afiyet olsunbende şekersiz türk kahvemi içtim
ama yanında bir parça çikolata yedim
yakalandım yaaben seni gelmez sanıyodum
Bugün begume yarın sizecok pis yakanmişsinnn
afiyet olsun
bende az önce ufak 2 çikolata yedim
afiyet olsunSabahın korunde yaptıgım kahvaltıdan sonra 2 petibor ve çay içiyorum
oo menü güzel ama kadın budu yağda oluyo 3 tane büyük değildir inşallahÖĞLE YEMEĞİM
3 kadın budu köfte
1 elma dlm patates
salata
ayran
Bunu 1. Sayfada yazmıştım ama yanlışlıkla gitti hepsi. Devamı son 7kg gidince yeniden anlatacam ve başarı hikayem olarak kalacak..Nasıl verdin 16 kilo ya darısi benim başıma
Çok guzel , benim tarzımdasın sende. Boyle devam et pes etme çok guzel verirsin. Bende 5den sonra yemeyince çok acıkıyorum birde 1 i buluyor yatmam o yuzden karnımın davul çaldığı oluyor ama fedakarlık yapmak gerekiyor demiBen ramazandan sonra basladim zaten kesinlikle gec saatte yemiyorum yemek 5 ten sonra yemek yemiyorum elma diyetine uymaya calişyorum ama ara menulerim oluyo mesela bugun bir dilim kepek ekmegi sabah yedim yaninda yesil cay domates marul zeytin sonrasinda iki saat arayla elma yedim maden suyu ictim yarım kepce corba ve birazda ispanak ve salata yedim dayanamadim napim ama cok az yedim . Ve yarim saatte spor yaptim simdi tekrar elma ve yesil cay ile bugunku menumü tamamliyacam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?