16.haftada olanlar iştahınız nasıl

azyeb

rabbimin mucizesi beyzam
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
471
19
46
merhaba ben 16+2 günlük hamileyim.İlk 3 ay çok kötüydü.Mide bulantıları,kusmalar,tiksinti hiç bir şey yiyemiyordum.Serum takıldı ama 8 kilo verdim.13-14 haftadan sonra bulantılarım hafifledi.Şimdi arasıra midem bulanıyor ama hala yemek yiyemiyorum.Tiksintim geçmedi ne yaptıysam.En sevdiğim yemekleri düşünüyorum yine olmuyor.Arkadaşlar sizin ne zaman geçti bu durumunuz.Ya inşallah hamilelik boyunca olmaz çok korkuyorum bazılarında oluyor bende de olur diye..

merhabalar... moralini bozmak istemem ama 34.haftamın içindeyim.. hemen hemen 18.haftaya kadar aralıksız mide bulantısı ve kusma yaşadım.. 4-5 kilo verdim.. ne su ne yemek.. korkunc bir 5 aydı... iştahım zaten 5. haftada kapanmıstı.. 18.haftadan sonra sabah bulantılarım devam etti anca öğleden sonra düzeliyordum.. 24-32.haftalar arası iyiydim. iyi derken bulantı acısından diyorum iştahım 34 haftadır hala yok.. 32.haftadan sonra ara ara hafif bulantılarım var.. bu son aylarda normal diyolaar. ama gün içerisinde yediklerimi görsen inanamazsın... iştah olmayınca :KK43: 3 öğün yiyorum ama tabi zorlayarak ve az az.. aralarda meyve falan atırtırıyorum... allahıma cok sükür bebeğimin gelişimi iyi.. herşey normal.. 6 haftam kaldı doğuma 7-7,5 kg aldım.. aslında hiçbirşey gözümde yoktu.. bebeğim ii olsun 100 kg bile almaya razıydım.. ama zor tabi... bi de etraftan duydukların.. yok kilo almadın bebek nasıl.. gelişimi iii mi.. küçücük bişi doğurcan... insanın moralini bozuyolar.. ama takma.. doktor normal diyorsa bil ki sorun yok.. ama baya kilo vermişssin.. benim gibi zor geçmiş ilk ayların.. o yüzden iştahın hiç geri gelmeyebilir 9 ay boyunca... ama merak etme.. bebeğin zaten senden fazlasıyla besleniyo.. az olsa da sağlıklı ve fayda görebileceğin şeylerden yemen yeterli.. hayırlısıyla kucagımıza alalım inşalah..

X