16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 4 dilim peynir
* domates
* salatalık
* biber
* 1 yumurta

Ara Öğün (saat 09:50)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* nohut yemeği
* 2 dilim ekmek
* kayısı kompotosunun tanelerinden 3 tane

Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 2 kaşık yoğurt
* 1 kaşık ruşeym

akşama ne yapacağımı bile bilmiyorum :işsiz:kabaklarım vardı,kabak yemeği yapabilrim

* 1,5 dilim ekmek
* 4 dilim peynir
* domates
* salatalık
* biber
* 1 yumurta

* nohut yemeği
* 2 dilim ekmek

* 2 kaşık yoğurt
* 1 kaşık ruşeym

akşama ne yapacağımı bile bilmiyorum :işsiz:kabaklarım vardı,kabak yemeği yapabilrim
öğlen yemeği bile yenmiş ohhh afiyet olsun

Kalkınca bir bardak su

Kahvaltı
2 dilim ekmek arası peynir+ceviz bir tane biber +1 b.çay

ara 1 şeftali

öğle: 7 tane yaprak sarma+1 bardak ayran+1 bibe

ara: 1 adet wasa yanında bitki çayı içerimm

akşam : herhangi bir fikrim yok şuaannn
Çok guzel gitmişsin:super:wasa ne bilmiyorum ama iyi bişey herhalde:KK53: akşamada boyle dikkat edersen super çünkü sarma tam yemişsin ideal olmuş

kahvaltı çok güzel :kk77::kk77:
sadece yeşillik de olaymış iyiymiş

sinbo cnm benmkide ama dijitaller hep böyle
Biraz acele oldu o yuzden cnm, oğlene yapacam domates vs

benim kahvaltımmmm

bir yumurta
bir üçgen peynir
salata domates
iki dilim çavdar ekmeği
salça 1 kaşık
şekersiz çay

ara: 2 si bir arada nescafe
sabah ve öğlen kolay oluyoda akşam eve gidince ne bulursam yiyince herşey bozuluyo
Kahvaltı:super:

kızlar kahvaltılarınız güzel,sanırım kahvaltıyı güzel yapıp akşam mı şaşıyoruz nedir?:confused:

7 tane yaprak sarmasıyla nasıl doyacan kız,yanında domates+salatalık doğrasan (yanlız bende yemeye teşvik ediyorum kızdım kendime:sinirli::KK70:)
akşam için benimde fikrim yok,bi tarhana çorbam var,başka ne yapsam bilmiyorum şuan :işsiz:
Ben böyle durumlarda ton balığı yıyorum

* 1,5 dilim ekmek
* 4 dilim peynir
* domates
* salatalık
* biber
* 1 yumurta

* nohut yemeği
* 2 dilim ekmek

* 2 kaşık yoğurt
* 1 kaşık ruşeym

Oğlen 2 dilim ekmek dışında:super: kabahı ben kilo verme surecimde çok tukettim herturlu bayılıyorum tadına..diyet için ideal lif kaynagı

Evi supur sil hala bitmedi ya:temizlik:hergun yap aynı birde ufak çocuk olunca ...

Ara verdim
2 si 1 arada kahve yanına cevizim bitti alışveriş yapmam lazım galeta vs olmuyo boyle
ne temizlik biter :temizlik:nede evde eksik,yıllardır ben bitiremedim şahsen :işsiz:
dün sildim süprüdüm,sabah yerde kırıntılar vardı peçeteyle şöyle alayım dedim,bilmeyende bu ev hiç silinmiyo sanırcasına toz topladım,ben silmekten bıktım o tozlar yağmaktan bıkmadı:işsiz:

ne temizlik biter :temizlik:nede evde eksik,yıllardır ben bitiremedim şahsen :işsiz:
dün sildim süprüdüm,sabah yerde kırıntılar vardı peçeteyle şöyle alayım dedim,bilmeyende bu ev hiç silinmiyo sanırcasına toz topladım,ben silmekten bıktım o tozlar yağmaktan bıkmadı:işsiz:
Valla ya aynen eşime sorsan ben temizlik hastasıyım ama dediğin gibi evi siliyorum , yemek yaparken bişe sıçrıyor havlu kağıtla alayım diyorum simsiyah toz..bide benim 3 tarafımda inşaat var heryer kumm bıktımm valla:KK34:

