Al sana kalorisi ..ekmeğe bak bide böreğe
Eki Görüntüle 1891732
aynen al bana kalori
kediye verimeye karar verdim böreyi
bizim fabrika kedisi herşeyi beğenmez zaten o böle böreklerle çöreklerle büyüdüyazık sana kedi de açtır ver o yesin bizim ihtiyacımız mı vaarr
oda biliyor ağzınız tadını deseneeebizim fabrika kedisi herşeyi beğenmez zaten o böle böreklerle çöreklerle büyüdü
kuru ekmek ver hayatta yemez aç kalır gene yemez
Zaten çok yemekle arası olan bir insan değildim genelde düzensiz beslenme vardı. Düzenli beslenmeye başladım sonra ebru şallının pilates videolarını izliyordum sabah kahvaltıdan önce pilates yapıyordum bide akşam yemeğinden sonra deli gibi bir yıl pilates yaptım 66 kg düştüm kilo vermeden önce 78 kilo falndım. Sonra işe başladım iş hayatı koşuşturmaca derken 58 kiloyum şimdi. Ben Zaten yemek yErken mızmızlanarak yiyen biriyim ama çikolata sufle tarzı şeyleri hüpletirim o ayrı konuMaşallah 20 kilo diyetsiz nasıl yaw..ben açç açç 16kg verdim be canım
peki siz nasıl verdinizzzz
Zaten çok yemekle arası olan bir insan değildim genelde düzensiz beslenme vardı. Düzenli beslenmeye başladım sonra ebru şallının pilates videolarını izliyordum sabah kahvaltıdan önce pilates yapıyordum bide akşam yemeğinden sonra deli gibi bir yıl pilates yaptım 66 kg düştüm kilo vermeden önce 78 kilo falndım. Sonra işe başladım iş hayatı koşuşturmaca derken 58 kiloyum şimdi. Ben Zaten yemek yErken mızmızlanarak yiyen biriyim ama çikolata sufle tarzı şeyleri hüpletirim o ayrı konuBen sonra vucudumu tanıdım ve bana yediklerimin değil hareketszlgn kilo aldırdıgını anladm o yzdn smdi cok hareketlym porsiyonlarm zaten az :)
Canım ben hantallıktan hareketszlkten 20 kilo almıştım sonra evde ebru şalının pilates videolarını izledm yaklaşık bir yıl pilates yaptım sabah ve akşam olmak üzere fena kafaya takmıstm bir yıl içinde sonra 78 den 66 ya düştüm yavaş zayfladm zaten oyle birden bire zayflamadm işe girdm işe girdikten snra 60 kiloya düştüm bu yazda 2 3 kilo zayfladm şimdi 57-58 kiloyum işte:)
sizde yaparsınız yaşınız kaç ayıptır sormasıo zaman maşallah diyelim darısı bizim başımızaaa
Yorumlarınız benim icin önemliydi kardeşim yok ablam yok evet ilk önce kendi ozguvenimin gelmesi lazim.karşısında zayif aciz kadın gormemeli.. hakaret etmeye cesaret bulamamali..SendebenBendesen canım eşinle durumun için çok üzüldüm. Bazı erkekler boyle bencil ve sorumluluk alamadıkları için eşlerinden acısını çıkartıyor. Eş dediğin kötü günde, yaşlılıkta hayat arkadaşlığı demek. Gençliğimizle evlenin çift taraflı yıpranıyoruz , zamana meydan okuyamıyoruz. Bazı kadınlar doğuştan şanslı yesede kilo almıyor, bakmasada kendine yaşlanmıyor. Bazılarıda parayla guzelleşiyor. Ajda pekkan gibi bi kadınla omurmu geçer:) eş dediğin dilinden anlamalı , dertleşmeli , sohbet etmeli .. senin hayallerin ve isteklerin boylemi?böyle bi eşlemi evli olmak isterdin.. sorumlulukların var bunun bilincindesin bu sorumluluklardan en başıda çocuk!
Sen önce kendin için zayıfla , aynada kendini nasıl gormek istiyorsan oyle ol. Güzellik goreceli bir kavramdır ve çirkin kadın yoktur bu klişe ama gerçek. Eşlerimiz için tabiki bakımlı olmalıyız . Bakım derken benim için başta gelen bakım kişisel temizliktir. Sen nekadar 4/4lükte olsan eşinin karakteri bozuksa yine yapar.
Benim kilo almamın sebeplerinden 1.si geçirdiğim hastalık ve tedaviler..
