16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Akşam ağır olmuş gibi..

Kahvaltıdan sonra yediklerim
Duzensizdim bugun gec oldu oğunler..

2si 1 kahve
Çay
1 pedibör
1 kurukaysı

Akşam 6 da
Kanatın yanındaki küçük butlardan fırında 5 tane(2 buyuk but belki eder etmez yani)

1 dilim çavdar ekmeği
Kabız oldugum için 5 tane arnavut biberi turşusu yedim
3 kaşık taze fasulye

Gelir gelmez tartılfım fazla geldim. Cuma 61.5 dum yarın kabızlığımı çozebilirsem 62 gelirim işallah

Yeşil cay iciyorum bende ama gunde bir taneden fazla canım ćekmiyo bugun sadece sabah icebildim yarin sabah ve akşam icicem insallah . Zayiflamada etkisi cok diye biliyorum

Yeşil cay iciyorum bende ama gunde bir taneden fazla canım ćekmiyo bugun sadece sabah icebildim yarin sabah ve akşam icicem insallah . Zayiflamada etkisi cok diye biliyorum
Bitki çayları bana yasak. Arada içiyorum zor donemlerde rahatlatması için. Yeşil çay dokunmuyor aslında ama onunda tadı çok kötü alışamadım

bende pilavı cok iyi yapiyorum eşimde bende dayanamiyoruz yiyoruz oda bende seviyoruz ama artık pilavı canım ne kadar ceksede yememeye çalisyorum çunkü o bana düşman

kızlar günaydın, cumartesi günkü menüm, pazarı yazamıyorum çünkü sahah 5,30 te kalkıp geziye gittim ve çok karışık yedim

Sabah (saat 07:45)
* 2 galeta
* 3 ceviz

Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45)
* patatesli bezelye yemeği
* yoğurt
* 2 ufak çikolata

Ara Öğün (saat 15:30)
* 1 elma

Akşam (saat 18:00)
* 1,5 lahmacun

buda bu sabah yediklerim,

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim patatesli börek(börek olmadı biliyorum ama dün çok yorulmuşum sabah geç uyanınca geç kalmıyım diye alelacele atıverdim ağzıma (1 yufkanın 1/12 den sarılmış ufacık minnacık bi börekti-hafifletici sebep )
*3 zeytin

günaydın canımmmmmm

kurabiyeler bitti geçen hafta bu hafta börekler iş başın damı

Günaydın
Evet tahmin ettiğim gibi fazla çıktım. Yarın inmiş olacam biliyorum , hep yaşadığım şey çünkü. Sırf haftasonu dışarda kaldıüım için oluyor ve bu yuzden tartı gununu çarşamba yapmayı düşünüyorum sizde olur derseniz
Cuma 61.5 dum
Cmrt ve pazar diyetimi bozmadım aynen devam ettim fakat;
62.5 geldim
Oncekinde 63.3 düm 800gr olmadı

günaydın kızlar

cumartesi burdan çıkınca akşam

sadece dondurma yedim başka bişi yemedim

düğüne gittim kurtlarımı döktüm

pazar günü kahvaltıda
domates ve 2 dlm et yedim
o kadar

saat iki gibi 1 parça ekmek arasına et ve patates yedim

5 gibi 1 dondurma - 1 elma

gece 12 de halley ve türk kahvesi

pazar günü de kurtlarımı döktüm

çok sağlıksız bir beslenme şekliyid ama cnm bişi istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…