- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar
Bi gideyim dedi anca geldim.
Sabah kahvaltısıyla duruyorum. Ekstra kahve içtim okadar
Sabah temizlik bitti arkadaş geldi kahveye. O gitti 1 saat sonra ben kahveye gittim arkadaşa:) donunce hergun gelen oğlu bende kalan arkadaşım geldi bide onla kahve içtim ,şimdi yolculadım .
Bugun 3 kahve ve ekmeksiz kahvaltkmla duruyorum ama tokum nedense
Şimdide kızım mızmız..gec yatıp erken kalktı uyku vurdu huysuz
düşünsene zayıfsın ve hiç diyet yapamıyorsun
diyet arkadaşların yok
zayıfları kıskanmıyorsun
yedikten sonra sızlayan vicdanın yok
ayyy çok banellllll
ben sizi bi yakalayamıyorum ya
ben yokken herkes burda ben varım kimse yok
ondan sonra neden yiyorum bennn
Ayy Allah şifa versin çocuklar hasta olunca anneler de iptal oluyor.Kaç yaşındaydı oğlun?20 gündür burnu tıkalı dünde boğazları başladı
allahım tüm hastalara şifa versin
Menün gayet güzel afiyet olsun. Oğluşunun rahatsız olduğunu biliyorum ama nerede onu bilmiyorum. Umarım iyi olur.Şifayı verecek Allah.Bize düşen dua etmek. Eğer şifa gelmiyorsa imtihandır. O zaman da sabır edip inşaAllah ahirette mükafatını alırsın kardeş.Slm herkese netim yok fazla giremiyorum bugün teknisyen geldi hepten götürdü neti ne etiyle arada gelen net tümden giti ondan tvde yok telefonda yok evdeki herşey nete bağlı blokeyiz bedava bir net sitesi var ordan girdim şimdi oda hep baglanmiyor
Bugün oğlum için evde toplantı vardı yarın almaya gidiyoruz evine dönüyor yavrum bakalım belki iyi olur
Neyse menümu yazayım
Sabah aç karınla limonlu ılık su
öğlen
Yumurta salata koz biber
1 kk beyaz peynir
7 zeytin
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı sürme peynir
Şekersiz çay
Ara yarım elma
Akşam gecikti yemegim bol salata balık 3 çatal sosuz makarna
2 litre su
yasmin düşündümde ben yemek için yaşıyorum kız
düşünsene zayıfsın ve hiç diyet yapamıyorsun
diyet arkadaşların yok
zayıfları kıskanmıyorsun
yedikten sonra sızlayan vicdanın yok
ayyy çok banellllll
ben sizi bi yakalayamıyorum ya
ben yokken herkes burda ben varım kimse yok
ondan sonra neden yiyorum bennn
günaydın kızlarrr
ilk bildirim benden olsunnn
geçen hafta 63,90 kg
bu hafta 63,50
giden -400
ben bir kaç gündür menü paylaşmıyorumm doğru dürüst yemiyorummm ama sporumu suyumu eksik etmiyorum dün yine 11 bin adım attımmmmmmmm
Eki Görüntüle 1915749 günaydın kızlar.
Tartı gunumuz hayırlı olsun :)
Kvalidem bugun kalp ameliyatı olacak ve çok riskli. Moralmen iyi değilim çok korkuyorum. Kaynımın kızı bende kızımla yaşıt, onlarla ilgileniyorum. Güncellemeyi yaparım bi ara. Sizde dualarınızı eksik etmeyin nolur
canım çok geçmiş olsun,Rabbim güç kuvvet versin,işlerinizi ras getirsinEki Görüntüle 1915749 günaydın kızlar.
Tartı gunumuz hayırlı olsun :)
Kvalidem bugun kalp ameliyatı olacak ve çok riskli. Moralmen iyi değilim çok korkuyorum. Kaynımın kızı bende kızımla yaşıt, onlarla ilgileniyorum. Güncellemeyi yaparım bi ara. Sizde dualarınızı eksik etmeyin nolur