2.si ise eşimin balıketli sevmesi. Zorla yedirdi durdu sanki ufak çocuğu nasıl annesi yedirir ayben oyleydik. Eşim buyuyen göbeğimi bile surekli sever o derece kilolu seviyor. Ben böyle mutlumu oldum ?hayır! Kocamı mutlu ederken benim yıllarım kilolarıma olan kompleksimle geçti. Aynalara , kıyafetlere , aktabalara herseye küsmüştüm. Hayatımda hiç kilolu olmadıgım için çok zoruma gidiyordu. Kendim için başladım diyete ve senden önceki topikteki arkadaşlar şahitti resmen benle savaş verdi zayıflamayım diye. Galibiyeti ben kazandım ve ozume dondum. Hergun ne giyecem diye kilolarımı gizlemeye çalışıp ağlıyodum. Şimdi ise magazada beden sormaktan çekinmiyorum ve istediğimi giyip kendimi izliyorum zevkle.. kiloluyum diye resim bile çekilmezdim mesela hep çocuklarımın tek resmi var yada belden yukarı kendimi gizleyip. Kendi kendime eşim mutlu oldun diye nekadar kötülük etmişim. Küllerimden doğdıium diyorum
Sıra sende , eşin için degil kendin için birşeyler yap. Erkekler nankör sen nekadar versen okadar isterler
Yok yasemin , ben yasam tarzımı degistirdim diyim. Telefonumun özelliği hem aktivite hem gıdanı hesaplıyor ,onun adımsayarını kullanıyorum bi yandanda burda sayfalar çok diye bulamıyorum hangi hafta ne yiyip nekadar vermişim bakmak istediğimde goreyim diye aktif ettim..sen genelde kalori hesabı yaparak mı verdin kilonuuuu cnm
Gayet guzelÖğle yemeğim saat iki gibi bir porsiyon tavuk tandır bir kaç çatal salata. Araogun olarak beyaz leblebi ve iki incir yedim akşam yemesem diye düşünüyorum meyveli yoğurt yapsam o da güzel oluyor
Oğlen proteinden gitmişsin ama gayet guzelkahvaltı 8.45
bir yumurta
bir dilim ekmek
domates
salatalık
kk süzme peynir
5 yeşil zeytin
ara
(kendimi çok tok hissediyordum )
öğle 12.40
yeşil elma
20 badem
akşam 18.30
salata
2 yumurta
mercimek çorbası
su 1.5 henüz
onu 2,5 yapacağım
gün içinde yeşil çay içtim
Alah yardımcın olsun , once kendine guvenin olsun hayatta hersey boş bi sen varsın. Azçok diğer topikten biliyorum bi yandan annen bi yandan boyle eş çok zorYorumlarınız benim icin önemliydi kardeşim yok ablam yok evet ilk önce kendi ozguvenimin gelmesi lazim.karşısında zayif aciz kadın gormemeli.. hakaret etmeye cesaret bulamamali..
hata benim kesinlikle inşallah yavaş yavaş gelişecek bir süreçte kurtulacam bu moddan.. kara bulutları Allahın izniyle dağıtacam . Bir evde bir kadın ezik olamaz olmamali.
sizi seviyorum
Bende duzensiz yediğim için kilo alıyordum şimdi diyet yapıyorum demiyorum saglıklı ve dengeli besleniyorum. Tatlımıda yiyorum , kebabımıda vs ...onemli olan durman gerektiği yeri bilmen..aylarca ac kalıp istersen 20-30kilo verebiliriz ama yaşam tarzı degişmedikçe fazlasıyla geri doner..sende hatalarını ogrenmişsin ne guzel birdaha almazsınZaten çok yemekle arası olan bir insan değildim genelde düzensiz beslenme vardı. Düzenli beslenmeye başladım sonra ebru şallının pilates videolarını izliyordum sabah kahvaltıdan önce pilates yapıyordum bide akşam yemeğinden sonra deli gibi bir yıl pilates yaptım 66 kg düştüm kilo vermeden önce 78 kilo falndım. Sonra işe başladım iş hayatı koşuşturmaca derken 58 kiloyum şimdi. Ben Zaten yemek yErken mızmızlanarak yiyen biriyim ama çikolata sufle tarzı şeyleri hüpletirim o ayrı konuBen sonra vucudumu tanıdım ve bana yediklerimin değil hareketszlgn kilo aldırdıgını anladm o yzdn smdi cok hareketlym porsiyonlarm zaten az :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?