16. haftaya girdim.hala bulantım var ne zaman geçiyor kızlar?g

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
ben ümidi kesmek üzereyim.16. haftanın içindeyim hala bulantı ilaçlarıyla ayakta duruyorum...napacam ben yaaaaaaaaa......çıldıracam haaaa

cnm merhaba...

ben 23.haftama girdim,,benm bulantılarım 18. hafta da falan anca hafifledi,,haala haftada bir kere yokluyor...ama önceki haftalar gibi değil tabi...biliyorum çok zor bişey bütün günün zehir oluyor,,benm sabah bulantısı da değildi,,24 saat çıkarıodum,,,gece uykumdan uyandığımı biliyorum !! ama geçiyor ,,bana da hep geçer diolardı ama o zman inanmıodum çünkü 3 ay sonra biteceğini bekliodum,,biraz uzun sürebiliyor,,sabret cnm azıcık,,geçicek,,
bulantının yanında ağızdaki o metalik tat yok mu :S aman allahım!! doktorm ilaçlar şuruplar da vermişti ama onları da çıkarıodum...kabus gibiydi ama geçiyooorrr,,az sabır daha...

ben ümidi kesmek üzereyim.16. haftanın içindeyim hala bulantı ilaçlarıyla ayakta duruyorum...napacam ben yaaaaaaaaa......çıldıracam haaaa

canim benimde bulanti ve kusmalarim cok uzun surmustu..tam olarak gecmedi bile diyebilirim ama 18. haftadan sonra baya bir azalma oldu..yakinda zalir canim yada gecer sabir.....

19 haftadan itibaren şıp diye kesiliyoo canım a.s
bende öyle oldu enazından.. şuan 28 haftamdayım yeni yeni tekrardan başladı hafif bulantılar neden anlamadım:uhm:

benim 7.haftada basladi 13 te kesildi
herkeste bir olmuyo, kendini bu durumda kimseyle kiyaslayamazsin....
birazcik sabretmen gerekicek

çok zor gerçekten insan başına gelince anlıyo ama kişiye göre değişiyo benimde 18.haftada bitti bu sefer midem yanıyo kurtuldum dedim bu çıktı rennie tablet aldım biraz hafifletti geçer arkadaşım

19 haftadan itibaren şıp diye kesiliyoo canım a.s
bende öyle oldu enazından.. şuan 28 haftamdayım yeni yeni tekrardan başladı hafif bulantılar neden anlamadım:uhm:

canım yanlıs hatırlamıyorsan netten okumustum o haftalardan sonra mıde bulantısı mıde yanması hazımsızlık olabılırmıs bebek yukarı baskı yaptıgı ıcın ama sen yınede doktora sor gıttıgınde ıcınde suphe kalmasın.

canım yanlıs hatırlamıyorsan netten okumustum o haftalardan sonra mıde bulantısı mıde yanması hazımsızlık olabılırmıs bebek yukarı baskı yaptıgı ıcın ama sen yınede doktora sor gıttıgınde ıcınde suphe kalmasın.

evet canım pazartesi kontrolüm var sorucama.s

bide dün bir program vardı.. dr. anneler 24 ve 28 haftalar arasında mide bulantıları tekrar yaşarlar bunuda bebeğin saçlanmasına bağlarlar,tııbben bi açıklaması yok ama ilginçtir olabirde ve kısa zamanda geçer dedi..CADIARZU

X