Valla ya aynen eşime sorsan ben temizlik hastasıyım ama dediğin gibi evi siliyorum , yemek yaparken bişe sıçrıyor havlu kağıtla alayım diyorum simsiyah toz..bide benim 3 tarafımda inşaat var heryer kumm bıktımm valla:KK34:

ayy evet eşler bu konuda bizi takıntılı sanıyo ama değil gerçekten,halbuki daha kış gelmedi hepsiyah toz çıkıyo benden de
benimde evimin önünden ara bi yol geçiyo çok aktif kullanılmasada o bile yetiyo:KK43:

ayy evet eşler bu konuda bizi takıntılı sanıyo ama değil gerçekten,halbuki daha kış gelmedi hepsiyah toz çıkıyo benden de
benimde evimin önünden ara bi yol geçiyo çok aktif kullanılmasada o bile yetiyo:KK43:
Kendimize vakit ayıramıyoruz.saçımı boyamam lazım akşam yapayım diyorum ,akşamda yorgunluktan sabah yaparım diyorum:KK53: sırf bu yuzden evdeki konsol vs herseyi attım sadece yemek masası ve ikeadan ufak unite aldım. Halılarda aynı şekilde hep makinede yıkancak tarz halılardan aldım o yuzden işim çabuk bitiyor. :KK39:

Kendimize vakit ayıramıyoruz.saçımı boyamam lazım akşam yapayım diyorum ,akşamda yorgunluktan sabah yaparım diyorum:KK53: sırf bu yuzden evdeki konsol vs herseyi attım sadece yemek masası ve ikeadan ufak unite aldım. Halılarda aynı şekilde hep makinede yıkancak tarz halılardan aldım o yuzden işim çabuk bitiyor. :KK39:
aynen canım,haftanın 6 günü çalışıyorum,kalan 1 gündede evin işlerini bitireyim dinleneyimmi karışıyor herşey birbirine
bende dün konsolun üzerindeki süs eşyalırını topladım kaldırdım,yazlıklardan baya ayıklama yaptım şimdi kışlıkları çıkarıkende ayırcam,nevresim kap kaçak bi tanıdık vardı ihitacı olan,hepsini yıkadım koliledim ona vericem

Evi supur sil hala bitmedi ya:temizlik:hergun yap aynı birde ufak çocuk olunca ...

Ara verdim
2 si 1 arada kahve yanına cevizim bitti alışveriş yapmam lazım galeta vs olmuyo boyle

ben hiç süpüremiyorum nerdeyse ya
bazen pazar günleri baal dök yala yapıyorum pazartesi gene aynı bu sefer yapasım gelmiyor içimden
çok paspal bişi oldum

aynen canım,haftanın 6 günü çalışıyorum,kalan 1 gündede evin işlerini bitireyim dinleneyimmi karışıyor herşey birbirine
bende dün konsolun üzerindeki süs eşyalırını topladım kaldırdım,yazlıklardan baya ayıklama yaptım şimdi kışlıkları çıkarıkende ayırcam,nevresim kap kaçak bi tanıdık vardı ihitacı olan,hepsini yıkadım koliledim ona vericem

bir gün kimseye yetmiyor malesef
en iyisini yapmışsın kenarda duran şeyler yer kaplıyor ihtiyaç sahibine verilmesi çok güzel :KK36::KK36:

Oooo herkesler toplanmış. Ev kahvaltısı olmayınca ben bugün bir dilim börek ve 2 si bir arada kahve içtim. Eve yeni geldim henüz öğle yemeğim hazır değil
bütün kızlar toplandık,toplandık :rapci:
afiyet olsun,sende evde kahvaltı yapamayanlardan mısın?
aslında ekmek arası bişeyler hazırlasan yada sütlü gereklerden falan yapsan?

Çok guzel gitmişsin:super:wasa ne bilmiyorum ama iyi bişey herhalde:KK53: akşamada boyle dikkat edersen super çünkü sarma tam yemişsin ideal olmuş

Biraz acele oldu o yuzden cnm, oğlene yapacam domates vs

Kahvaltı:super:

Ben böyle durumlarda ton balığı yıyorum

Oğlen 2 dilim ekmek dışında:super: kabahı ben kilo verme surecimde çok tukettim herturlu bayılıyorum tadına..diyet için ideal lif kaynagı

wasa diyet krakeri gibi birşeyyy

Ara verdim

bende ctesi yaptım dip köşe temizlikkkkk

kız ev işi nankördür bilmiyon muuu

bende yıllardır kullanmadım eşyeları temizlemekten bıkmıştım hepsini verdim bir tv ünitesi bir masa ve koltuk takımı var salonda oh geniş geniş oturuyoruzzz temizliğimde hemen biterrr allahtannn

bende ctesi yaptım dip köşe temizlikkkkk

kız ev işi nankördür bilmiyon muuu

bende yıllardır kullanmadım eşyeları temizlemekten bıkmıştım hepsini verdim bir tv ünitesi bir masa ve koltuk takımı var salonda oh geniş geniş oturuyoruzzz temizliğimde hemen biterrr allahtannn
ayy en güzelini yapmışsın canım,çok eşya çok eziyet
haklısın ev işi nankör :KK12::63:

Back