canım sende vermişsin baya. kusma mahvediyor insanı ya. onlar iyi olsunda biz bi şekilde kendimizi toparlarız inş. ben bebeğim büyümezse diye korktum. bide hep derdim bol bol balık yiyecem ceviz yiyecem bol omega 3 alcam. hiçbirini yapamadımilk zamanlarki gibi değil ama hâlâ devam ediyor 10 kilo verdim bebiş iyi çok şükür.
inşallah dediğin gibi olur canım yemek kokusu acayip dokunuyo bana hiçbişeyim yoktu 11. haftaya kadar. kusma olaayı mahfediyo insanı karnıma ağrılar giriyor.benim 18. haftaya kadar devam etmişti bulantılar. 20. haftadan sonra kendime gelmiştim biraz daha sabretmen lazım. ayrıca kilo alamıyorum diye üzülme o mide bulantıları geçince çok hızlı alıyorsun :)
bebeklerimiz büyüsünde kendim için çekmeye razıyım onun için tedirgin oluyorum ben. doktor en son gittiğimde haftasıyla uyumlu gelişmesi demişti ama şimdi sabırsızlıkla tekrar randevumu bekliyorum ne durumda büyümeye devam mı ediyo yoksa bu durumumdan etkileniyomu kafamda deli sorular yanicanım ben de 12. haftadayım hala devam ediyor kusma mide bulantıları iştahsızlık ben de kilo veriyorum canım bir şey istemiyor ama bir haftadır biraz azaldı kusmalarım bakalım ne zaman tamamen bitecek kişiden kişiye değişiyor canım hamilelikte
canım herkesin yaşadığı durumlar ilk aylar böyle bebekler besleniyordur doktor bana depolarından alır beslenir dedi merak etme sen de inşallah sağlıklı bebeklerimiz olurbebeklerimiz büyüsünde kendim için çekmeye razıyım onun için tedirgin oluyorum ben. doktor en son gittiğimde haftasıyla uyumlu gelişmesi demişti ama şimdi sabırsızlıkla tekrar randevumu bekliyorum ne durumda büyümeye devam mı ediyo yoksa bu durumumdan etkileniyomu kafamda deli sorular yani
Büyüyodur inşallah serum kullandım ben iğne hap her yolu denedim. Zofran azalttı bulantıları. Ama hâlâ arada oluyo kusuyorum kilo verdim bu hafta bile. Balık et tavuk hiç yiyemedim. Ceviz badem yedim bol bol.yoğurt peynir yeni yeni yemeye başladım. Iki haftadır yemek yiyebiliyorum az az.canım sende vermişsin baya. kusma mahvediyor insanı ya. onlar iyi olsunda biz bi şekilde kendimizi toparlarız inş. ben bebeğim büyümezse diye korktum. bide hep derdim bol bol balık yiyecem ceviz yiyecem bol omega 3 alcam. hiçbirini yapamadımbuda bebişi etkilemez umarım.
kaç kilosun şu an, ben hamile kaldığımda 43 kiloydum ve doktorum bu kilo bile iyi demişti. 40'ın altına düşmediysen bir şey olmazilk zamanlarki gibi değil ama hâlâ devam ediyor 10 kilo verdim bebiş iyi çok şükür.
Kusmaktan iki gözüm dışarı doğru duruyodu artık.
Ben senin iki katındım canımkaç kilosun şu an, ben hamile kaldığımda 43 kiloydum ve doktorum bu kilo bile iyi demişti. 40'ın altına düşmediysen bir şey olmaz
Ahh keşke. Ödüm kopuyor bundan sonraki gebeliklerimde de böyle olursam çoluğuma çocuğuma kim bakar nasıl çalışırım. :/ şu aralar azaldı ama hâlâ var. Geçen aylar bitkisel hayatta gibiydim her gün ağlıyordum. Yatmaktan her yerim tutulmuştu.Çok geçmiş olsun ya keşk bu bulantılara bir çare bulsalar uzaya gidiliyor bulantının çaresi yok
55 le hamile kalmıştım canım 53üm şuan canımkaç kilosun şu an, ben hamile kaldığımda 43 kiloydum ve doktorum bu kilo bile iyi demişti. 40'ın altına düşmediysen bir şey olmaz
bana sordun sandım :) yanlış okumuşum55 le hamile kalmıştım canım 53üm şuan canım
olsun cnm nolcak, kilon iyiymiş işte 4 aydan sonra alınıyor zaten =)bana d
bana sordun sandım :) yanlış okumuşum
benim durumumda olan var mıkafaya takmaya başladım kilo alamıyorum.