hadi yaaa,faydası olacaksa okuruz canım ne olcak ki
aman yok yapamam onu ben bana göre değil
şimdi sabahla öğle arasına bir ara öğün yapmalısın bence.
saat 10 ile 10,30 arasında bu bir elma olur, bir bardak ayran olur.
öğle menüsündeki çorba başarılı bir tercih. ama yanında sebze veya et türü yeseydin bir saat sonra acıkmayacaktın
şimdi sen bir saat sonra acıkacaksın.
keşke o fırın makarnanın yarısını alsaydın yanına
öğleden sonra araöğün yapardın yanında bir meyve ile
aman yok yapamam onu ben bana göre değil
şimdi sabahla öğle arasına bir ara öğün yapmalısın bence.
saat 10 ile 10,30 arasında bu bir elma olur, bir bardak ayran olur.
öğle menüsündeki çorba başarılı bir tercih. ama yanında sebze veya et türü yeseydin bir saat sonra acıkmayacaktın
şimdi sen bir saat sonra acıkacaksın.
keşke o fırın makarnanın yarısını alsaydın yanına
öğleden sonra araöğün yapardın yanında bir meyve ile
kızz ne diyon korkutma benifaydası süper oluyorrrrrrr çenesine katlanacaksan yappppppppp
hımm aslında sabahla öğlen arası çok yakın diye yiyesim gelmiyo ama ye saat 10 -10,30 da ye diyosun demi,hımm yarına meyva getireyim o vakit ama ben genelde öğleden sonra 15,30 da yapıyorum ara öğünümü,o şekilde yesem olur muama yaseminde kızıyo bana illa kendini şartlama diyo istemezsen yeme diyo bende şartladığım için mi o vakitte yiyesim geliyo diye kararsız kalıyorum ama
işte menüde çorba,köfte,makarna vardı başka şey seçme şansım yok malesef,o zaman ben şimdi makarnamı istiyimde yiyim bari yemek arası bitmedi daha,aslında bende k.hidrat almıyım diye yemek istemiyorum
kızz ne diyon korkutma beni
ii tamam yaa şaşırmakta yasak allam yareppim
hu huuuSlmlar
Oğlumu servise yazdırdık o yuzden yuruyussuz kalmayım diye artık kendime program yaptım.
- 2 mille leslie yaptım( 2 haftada 1 arttırıp 4 millee çıkmayı düşünüyorum
- 15 dakika kadarda egzersiz yaptım. Plates lastiği ile içbacak/kol ve karın egzersizleri .. telefonumda programım var ordan ve başja bildiklerim.
- 3 tatlı kaşığı yoğurt+1 çay kaşığı keten tohumu+1 çay kaşığı limon suyu
- Yok öldum yawww
- Valla spor harika bişey bi gaza geldimki sormayın . Motive etti beni başaracam az kaldı. Kalan kilom az ama sarkmalarımı toparlayıp daha sıkı olacam. Bu programı hergun yapmayacam 2 günde 1.. fazla kasmanın anlamı yok sıkılmadan vucudumu alıştıra alıştıra arttıracam
Begüm sen toparlanmaya başladın da brn toparlanmayımmı :)) hep beraber gaza gelelimmhu huuu
spor aşkınasüpersin kaptanım
valla canım ben 5 gün yürüş 2 gün dinlenmeeeeeeee
sen biliyon beni o yürüşü yapmak zorundayımmmm
Slmlar
Oğlumu servise yazdırdık o yuzden yuruyussuz kalmayım diye artık kendime program yaptım.
- 15 dakika kadarda egzersiz yaptım. Plates lastiği ile içbacak/kol ve karın egzersizleri .. telefonumda programım var ordan ve başja bildiklerim.
- Yok öldum yawww
- Valla spor harika bişey bi gaza geldimki sormayın . Motive etti beni başaracam az kaldı. Kalan kilom az ama sarkmalarımı toparlayıp daha sıkı olacam. Bu programı hergun yapmayacam 2 günde 1.. fazla kasmanın anlamı yok sıkılmadan vucudumu alıştıra alıştıra arttıracam
ii tamam yaa şaşırmakta yasak allam yareppim
Kızlar radikal kararlar aldım.
Spor yaparken geldi aklıma demekki beyne faydası var gerçekten
Bakın koyu koyu yazıyorum sonra görmedim duymadım yok
ARTIK TARTI GÜNLERİMİZDE TARTILAR RESİMLİ OLCAK!!!
VEE BEN 57 KİLO5A İNENE KADAR İLK KİM KENDİ HEDEFİNE İNERSE ONA HEDİYE GÖNDERECEM
hımm aslında sabahla öğlen arası çok yakın diye yiyesim gelmiyo ama ye saat 10 -10,30 da ye diyosun demi,hımm yarına meyva getireyim o vakit ama ben genelde öğleden sonra 15,30 da yapıyorum ara öğünümü,o şekilde yesem olur muama yaseminde kızıyo bana illa kendini şartlama diyo istemezsen yeme diyo bende şartladığım için mi o vakitte yiyesim geliyo diye kararsız kalıyorum ama
işte menüde çorba,köfte,makarna vardı başka şey seçme şansım yok malesef,o zaman ben şimdi makarnamı istiyimde yiyim bari yemek arası bitmedi daha,aslında bende k.hidrat almıyım diye yemek istemiyorum
ama sen öğünleri yer yemez birdaha ki öğünü düşünüyorsun sengenic dinleeeeee
biz sadece sessize alıyoruz videoyı öle yapıyozzzzzdeğilse bitmiyorrrr
Begüm sen toparlanmaya başladın da brn toparlanmayımmı :)) hep beraber gaza gelelimm
biliyoprum canım senin durumu sıkıntı yok
ama ne benim ne de bagüm yürüyüş yapacak açık havada özellikle durum yok
sen bu tempoya devam yasmin
bizde elimizdeki alternatiflerle yapacağız
hakılısın karbonhidrat alma dengele işte
akşam mesela çorba, ekmek,makarna, pilav tüketmeyeceksin
onun yerine et + salata
veya yoğurt+sebze tüket
bak metabolizmanı çalıştırman lazım
eğer yemek istemiyorsan yeme
günde en azından 2 araöğün yap
evet aynen öyle düşünmeden sağlıklı beslen
bitecek gibi mi yoksa
nefes al ver al ver al ver
Kızlar radikal kararlar aldım.
Spor yaparken geldi aklıma demekki beyne faydası var gerçekten
Bakın koyu koyu yazıyorum sonra görmedim duymadım yok
ARTIK TARTI GÜNLERİMİZDE TARTILAR RESİMLİ OLCAK!!!
VEE BEN 57 KİLO5A İNENE KADAR İLK KİM KENDİ HEDEFİNE İNERSE ONA HEDİYE GÖNDERECEM
Slmlar
- Yok öldum yawww
çoştur gitsinBegüm sen toparlanmaya başladın da brn toparlanmayımmı :)) hep beraber gaza gelelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?