16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kız annem çok yakın bana

çoğu zaman kendilerine yapıyorya bizede bir tencere götürüp ocağın üstüne koyuveriyor
hatta dün geçiktim çocukda açıkınca aradım anne yemek yediniz mi hayır o zaman hazırla geliyorumm dedim dün öyle atlattım bugune allah kerimmmmm

olacak canım sedece kendine inanaaa

kız bende ne göbek nede kalça kaldıı 38 bedene çok rahat giriyorumm

mutluyum huzurluyum sağlıklıyımmmmmmmmm

maşallah maşallah,sende boy var tabi ben senden kısayım bu kiloda göbeğim o kadar değilde totom ve basenlerim çok rahatsız ediyo beni

bu konuda şanslısın gerçekten biz annemle uzağız otobüsle 45 dakika sürüyo,bide dolmuşa git gel totalde 1 saati buluyo

maşallah maşallah,sende boy var tabi ben senden kısayım bu kiloda göbeğim o kadar değilde totom ve basenlerim çok rahatsız ediyo beni

öle düşünme sakınn

rabbim sana bu bedeni vermiş ki herkesen şanslısın en önemlisi şanslısın sen rabbim verdiği bedeni (yani emanetine) iyi bakacaksın kendi seveceksinnn kötü düşünceleri at beynindennnnnnnnn

bu konuda şanslısın gerçekten biz annemle uzağız otobüsle 45 dakika sürüyo,bide dolmuşa git gel totalde 1 saati buluyo

oo baya uzak 1 sokak var aramıza total 5 dk anca sürüyorrrr

zamanında oğlan küçük olunca ee o bakacak olunca yakın almıştım evi

oo baya uzak 1 sokak var aramıza total 5 dk anca sürüyorrrr

zamanında oğlan küçük olunca ee o bakacak olunca yakın almıştım evi
mantıklı iş yapmışsın,akıllı hatunsun belli
biz iş dolayısıyla uzağız mecbur annemler küçük bir ilçede orda iş imkanı yoktu bize

kesinlikle binlerce kez şükürler olsun,sağ salimiz,bendeki asla isyan değil de işte bazen böyle konuşu veriyorum

kesinlikle binlerce kez şükürler olsun,sağ salimiz,bendeki asla isyan değil de işte bazen böyle konuşu veriyorum

o canım aslında biz elimizdekileri kıymetini hiçbir zaman bilemiyoruz

geçende bir yerde okudum hatırlamıyorum ama

amerika da diyet için yapılan masraflarla ile afrikanın tamamın doyarmış

ülke de o kadar aç varken biz kendimiz hiç bir şekilde frenlemyeip hep bir fazlasını istiyoruz hayattan

o kadar çok şükür edeceğimiz şeyler varki ama biz sabah ne yesek akşam ne yesek kahvenini yanında ne alsak vs vs

C
Canım ya nasıl verirsin 44 kilo ile evlendim 50 kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla doğum oldu 60 kiloda kaldım. Dört aylık kizim var ve gaz sorunundan dolayi huysuz evden dışarı çıkamıyorum spor falanda yapamıyorum ve git gide kilo alıyorum
bizz ikimiz zayıflıcaz herhalde topik sahibi de yok ortalıktaaa
Canım ya nasıl verdin bende 44 kilo ile evlendim 75 kiloyla doğum oldu şimdi 60 kiloyum ve git gide kilo alıyorum 4 aylık kizim var ve gaz sorunundan dolayi huysuz evden dışarı çıkamıyorum spor falanda yapamıyorum ve çok canım sıkılıyor yardım edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…