öğlen yemeği bile yenmiş ohhh afiyet olsunSabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 4 dilim peynir
* domates
* salatalık
* biber
* 1 yumurta
Ara Öğün (saat 09:50)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* nohut yemeği
* 2 dilim ekmek
* kayısı kompotosunun tanelerinden 3 tane
Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 2 kaşık yoğurt
* 1 kaşık ruşeym
akşama ne yapacağımı bile bilmiyorumkabaklarım vardı,kabak yemeği yapabilrim
sağol canım,işyerinde bu saatte yiyiyoruzöğlen yemeği bile yenmiş ohhh afiyet olsun
Çok guzel gitmişsinKalkınca bir bardak su
Kahvaltı
2 dilim ekmek arası peynir+ceviz bir tane biber +1 b.çay
ara 1 şeftali
öğle: 7 tane yaprak sarma+1 bardak ayran+1 bibe
ara: 1 adet wasa yanında bitki çayı içerimm
akşam : herhangi bir fikrim yok şuaannn
Biraz acele oldu o yuzden cnm, oğlene yapacam domates vskahvaltı çok güzel
sadece yeşillik de olaymış iyiymiş
sinbo cnm benmkide ama dijitaller hep böyle
Kahvaltıbenim kahvaltımmmm
bir yumurta
bir üçgen peynir
salata domates
iki dilim çavdar ekmeği
salça 1 kaşık
şekersiz çay
ara: 2 si bir arada nescafe
sabah ve öğlen kolay oluyoda akşam eve gidince ne bulursam yiyince herşey bozuluyo
Ben böyle durumlarda ton balığı yıyorumkızlar kahvaltılarınız güzel,sanırım kahvaltıyı güzel yapıp akşam mı şaşıyoruz nedir?
7 tane yaprak sarmasıyla nasıl doyacan kız,yanında domates+salatalık doğrasan (yanlız bende yemeye teşvik ediyorum kızdım kendime)
akşam için benimde fikrim yok,bi tarhana çorbam var,başka ne yapsam bilmiyorum şuan
Oğlen 2 dilim ekmek dışındaSabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 4 dilim peynir
* domates
* salatalık
* biber
* 1 yumurta
Ara Öğün (saat 09:50)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* nohut yemeği
* 2 dilim ekmek
* kayısı kompotosunun tanelerinden 3 tane
Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 2 kaşık yoğurt
* 1 kaşık ruşeym
akşama ne yapacağımı bile bilmiyorumkabaklarım vardı,kabak yemeği yapabilrim
ne temizlik biterEvi supur sil hala bitmedi yahergun yap aynı birde ufak çocuk olunca ...
Ara verdim
2 si 1 arada kahve yanına cevizim bitti alışveriş yapmam lazım galeta vs olmuyo boyle
Valla ya aynen eşime sorsan ben temizlik hastasıyım ama dediğin gibi evi siliyorum , yemek yaparken bişe sıçrıyor havlu kağıtla alayım diyorum simsiyah toz..bide benim 3 tarafımda inşaat var heryer kumm bıktımm vallane temizlik biternede evde eksik,yıllardır ben bitiremedim şahsen
dün sildim süprüdüm,sabah yerde kırıntılar vardı peçeteyle şöyle alayım dedim,bilmeyende bu ev hiç silinmiyo sanırcasına toz topladım,ben silmekten bıktım o tozlar yağmaktan bıkmadı
Valla ya aynen eşime sorsan ben temizlik hastasıyım ama dediğin gibi evi siliyorum , yemek yaparken bişe sıçrıyor havlu kağıtla alayım diyorum simsiyah toz..bide benim 3 tarafımda inşaat var heryer kumm bıktımm valla
Kendimize vakit ayıramıyoruz.saçımı boyamam lazım akşam yapayım diyorum ,akşamda yorgunluktan sabah yaparım diyorumayy evet eşler bu konuda bizi takıntılı sanıyo ama değil gerçekten,halbuki daha kış gelmedi hepsiyah toz çıkıyo benden de
benimde evimin önünden ara bi yol geçiyo çok aktif kullanılmasada o bile yetiyo
aynen canım,haftanın 6 günü çalışıyorum,kalan 1 gündede evin işlerini bitireyim dinleneyimmi karışıyor herşey birbirineKendimize vakit ayıramıyoruz.saçımı boyamam lazım akşam yapayım diyorum ,akşamda yorgunluktan sabah yaparım diyorumsırf bu yuzden evdeki konsol vs herseyi attım sadece yemek masası ve ikeadan ufak unite aldım. Halılarda aynı şekilde hep makinede yıkancak tarz halılardan aldım o yuzden işim çabuk bitiyor.
