annen 38 kg muDeyim yerindeyse yemedim.
Çok hırsla başlamıştım ve spor ,diyet bi gazla girdim olaya. Birde şu var ilk zamanlar daha hızlı kilo veriliyor sonraları azalıyor.
Annemler 1 ay gormemişti ve ilk gorduklerindeki şaşkınlığı hala unutamıyorum. En çokta kardeşim etkili olmuştu. Buyuk ablam kıyafet alır alır dolabında durur etiketiyle. Bana mevsimlik 38 beden bi mont getirmişti. Deneyim derken tek kolum dışarda kaldı ve zorla giydim kollar havada patlayacak
erkek kardeşim hee çok guzel oldu moda zaten diyip güldü pispis. Ailecek zayıf bizimkiler hemde aşırı düşünün annem 38kg ahh bende 39dum(
neyse o gece çok kötü oldum derya busefer olcak deyip gerçekten kafamda bitirdim herseyi.. o montuda giyip gitmiştim bu arada :) bir zamanlar şişman ama gururlu bir kız vardı hesabı hahayy :)
Dipnot o mont şimdi bol bana
ne kremi canımBenimde etim sıkı değilkollar ve ustvacak aram özelikle aslında işe yarayan bi krem biliyorum daha önce kullandım başlamam lazımmm
Evet canım ben 40 lı kiloları geçmezdim. Hastalık ,ameliyatlar vs vs sonrasında şiştim bi anda aldım kiloannen 38 kg munasıl yani
sende 39 mu
kilo verip o montun içne girmen çok büyük bir başarı tebrik ederim seni
hadi yaa ben hiç 40 kg olduğumu bile hatırlamıyorumEvet canım ben 40 lı kiloları geçmezdim. Hastalık ,ameliyatlar vs vs sonrasında şiştim bi anda aldım kilo
Diyete başladıgım ilk hafta başladım. Krem ve taytını aldım yanında. Kremi günde 2 kere suruyosun, taytıda 3 haftaydı sanırım hiç çıkarmadan giyiyosun(yıkamak için çıkarıyosun tabi) ben surekli giydim zaten kış olduğu için ustune çizme mont çıkıyodum dışarı. Taytın etkisi ilk 3 hafta suruyor sonra azalıyor. Ben detaylı olçtum bilekten 64.cm de 66 çıkıyodum 58e düştüm . 7 kiloda 8cm inceltti. Kilo vermekle sıkılaşmak aynı şey degil biliyosun ,krem ve taytın suresi bitince ustune 8 kilo daha vermeme ragmen hala 58cm çıkıyo çünkü sarktım. Bu katolog urunu sorf ındirimli alayım diye uye oldum :) arada yarı yarıya düşüyo fiyatları onu takip edip almam lazımne kremi canım
Annem 38hadi yaa ben hiç 40 kg olduğumu bile hatırlamıyorumvayy bee
annen şimdi kaç kilo?
Annem 38
Babam 62 kg ve 1.80 boyu var
Kardeşim ve 2 ablamda zayıf
Bi ben şişmanım sonradanda olsa :)
Bizim sulalede herkes zayıf ve kilo lira hiç iyi gözle bakmazlar. Bu yüzden kendimi çok geri çekmiştim . Herkesin alaycı bakışları sözleri depresyona sokmustudüşünemiyorum 38 kilo bir anne gerçekten çok zayıfmış
babanda öyle
sizin genler aslında çok iyiymiş ama hastalıklar işi bozuyo tabineyse sağlık yerinde olsunda
Annem 38
Babam 62 kg ve 1.80 boyu var
Kardeşim ve 2 ablamda zayıf
Bi ben şişmanım sonradanda olsa :)
Bizim sulalede herkes zayıf ve kilo lira hiç iyi gözle bakmazlar. Bu yüzden kendimi çok geri çekmiştim . Herkesin alaycı bakışları sözleri depresyona sokmustu
Eşimin tarafi da öyle ve hep eşimin ailesi de espri yapar ... soy ismine giren kilo alıyor diye :)aksine bizim ailede baskul ailesi gibi hiç zayıf yokkkk
yani insan o kadar zayıfın arasında tabi kötü hisseder kendini ama herşeyin başı sağlık tedavi sırasında kilo alınacaksa yapacak bişey yok sonra elbet gider o kilolarBizim sulalede herkes zayıf ve kilo lira hiç iyi gözle bakmazlar. Bu yüzden kendimi çok geri çekmiştim . Herkesin alaycı bakışları sözleri depresyona sokmustu
Eşimin tarafi da öyle ve hep eşimin ailesi de espri yapar ... soy ismine giren kilo alıyor diye :)
yani insan o kadar zayıfın arasında tabi kötü hisseder kendini ama herşeyin başı sağlık tedavi sırasında kilo alınacaksa yapacak bişey yok sonra elbet gider o kilolar
kafana koymuşsun ve yapmışsın harika birşeyDeyim yerindeyse yemedim.
Çok hırsla başlamıştım ve spor ,diyet bi gazla girdim olaya. Birde şu var ilk zamanlar daha hızlı kilo veriliyor sonraları azalıyor.
Annemler 1 ay gormemişti ve ilk gorduklerindeki şaşkınlığı hala unutamıyorum. En çokta kardeşim etkili olmuştu. Buyuk ablam kıyafet alır alır dolabında durur etiketiyle. Bana mevsimlik 38 beden bi mont getirmişti. Deneyim derken tek kolum dışarda kaldı ve zorla giydim kollar havada patlayacak
erkek kardeşim hee çok guzel oldu moda zaten diyip güldü pispis. Ailecek zayıf bizimkiler hemde aşırı düşünün annem 38kg ahh bende 39dum(
neyse o gece çok kötü oldum derya busefer olcak deyip gerçekten kafamda bitirdim herseyi.. o montuda giyip gitmiştim bu arada :) bir zamanlar şişman ama gururlu bir kız vardı hesabı hahayy :)
Dipnot o mont şimdi bol bana
çok uzun canım yaa haftalık 45 saati geçiyosunuz ama
öğlen arası süresi ne kadar
bide normalde 3 biber dolması yerdimöğlen menüm biraz kendini aştı ama akşamda ekmek yemicem
ayrıca ip atlıcam
öğlen : 1 biber dolması küçük
1 börek küçük
yoğurt
kemalpaşa tatlı
kafana koymuşsun ve yapmışsın harika birşey
gözümün önünde canlardırdım da o kollar havada patlıcak şekli ben de güldüm vla kusura bakma
birde kaç yaşınsasın özl değilse tabi
45 dk cnm
ama bize mola da yok odayı boş bırakmıcakmışız
katı kuraallar geçerli bizim için
işçi olarrak çalışsak daha rahat oluruz eminim
öğlen menüm biraz kendini aştı ama akşamda ekmek yemicem
ayrıca ip atlıcam
öğlen : 1 biber dolması küçük
1 börek küçük
yoğurt
kemalpaşa tatlı
güccük nazi kampı desene
bu kemalpaşa tatlısı kaç taneydi acebaaa
biraz fazla k.hidrat lı olmuş bu menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?