salça yoksabah :
1 dlm çavdar ekmeği
domates peynir yumurta
onuda cnm istemiyordu ama halsiz düşmemem lazım
noldu bana anlamadım ya yemek cnm istemiyor cumartesiden beri
dün hiç su içmedim gece yatarken türk kahvesi yanında küçük bardakla 1 bardak o kadar
kızlar ben dün gece annemde kaldım tartılamadım sabah o yüzden
pazar sabahı tartıldığımda 60,3 dum
salça yok
hee öyle diyon sağol yaa
benim değil cnm seninki skandal börekler falanafiyet olsun
İYİ HAFTALARgünaydın kızlarr
iyi haftalarınız olsunnnn
bu hafta 69,20 kg (-800gr)
kahvaltı
2 dilim ekmek arası peynir+biberrr
Çok karışmış kızzgünaydın kızlar
cumartesi burdan çıkınca akşam
sadece dondurma yedim başka bişi yemedim
düğüne gittim kurtlarımı döktüm
pazar günü kahvaltıda
domates ve 2 dlm et yedim
o kadar
saat iki gibi 1 parça ekmek arasına et ve patates yedim
5 gibi 1 dondurma - 1 elma
gece 12 de halley ve türk kahvesi
pazar günü de kurtlarımı döktüm
çok sağlıksız bir beslenme şekliyid ama cnm bişi istemedi
Valla oyleydi ama bugun degişti, yaseminle aynıyız şuan .İYİ HAFTALAR
tebrik ederim seni içimizde en çok veren sensin galiba şuan
senin şuan kilon ne kadar oldun sende mi 800 gr verdinValla oyleydi ama bugun degişti, yaseminle aynıyız şuan .
Benimde oyle canım. Haftasonu kabız olup salı yada çarşamba normal wc duzenine başlayınca iniyorumaslında benim geçen haftaki kilom gerçek kilom değildi (62 ydim)
şöyleki wc sorunundan dolayı, bugün 61,6 geldim asıl kilom bu yani her ne kadar -400 gr gibi dursada aslında yerimde saydığımı itiraf etmeliyim
benim ne hikmetse pazar günü bünye şaşıyo, pazar günleri %80-90 wc çıkmam ben, pazarteside yetişirse evde yetişmezse işyerinde çıkarımBenimde oyle canım. Haftasonu kabız olup salı yada çarşamba normal wc duzenine başlayınca iniyorumgerçi benim tersi 1 kg daha az olmus oluyorum
ne yaptın kız sen?kabız mısın sende yoksaCanlar günaydın
Kilom 65.5 halledecegim bu haftalar.
Sevgiler
İYİ HAFTALAR
tebrik ederim seni içimizde en çok veren sensin galiba şuan
Evet canım. Cuma 61.5 dim aslında 1.800 gr vermiştim ama yazdığımı kaçırdın sanırım. Haftasonları bi hafta annemde bi haftasonu kvalidemde kalıyorum. Ben ev dışında annemde dahil wcye çıkamıyorum kabız oluyorum. Zaten bagırsak ameliyatı oldum 2 kere bende kronikti kabızlık. Evde duzene sokmuştum, haftada 1 kere çıkardım eskiden şimdi hergun çıkıyorum. Sabah su içip kaysı yiyip okula gidip gelince saatle duzene koymuştum. Hsonu kalabalık ev sıra gelmiyoki hatta kvalidemde 3 wc var ama yine çıkamıyorum. Bu yuzden fazla geldim. Oncedende aynı sorunu yaşadığım için biliyorum çarşamba ben normale donecem. Bu yuzden diyorum tartı gunu çarşambamı yapsak. Ama sizinde ne dusundugunuz onemli tek başıma yapamamsenin şuan kilon ne kadar oldun sende mi 800 gr verdin
İlk sen bi gun çozutmuştun, sonra oruç tutup dikkat etcem diyodun. Herkes paylaşsın balalım paylaşayım tabloyune yaptın kız sen?kabız mısın sende yoksa
Benim icin sorun yok çarşamba uygun sekerimEvet canım. Cuma 61.5 dim aslında 1.800 gr vermiştim ama yazdığımı kaçırdın sanırım. Haftasonları bi hafta annemde bi haftasonu kvalidemde kalıyorum. Ben ev dışında annemde dahil wcye çıkamıyorum kabız oluyorum. Zaten bagırsak ameliyatı oldum 2 kere bende kronikti kabızlık. Evde duzene sokmuştum, haftada 1 kere çıkardım eskiden şimdi hergun çıkıyorum. Sabah su içip kaysı yiyip okula gidip gelince saatle duzene koymuştum. Hsonu kalabalık ev sıra gelmiyoki hatta kvalidemde 3 wc var ama yine çıkamıyorum. Bu yuzden fazla geldim. Oncedende aynı sorunu yaşadığım için biliyorum çarşamba ben normale donecem. Bu yuzden diyorum tartı gunu çarşambamı yapsak. Ama sizinde ne dusundugunuz onemli tek başıma yapamam
Üye Adı | Hedef Kg | Başlangıç Kilo | 26.09.2016 | 03.10.2016 | 10.10.2016 | 17.10.2016 | 24.10.2016 |
| 57.0 | 64.4 | 63.3 | 62.4 | ... | .. | ... |
| 55.0 | 64.5 | 64.0 | 65.5 | ... | .. | ... |
@serifeben | 55.0 | 64.0 | 63.5 | ... | ... | .. | ... |
| 57.0 | 61.8 | 62.0 | ... | ... | .. | ... |
F frenzy80 | 60.0 | 69.5 | 70.0 | 69.2 | ... | .. | ... |
| 52.0 | 60.8 | 60.4 | ... | ... | .. | ... |
F frenzy80 | 58.0 | .. | 63.4 | ... | ... | .. | ... |
Evet canım. Cuma 61.5 dim aslında 1.800 gr vermiştim ama yazdığımı kaçırdın sanırım. Haftasonları bi hafta annemde bi haftasonu kvalidemde kalıyorum. Ben ev dışında annemde dahil wcye çıkamıyorum kabız oluyorum. Zaten bagırsak ameliyatı oldum 2 kere bende kronikti kabızlık. Evde duzene sokmuştum, haftada 1 kere çıkardım eskiden şimdi hergun çıkıyorum. Sabah su içip kaysı yiyip okula gidip gelince saatle duzene koymuştum. Hsonu kalabalık ev sıra gelmiyoki hatta kvalidemde 3 wc var ama yine çıkamıyorum. Bu yuzden fazla geldim. Oncedende aynı sorunu yaşadığım için biliyorum çarşamba ben normale donecem. Bu yuzden diyorum tartı gunu çarşambamı yapsak. Ama sizinde ne dusundugunuz onemli tek başıma yapamam
İlk sen bi gun çozutmuştun, sonra oruç tutup dikkat etcem diyodun. Herkes paylaşsın balalım paylaşayım tabloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?