Evi supur sil hala bitmedi yahergun yap aynı birde ufak çocuk olunca ...
Ara verdim
2 si 1 arada kahve yanına cevizim bitti alışveriş yapmam lazım galeta vs olmuyo boyle
aynen canım,haftanın 6 günü çalışıyorum,kalan 1 gündede evin işlerini bitireyim dinleneyimmi karışıyor herşey birbirine
bende dün konsolun üzerindeki süs eşyalırını topladım kaldırdım,yazlıklardan baya ayıklama yaptım şimdi kışlıkları çıkarıkende ayırcam,nevresim kap kaçak bi tanıdık vardı ihitacı olan,hepsini yıkadım koliledim ona vericem
bütün kızlar toplandık,toplandıkOooo herkesler toplanmış. Ev kahvaltısı olmayınca ben bugün bir dilim börek ve 2 si bir arada kahve içtim. Eve yeni geldim henüz öğle yemeğim hazır değil
öğlen yemeğin güzel,ekmeği 1 dilimde tutsan daha güzel oluröğlen
tavuk çorbası
barbunya bir tabaktan az
yoğurt
iki dilim çavdar
100 gr puding yedim malesef
öğlen yemeğin güzel,ekmeği 1 dilimde tutsan daha güzel olur
pudingi akşama dengele canım,k.hidratlı bişeyler yememeye çalış
aslında bir dilimde dur diyebilirdim kendime ama yedim işte
Çok guzel gitmişsinwasa ne bilmiyorum ama iyi bişey herhalde akşamada boyle dikkat edersen super çünkü sarma tam yemişsin ideal olmuş
Biraz acele oldu o yuzden cnm, oğlene yapacam domates vs
Kahvaltı
Ben böyle durumlarda ton balığı yıyorum
Oğlen 2 dilim ekmek dışındakabahı ben kilo verme surecimde çok tukettim herturlu bayılıyorum tadına..diyet için ideal lif kaynagı
Evi supur sil hala bitmedi yahergun yap aynı birde ufak çocuk olunca ...
Ara verdim
ne temizlik biternede evde eksik,yıllardır ben bitiremedim şahsen
dün sildim süprüdüm,sabah yerde kırıntılar vardı peçeteyle şöyle alayım dedim,bilmeyende bu ev hiç silinmiyo sanırcasına toz topladım,ben silmekten bıktım o tozlar yağmaktan bıkmadı
aynen canım,haftanın 6 günü çalışıyorum,kalan 1 gündede evin işlerini bitireyim dinleneyimmi karışıyor herşey birbirine
bende dün konsolun üzerindeki süs eşyalırını topladım kaldırdım,yazlıklardan baya ayıklama yaptım şimdi kışlıkları çıkarıkende ayırcam,nevresim kap kaçak bi tanıdık vardı ihitacı olan,hepsini yıkadım koliledim ona vericem
ayy en güzelini yapmışsın canım,çok eşya çok eziyetbende ctesi yaptım dip köşe temizlikkkkk
kız ev işi nankördür bilmiyon muuu
bende yıllardır kullanmadım eşyeları temizlemekten bıkmıştım hepsini verdim bir tv ünitesi bir masa ve koltuk takımı var salonda oh geniş geniş oturuyoruzzz temizliğimde hemen biterrr allahtannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?