16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Kahvaltı 9.40
Domates
Salatalık
Yumurta
1 dilim ekmek
5 yeşil zeytin
Kk süzme peynir
Maydanoz
1 çay kaşığı reçel

Ara 12.40
15 badem

Öğle 14.30
2 köfte
Domates
Salatalık

Akşam 18.00
Bir dilim ev yapımı kek
Maalesef ki

Şu an için 2 litre su

Günaydın
Şişim gece kaysı yiyorum peşine su, sabahları kaysı yıyorum peşine su.. sebzesiz kalmayım diye onuda yedim ee niye kabızım ne guzel duzen kurmuştım tekrar başladı.. bide bunun ustune dun gec yedim aslında ideal kaloriyi geçmedim ama içimde bi pişmanlık var sanırım kabızlıgın verdiği şişlikten. Ben evim dışında yatıya kaldıgımda ödem yapıyorum anlamadım gitti. Evde daha duzenliyim su içince hemen wcye çıkıyorum ama dunden beri şişe elimde en az 2 litre içtim ama ne wcye çıkıyorum ne ödem atıyorum. Biran önce evime gidip normal duzenime dönmek istiyorum.
9 da alkali su +kurukaysı
Sabah 9 da biraz yuruyuş yaptım bahçede
11 gibide standart kahvaltı 1 dilim ekmekli.

Geç yedim işte duzen gitti yaaa 5 de yiyemicem yolda oluruz pofff
İçim doluydu yazıp rahatladım bugun kimse olmasada burda :)

Nasıl verdin 16 kilo ya darısi benim başıma

Nasıl verdin 16 kilo ya darısi benim başıma
Bunu 1. Sayfada yazmıştım ama yanlışlıkla gitti hepsi. Devamı son 7kg gidince yeniden anlatacam ve başarı hikayem olarak kalacak..
Bijaçaylık aradan sonra tatmin olmayıp yeniden burda başkadım. Takip edersen daha iyi anlayabilirsin. Ben sıkı iradeyle gidiyorum, oyle ara oğunu ve ana oğunu dolu menulerim yok. Kendime ozel yemekte yapmıyorum , evde ne varsa az miktarda herseyden yiyorum. Saat 5 de akşam yemegimi yiyip başka hiç birşey yemiyorum. Şuan bunlar diyebileceğim

Ben ramazandan sonra basladim zaten kesinlikle gec saatte yemiyorum yemek 5 ten sonra yemek yemiyorum elma diyetine uymaya calişyorum ama ara menulerim oluyo mesela bugun bir dilim kepek ekmegi sabah yedim yaninda yesil cay domates marul zeytin sonrasinda iki saat arayla elma yedim maden suyu ictim yarım kepce corba ve birazda ispanak ve salata yedim dayanamadim napim ama cok az yedim . Ve yarim saatte spor yaptim simdi tekrar elma ve yesil cay ile bugunku menumü tamamliyacam insallah

Çok guzel , benim tarzımdasın sende. Boyle devam et pes etme çok guzel verirsin. Bende 5den sonra yemeyince çok acıkıyorum birde 1 i buluyor yatmam o yuzden karnımın davul çaldığı oluyor ama fedakarlık yapmak gerekiyor demi

sabah 10.00
domates
salatalık
3 yeşil zeytin
2 dilim ekmek
kk ndan biraz büyük peynir
yumurta

ara
kahvaltı normalinden geç olunca tokluk vardı.

öğle yemeği niyetine 13.30
5 ceviz

akşam 16.45
tavuk şinitzel
salata
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 yemek kaşığı patates püresi

2 litre su içtim şu ana kadar
3 litreyi bulur uyuyuncaya kadar
nar çiçeği içeceğim ayrıca

Yok kesinlikle akşam birsey yememeye calis bence

Gec yattığın icin oyle oluyo erken yatmakta fayda var aslinda zayiflamak icin duzenli uykuda şart bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…