti hiç vermek istemiyorum
:olamaz::olamaz::olamaz: hala karnım tok ki kahvaltı bile yapmadım ha açığı kapatırmı bilmem 6km yürüdüm :spor::spor:

begum75 begum75 sen geçen hafta kurabiyeleri bitiremedin bende keki biteremedim baktım bitmeyecek yarısını komuşuya verdimmmm

sanada hayırlı cumalar canım:21:
oooo bakım sağlamdı demek :halay:afiyet olsun:dondurma:
ama üzerine spor yapman çok iyi olmuş, açığı kapatır bence,metabolizman hızlanmıştır ve yediklerini yakmışsındır en azından kiloya dönmemiştir

benim kurabiyeler bitti,bu hazır kek, hani pakette minik minik satılıyoya ondan,dün akşam misafir gelince bişey yok diye çayın yanına koymuştum arada 2 tane kaptırıverdim :ıslık::ıslık:aslında komşu kestaneyi daha çnce getirseydi o kekeleri hiç çıkarmazdım

senin kekide komşuya vermekle iyi etmişin,bizim evdede kalanları ziyan olmasın diye bitirmek bana ait bir görev,en iyiside senin gibi dağıtmak:KK9:

sanada hayırlı cumalar canım:21:
oooo bakım sağlamdı demek :halay:afiyet olsun:dondurma:
ama üzerine spor yapman çok iyi olmuş, açığı kapatır bence,metabolizman hızlanmıştır ve yediklerini yakmışsındır en azından kiloya dönmemiştir

benim kurabiyeler bitti,bu hazır kek, hani pakette minik minik satılıyoya ondan,dün akşam misafir gelince bişey yok diye çayın yanına koymuştum arada 2 tane kaptırıverdim :ıslık::ıslık:aslında komşu kestaneyi daha çnce getirseydi o kekeleri hiç çıkarmazdım

senin kekide komşuya vermekle iyi etmişin,bizim evdede kalanları ziyan olmasın diye bitirmek bana ait bir görev,en iyiside senin gibi dağıtmak:KK9:

ya oğlan salı akşamı anne kek yap diyince yaptım baktım bitmiyecek verdim gitti

önce annemlere götürürdüm eee kardeşimin durumu biliiyorsun(canı çekebilir) onlarda kabul etmiyorrr

bende çözüm olarak verdim gittim komşuyaaa

ya oğlan salı akşamı anne kek yap diyince yaptım baktım bitmiyecek verdim gitti

önce annemlere götürürdüm eee kardeşimin durumu biliiyorsun(canı çekebilir) onlarda kabul etmiyorrr

bende çözüm olarak verdim gittim komşuyaaa
benimkilerde keki çok sever, arada yapıyorum napalım:110:
aman aman kardeşine yasak o biraz daha idare etsin belki sonra yer

:KK20::KK20:neden öyle yapıyo peki,kilo alırım diyemi iştahsızlık mı?

şuan onu midesi bebek midesi kadar küçük canı hiç istemiyorr zaten 2ci kaşıkta tıkanıyor yiyemiyorrrr

doktorda 2 kaşıkta olsa yiyeceksin diyor oda yemiyor ha çalışmıyor olsa buı kadar halsiz kalmazdı ne zamn o 2 kaşık çorbayı yedimi normal oluyor yemedimi 2 saat uyumadan kendine gelemiyorrr

ama bazen canı çekiyorr (özelikle abur cubur çok severdi )yeğenim etipuf yiyordu yanında yeğenime dedi kuzum git başka yerde ye dedii

şuan onu midesi bebek midesi kadar küçük canı hiç istemiyorr zaten 2ci kaşıkta tıkanıyor yiyemiyorrrr

doktorda 2 kaşıkta olsa yiyeceksin diyor oda yemiyor ha çalışmıyor olsa buı kadar halsiz kalmazdı ne zamn o 2 kaşık çorbayı yedimi normal oluyor yemedimi 2 saat uyumadan kendine gelemiyorrr

ama bazen canı çekiyorr (özelikle abur cubur çok severdi )yeğenim etipuf yiyordu yanında yeğenime dedi kuzum git başka yerde ye dedii

oyyy iştah hiç değişmiyo desene :KK70:aman aman yanında dikkatli olmak lazım
çalışırken gerçekten halsiz düşüyo insan,heleki ayaktaysan :KK43:
aslında yiyebilse ne iyi olur hem gıda alır hemde normal beslenmeye yavaşta olsa başlar, bünyeyi alıştırır

Gece ateşim çıktı ilaçta bulamadım çok kötüydüm. 10 da uyumuşum terlemişim baya ..sabah suya katılıp içilen t... ilaç buldum içtim işallah toparlarım. 2 çocukla hasta olmak çok zor anneysen hasta olup yatamıyosun :( elim ayagıö tutmuyor buraya gircek bile halim yok. Haber vereyim dedim butaları sessiz bırakmayın ben iyi olup donecem aranıza

Gece ateşim çıktı ilaçta bulamadım çok kötüydüm. 10 da uyumuşum terlemişim baya ..sabah suya katılıp içilen t... ilaç buldum içtim işallah toparlarım. 2 çocukla hasta olmak çok zor anneysen hasta olup yatamıyosun :KK43: elim ayagıö tutmuyor buraya gircek bile halim yok. Haber vereyim dedim butaları sessiz bırakmayın ben iyi olup donecem aranıza
geçmiş olsun canım,seni yokluyodu zaten en sonunda yakalamış,bugün dinlen, vitaminli şeyler ye
aynen annelere hasta olmak yasak:KK20:olsanda tadıyla yatıp dinlenemiyosun:KK43:
merak etme biz buralardayız,sahip çıkarız grubumuza En Büyük KK

Back