- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 24
-
- Konu Sahibi Yasemin4012
canım baş ağrısı hariç benim bile tansiyonum gebelikte 12-13.00 arası olduğu için doktora göre yüksek ben de acaba benim durumumda olan var mı gerçekten çünkü çok endişeleniyorum nasıl düzelir ne olur Bir de 16 haftalığım kasıklarımda yani daha doğrusu küçük karnında sürekli bir ağrı var taş gibi olmuş sankiBenim migrenim var, o dönemde de çok sık basim agrirdi. Dediğiniz gibi sağ gözüm agrirdi yüzde doksan. Hamilelikte baş ağrısınin artmasının normal olduğunu okumuştum o yüzden üstüne pek düşmedim. şuan 26.haftadayim çok şükür cok nadir oluyor baş agrim
Sağlık ocağına ara ara gidip olcturdugumde benim de küçük tansiyonum büyük çıkardı hep 12 falan. Strestendir yorgunluktandir deyip geçtim önemsemedim pek evde de ölçmedim hiçcanım baş ağrısı hariç benim bile tansiyonum gebelikte 12-13.00 arası olduğu için doktora göre yüksek ben de acaba benim durumumda olan var mı gerçekten çünkü çok endişeleniyorum nasıl düzelir ne olur Bir de 16 haftalığım kasıklarımda yani daha doğrusu küçük karnında sürekli bir ağrı var taş gibi olmuş sanki
Ay çok teşekkür ederim gerçekten bir nebze olsa içim rahatladı ama nedense doktora gittiğim zaman yani daha doğrusu sağlık ocağına gittiğim zaman hemşire 12.7 tansiyonu da yüksek buldu gebelikte iyi değil dedi birkaç gün ölçtürüp p kadın doğuma göstermemi söyledi ben de birkaç gün ölçtürüp kendi doktoruma göstereceğim Bir de 5 kayıpttan sonra ilk defa bir gebeliğim bu kadar ilerledi inanın bana diken üstünde yaniMerhaba, tansiyonlarınız gayet normal. Gebelikte rahim büyüdükçe baş ağrısı olur. 3 gebeliğimde de oldu. Ayrıca 16.haftada gebelik zehirlenmesi olmaz.
Bunu 3 gebeliğinde de son 3 haftada tansiyonu çok yükselmiş biri olarak söylüyorum. Gebelik zehirlenmesi diye kafanızı boşa bulandırmayın lütfen.
Bilmiyorum ki canım ya vallahi ben de böyle deyince ister istemez stres oldum Bir de hani 5 kayıptan sonra ilk defa bir gebeliğim bu kadar ilerledi Rabbim kucağıma almayı nasip etsin çok zorluk çektimSağlık ocağına ara ara gidip olcturdugumde benim de küçük tansiyonum büyük çıkardı hep 12 falan. Strestendir yorgunluktandir deyip geçtim önemsemedim pek evde de ölçmedim hiç
12-7ye yüksek diyen hemşireyi çok merak ettim doğrusu. Neye göre yüksek diyor? 15-9 ise endişelenin ama çok korkmayın. Benim ortancada 17-10du doğum anında ama doğurdum sakince :) siz yine de iyice dinlenip ölçün düzenli ve doktorunuza danışın. Ama tansiyonlarınız çok iyi merak etmeyin. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza.Ay çok teşekkür ederim gerçekten bir nebze olsa içim rahatladı ama nedense doktora gittiğim zaman yani daha doğrusu sağlık ocağına gittiğim zaman hemşire 12.7 tansiyonu da yüksek buldu gebelikte iyi değil dedi birkaç gün ölçtürüp p kadın doğuma göstermemi söyledi ben de birkaç gün ölçtürüp kendi doktoruma göstereceğim Bir de 5 kayıpttan sonra ilk defa bir gebeliğim bu kadar ilerledi inanın bana diken üstünde yani
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBilmiyorum ki canım ya vallahi ben de böyle deyince ister istemez stres oldum Bir de hani 5 kayıptan sonra ilk defa bir gebeliğim bu kadar ilerledi Rabbim kucağıma almayı nasip etsin çok zorluk çektim
Ay çok teşekkür ederim İnşallah inşallah Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah ben de takip edip doktoruma danışacağım hayırlısı12-7ye yüksek diyen hemşireyi çok merak ettim doğrusu. Neye göre yüksek diyor? 15-9 ise endişelenin ama çok korkmayın. Benim ortancada 17-10du doğum anında ama doğurdum sakince :) siz yine de iyice dinlenip ölçün düzenli ve doktorunuza danışın. Ama tansiyonlarınız çok iyi merak etmeyin. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza.
Amin cumlemiz inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin