16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

annen 38 kg mu nasıl yani
sende 39 mu
kilo verip o montun içne girmen çok büyük bir başarı tebrik ederim seni

Diyete başladıgım ilk hafta başladım. Krem ve taytını aldım yanında. Kremi günde 2 kere suruyosun, taytıda 3 haftaydı sanırım hiç çıkarmadan giyiyosun(yıkamak için çıkarıyosun tabi) ben surekli giydim zaten kış olduğu için ustune çizme mont çıkıyodum dışarı. Taytın etkisi ilk 3 hafta suruyor sonra azalıyor. Ben detaylı olçtum bilekten 64.cm de 66 çıkıyodum 58e düştüm . 7 kiloda 8cm inceltti. Kilo vermekle sıkılaşmak aynı şey degil biliyosun ,krem ve taytın suresi bitince ustune 8 kilo daha vermeme ragmen hala 58cm çıkıyo çünkü sarktım. Bu katolog urunu sorf ındirimli alayım diye uye oldum :) arada yarı yarıya düşüyo fiyatları onu takip edip almam lazım

düşünemiyorum 38 kilo bir anne gerçekten çok zayıfmış
babanda öyle
sizin genler aslında çok iyiymiş ama hastalıklar işi bozuyo tabineyse sağlık yerinde olsunda
Bizim sulalede herkes zayıf ve kilo lira hiç iyi gözle bakmazlar. Bu yüzden kendimi çok geri çekmiştim . Herkesin alaycı bakışları sözleri depresyona sokmustu

Bizim sulalede herkes zayıf ve kilo lira hiç iyi gözle bakmazlar. Bu yüzden kendimi çok geri çekmiştim . Herkesin alaycı bakışları sözleri depresyona sokmustu

o zamalar genlerden kaynaklııı bizim suöumuz yok bizde hep tombiğizzzz

yani insan o kadar zayıfın arasında tabi kötü hisseder kendini ama herşeyin başı sağlık tedavi sırasında kilo alınacaksa yapacak bişey yok sonra elbet gider o kilolar

kafana koymuşsun ve yapmışsın harika birşey
gözümün önünde canlardırdım da o kollar havada patlıcak şekli ben de güldüm vla kusura bakma

birde kaç yaşınsasın özl değilse tabi
çok uzun canım yaa haftalık 45 saati geçiyosunuz ama
öğlen arası süresi ne kadar

45 dk cnm
ama bize mola da yok odayı boş bırakmıcakmışız
katı kuraallar geçerli bizim için
işçi olarrak çalışsak daha rahat oluruz eminim

öğlen menüm biraz kendini aştı ama akşamda ekmek yemicem

ayrıca ip atlıcam

öğlen : 1 biber dolması küçük
1 börek küçük
yoğurt
kemalpaşa tatlı

güccük nazi kampı desene

öğlen menüm biraz kendini aştı ama akşamda ekmek yemicem

ayrıca ip atlıcam

öğlen : 1 biber dolması küçük
1 börek küçük
yoğurt
kemalpaşa tatlı

bu kemalpaşa tatlısı kaç taneydi acebaaa
biraz fazla k.hidrat lı olmuş bu menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…