16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

merhaba,

sabah kahvaltın güzel fakat sonrasında akşama kadar neredeyse açsın doğru düzgün bir şey yememiş gibisin

keşke kahvaltıda yumurta yiyebilseydin ya da hala vaktin varsa akşam yemeğine biraz protein eklemesi yapabilirsin

çünkü akşam yemek saatin erken bir de sebze ve yoğurt ilerleyen saatlerde acıkmana neden olabilir

Slm kızlar ben iki gündür ful disardaydim anca akşamları geliyom benim
10 yasinda özel çocuğum var otizm hiperaktiviteli epilepsili yaklaşık 9 aydır epilepsiyi yendik gibi 22 aydır hastanede haftasonları eve geliyor hafta içi ben gidiyom biraz uzak öyle geçiyor günlerim bu ayın 25 de hastane seruvenime bitiyor bir yanım sevinç dolu bir yanım karman çorba evde küçük kızım var ve işine tek başına bakmak çok zor ve biraz riskli ona göre hayla okulda bulamadık ama hergün kurumlarla gorusmelerdeyim ordan oraya kosturuyom insalah onun için bir merkez buluruz ben yalnız yetemiyorum malesef
Neyse iki gündür onun koşturma si içinde karışık besledim ne yediğimi bile tam hatirlamiyacak kadar yorgunum şu hiç yok gibi
16 bin adım yapmışım bugun

Canim benim Allah cc. kolaylik guc kuvvet versin. epilepsi hastalığını yakından biliyorum inşallah yenmiştir hastaligi.. ilgi sevgiyle herşey aşılır inşallah
Siz özel çocukların özel anneleri ..

Azcık fazla yemissen bile yürüyüş ile gitmiştir.

Rabbim şifa versin kolaylıklar versin. İmtihan dünyası herkesin bir imtihanı var. Allahım imtihanimizi geçenlerden eylesin. Sanada sabır versin. Kardesim

İlk nasıl gidiyor
Bugun serbestti yedim yedim afedersin aksamda istifra ettim.
Diyet yapmaktan bıktım zaten beceremiyorum kaç senedir
Başlangıç mükemmel şevkle 3 gun geçiyor diyet bitti dön başa..
egzersiz yoğunluklu gideceğim bundan sonra.. eşimle konuştuk anlaştık diyet yok sağlıklı beslen öz ye spor yap dedi.
hayırlısı.

Amin hayırlısı. senin için hangisi yararlı ve kolaysa onu yap. Boyun uzun fazla kasma kendini kilonda boyuna göre gayet iyi

Rabbim şifa versin kolaylıklar versin. İmtihan dünyası herkesin bir imtihanı var. Allahım imtihanimizi geçenlerden eylesin. Sanada sabır versin. Kardesim

Sağolun kızlar allah razı olsun guzel dileklerinizden

Allah sabır güç kuvvet versin.Mükafatını artırsın inşaallah. Daha sağlıklı ve huzurlu günler görmenizi dilerim evladınızla birlikte.
Çok güzel yürümüşsünüz maşallah benim oğlum küçük olduğundan böyle yürüyüşler yapamıyorum ama çok özeniyorum çok faydalı çünkü.

Bugün sadece tartıda eksi görecek miyim diye merak ettim ve nerdeyse 24 saat aç kaldım. Ama noldu tartıda yine fark yok. Ben de internetten araştırdım bi sayfada ' bir gün değişiklik yapın karbonhidratı biraz daha fazla alın ertesi gün tekrar normal diyetinize dönün' yazıyordu. Ben de bugün bunu denedim ve özellikle uzun zamandır yemediğim şeyleri yedim.
Sabah yok
Öğle : 1 küçük peynirli gül böreği , 1 sebzeli krep bohça,salata. 2 cake pops
Akşam : küçük ev yufkasının yarısının içine peynir zeytin koydum doladım yedim.
Ayriyeten 2 lt su ve 1 lt tarçınlı limonlu su içtim. 30 dk yürüyüş ve 45 dk plates yaptım.

Aynen bende bütün gün haşlanmış patates yedim. 5 te 5 diyetini uygulamaya çalıştım. 5 gün boyunca her gün 1 Kilo gidiyor. Vucuduma Sok etkisi yapsın diye ama nafile. Sabah kahvaltımi yaptım öyle başladım 1 Kilo değilde en azından yarım gitsin dedim ve sadece 100 gr gitti. Gece açlıktan uyuyamadim sabah kalktım başım dönüyordu o derece yani.
Bilemiyorum ne yapacağımı

Öteki günlerden az olduğunun farkındayım
Akşam yemeğime ek 1 kase mercimek çorbası ekleyebildim
İlerleyen saatlerde de bir bardak tarçınlı ballı süt içtim
Protein yüklemesini bugün yapacağım

Allah yardım etsin kolaylık ve sabretme gücü versin. Sıkıntıların hafifler umarım. O da bir mucize ilgine daha çok ihtiyaç duyan bir mucize.

canım Allah yardımcın olsun sana güç kuvvet versin,bu dünyada herkesin imtihanı başka başka ama bunun öteki tarafıda var sende diğer tarafta mükafatını alacak olanlardansın inşallah
16bin adım mı hay maşallah erirsin sen bu yürümeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…