16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Maşallah 20 kilo diyetsiz nasıl yaw..ben açç açç 16kg verdim be canım
Zaten çok yemekle arası olan bir insan değildim genelde düzensiz beslenme vardı. Düzenli beslenmeye başladım sonra ebru şallının pilates videolarını izliyordum sabah kahvaltıdan önce pilates yapıyordum bide akşam yemeğinden sonra deli gibi bir yıl pilates yaptım 66 kg düştüm kilo vermeden önce 78 kilo falndım. Sonra işe başladım iş hayatı koşuşturmaca derken 58 kiloyum şimdi. Ben Zaten yemek yErken mızmızlanarak yiyen biriyim ama çikolata sufle tarzı şeyleri hüpletirim o ayrı konu Ben sonra vucudumu tanıdım ve bana yediklerimin değil hareketszlgn kilo aldırdıgını anladm o yzdn smdi cok hareketlym porsiyonlarm zaten az :)

peki siz nasıl verdinizzzz

Canım ben hantallıktan hareketszlkten 20 kilo almıştım sonra evde ebru şalının pilates videolarını izledm yaklaşık bir yıl pilates yaptım sabah ve akşam olmak üzere fena kafaya takmıstm bir yıl içinde sonra 78 den 66 ya düştüm yavaş zayfladm zaten oyle birden bire zayflamadm işe girdm işe girdikten snra 60 kiloya düştüm bu yazda 2 3 kilo zayfladm şimdi 57-58 kiloyum işte:)

o zaman maşallah diyelim darısı bizim başımızaaa

Yorumlarınız benim icin önemliydi kardeşim yok ablam yok evet ilk önce kendi ozguvenimin gelmesi lazim.karşısında zayif aciz kadın gormemeli.. hakaret etmeye cesaret bulamamali..
hata benim kesinlikle inşallah yavaş yavaş gelişecek bir süreçte kurtulacam bu moddan.. kara bulutları Allahın izniyle dağıtacam . Bir evde bir kadın ezik olamaz olmamali.
sizi seviyorum

Son düzenleme:
Öğle yemeğim saat iki gibi bir porsiyon tavuk tandır bir kaç çatal salata. Araogun olarak beyaz leblebi ve iki incir yedim akşam yemesem diye düşünüyorum meyveli yoğurt yapsam o da güzel oluyor

kahvaltı 8.45
bir yumurta
bir dilim ekmek
domates
salatalık
kk süzme peynir
5 yeşil zeytin

ara
(kendimi çok tok hissediyordum )

öğle 12.40
yeşil elma
20 badem

akşam 18.30
salata
2 yumurta
mercimek çorbası

su 1.5 henüz
onu 2,5 yapacağım
gün içinde yeşil çay içtim

sen genelde kalori hesabı yaparak mı verdin kilonuuuu cnm
Yok yasemin , ben yasam tarzımı degistirdim diyim. Telefonumun özelliği hem aktivite hem gıdanı hesaplıyor ,onun adımsayarını kullanıyorum bi yandanda burda sayfalar çok diye bulamıyorum hangi hafta ne yiyip nekadar vermişim bakmak istediğimde goreyim diye aktif ettim..

Oğlen proteinden gitmişsin ama gayet guzelakşamıda boyle dengele

Alah yardımcın olsun , once kendine guvenin olsun hayatta hersey boş bi sen varsın. Azçok diğer topikten biliyorum bi yandan annen bi yandan boyle eş çok zor

Bende duzensiz yediğim için kilo alıyordum şimdi diyet yapıyorum demiyorum saglıklı ve dengeli besleniyorum. Tatlımıda yiyorum , kebabımıda vs ...onemli olan durman gerektiği yeri bilmen..aylarca ac kalıp istersen 20-30kilo verebiliriz ama yaşam tarzı degişmedikçe fazlasıyla geri doner..sende hatalarını ogrenmişsin ne guzel birdaha almazsın

kızlar günaydınçoğunuz mışıl mışıl uyurken ben kalktım işe geldim,çok çalışmam lazım çoookk
dünkü tam liste menüm

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
1 yumurta
* 1 kurabiye
* peynir
* domates/salatalık
* 4 zeytin

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* kuru fasulye
* salata
*bulgur pilavı

Ara Öğün (saat 15:45)
* 3 kestane

Akşam (saat 18:30)
* kırmızı mercimek çorbası
* mantarlı tavuk sote
* 1 yemek kaşığı makarna

Son Öğün (saat 20:00)
* 10 kestane
* 1 kurabiye
* 1 kare dilim kek

kurabiyelerden birkaç tane oğluma ayırdım kalanını eşime verdim,sabah balığa çıktı kuzenleriyle orda yiyin dedim ve kurtuldum

günaydın kızlar
hemen işe yarayan bir adet söktürücü bilen varsa söyleyebilir mi
ağlayacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…